Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не ти трябват дипломати. Има някви, които са към посолствата, агенти ли са кви нз, но им плащат дебело. Аве не си струва да се занимаваш с такива. Отделно не се застояват дълго на едно място.
Коментар
-
Индексите вървят само нагоре! Как можеш да загубиш?
Това е годишна графика за последните 50 год:
[ATTACH=CONFIG]n4199030[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ти се размечта.И колко дипломати има в София
Коментар
-
Индексите винаги вървят нагоре! Как можеш да загубиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
С единствения проблем, че може да изгубиш повече наведнъж, ако тръгнат да се сриват пазарите. Имотът си остава там, физически и за ползване по всяко време, дори и да не можеш да го продадеш веднага. Просто истината е в диверсификацията, като се опитвам да си наложа и аз да почна да инвестирам във фондове, акции и облигации, но повече ме влекат имотите.
Това е годишна графика за последните 50 год:
Last edited by better; 28.07.2024, 22:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеЗа по-малко пари като ще искам да ми излезе, ако е за отдаване под наем, че купя направо мострена кухня на промоция от ИКЕА. Като им влезеш на тия в страницата, една публикация само по-долу има статия, коя е твоята мебел според зодията. Директно затворих страницата хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеВсяко посолство си има, като от евроатлантическите са и повечко. Просто трябва някой от външното министерство да ти подшушне, че се търси такова жилище, а и да го имаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеЗа по-малко пари като ще искам да ми излезе, ако е за отдаване под наем, че купя направо мострена кухня на промоция от ИКЕА. Като им влезеш на тия в страницата, една публикация само по-долу има статия, коя е твоята мебел според зодията. Директно затворих страницата хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ти се размечта.И колко дипломати има в София
Коментар
-
С единствения проблем, че може да изгубиш повече наведнъж, ако тръгнат да се сриват пазарите. Имотът си остава там, физически и за ползване по всяко време, дори и да не можеш да го продадеш веднага. Просто истината е в диверсификацията, като се опитвам да си наложа и аз да почна да инвестирам във фондове, акции и облигации, но повече ме влекат имотите.
- 1 like
Коментар
-
Освен ако не отдаваш луксозен имот за чуждестранни мениджъри пратени за по 1-2-3 години със семействата си в България. А другия готин луксозен сегмент за наеми е за дипломати- там дори няма нужда от обзавеждане различни от добра кухня, защото те си идват направо с мебелите за 4 години и плащат х2 цената, на която би отдал на някой от БГ.И колко дипломати има в София
- 1 like
Коментар
-
Значи с хирургия се занимаваш. Др Генчева ли те учи?
Коментар
Коментар