Първоначално изпратено от Vincent1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
А от наематели имаш ли позвънявания?
само колеги както е написал му звънят
за да видят има ли нещо в техния офис свободно
но те са слаби като предлагане
и нямат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Бай Пеше, наемите у нас от няколко месеца са нагоре. Имам почти всеки ден позвънявания на номера ми за наеми от брокери да питат дали имам нещо свободно....Last edited by nradev; 28.08.2021, 14:27.
- 1 like
Коментар
-
Здравейте, дали може да ми кажете на базата на вашите наблюдения моментната експанзия в новопостроени недвижими имоти в какво съотношение собствени средства : привлечен капитал (ипотеки, потребителски + кредити) е. Идеята ми е да разбера ако лихвите се вдигнат дали ще има отлив от покупки и намаляне на цените. Все пак за новото стройтебство за да вземеш ипотека е нужен акт 14, до който ако не бъркам трябва да платиш на строителя около 50% от апартамента. Което говори че тази експанзия, не се финансира само и кредити а има и много сериозно прехвърляне на пари от от дюшека към недвижими имоти.
Коментар
-
Не знам за гаражите много - отдавам само 1 щото тези с апарта не им трябва, но ако офертната цена е 30 000 евро колко трябва да е наема му ? Не може да е под 100 евро... Който му е скъпо да си купи за 30 000 евро.... Та може да има и по 300 лева гаражи скоро....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Имаше един времеви прозорец от 3-4 месеца след 13.03.2020, в който можеше да се хване риба в мътна вода, т.е. да се купи изгодно от уплашен балък. Тогава дори повишителите тук ми се смееха, като прогнозирах ръст с 10% до края на 2020. Колкото и да са поскъпнали имотите в момента, това е нищо на фона на скока след края на ковид ограниченията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеЗдравейте всички,
от месец и нещо съм по черноморието, но май до десетина дена ще се върна в Големия град, защото брокера ми изпрати хабер, че има предварителен договор за продажба на единия ми инвестиционен двустаен апартамент а и трябва да подпиша договор и пусна първа вноска и по следващия двустаен, който започва да се копае скоро. Няколко хиляди евро за труда им, че ми осигуряват покупките и продажбите после а за мен е ползата, че си пиша с Вас от плажа.
Очертава се и по-крупна покупка за лично ползване, че ни е тясно където сме сега. Нещо скрито и изкарано от под тезгяха.
Отделно обмисляме с жената да си купим и в моя роден град, на морето, да се пренасяме и да работим по няколко месеца от такова място.
Така, че положението за някои личности е едно, за други - друго, но пазара на НИ е горещ. Като приключа сделката по продажбата, може би ще пусна точна доходност.
Поздрави на всички с пожелания за успешен семен живот, пари, имоти, коли и в по-големи количества.
Като биткойн. И после Градът на Мечтите на Анжел. Лаф да става
- 3 Харесвания
Коментар
-
Здравейте всички,
от месец и нещо съм по черноморието, но май до десетина дена ще се върна в Големия град, защото брокера ми изпрати хабер, че има предварителен договор за продажба на единия ми инвестиционен двустаен апартамент а и трябва да подпиша договор и пусна първа вноска и по следващия двустаен, който започва да се копае скоро. Няколко хиляди евро за труда им, че ми осигуряват покупките и продажбите после а за мен е ползата, че си пиша с Вас от плажа.
Очертава се и по-крупна покупка за лично ползване, че ни е тясно където сме сега. Нещо скрито и изкарано от под тезгяха.
Отделно обмисляме с жената да си купим и в моя роден град, на морето, да се пренасяме и да работим по няколко месеца от такова място.
Така, че положението за някои личности е едно, за други - друго, но пазара на НИ е горещ. Като приключа сделката по продажбата, може би ще пусна точна доходност.
Поздрави на всички с пожелания за успешен семен живот, пари, имоти, коли и в по-големи количества.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Aз нямам претенции да разбирам от имоти и цени но хората са дали точните думи отчаяние и лудост.Ми да давам гаражите вече за 300 кинта все пак са на ниво партер имат ток вода канал...
Коментар
-
Бай Пеше, наемите у нас от няколко месеца са нагоре. Имам почти всеки ден позвънявания на номера ми за наеми от брокери да питат дали имам нещо свободно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеБНБ: Жилищата поскъпват още до края на годината
Понеже обичам да сравнявам и цитирам КОЙ дава прогнозите, да сравним камъче в обувката с астероид, Yandox vs БНБ & colliers.
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...-vdigat-239938
Хахахахахахахахяхахахахахахахахаха, мравка срещу слон
Коментар
-
БНБ: Жилищата поскъпват още до края на годината
Понеже обичам да сравнявам и цитирам КОЙ дава прогнозите, да сравним камъче в обувката с астероид, Yandox vs БНБ & colliers.
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...-vdigat-239938
Хахахахахахахахяхахахахахахахахаха, мравка срещу слон
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНачало / Имоти / По света Рекордният ръст на наемите в САЩ превръща търсенето на жилище в отчаяние
През юли наемите за новоподписани договори са нараснали със 17%, достигайки исторически връх
2
ПРЕПОРЪЧАЙ (0)
Share [TABLE="align: left"]
[TR]
[TD]
„Имаме 270 апартаменти, но нито един не е свободен. В град като Спрингфийлд, в щат като Илинойс, да имаме такова търсене е истинска лудост“, споделя той.
По статията работиха: Божидарка Чобалигова, редактор Бойчо Попов
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox
Дурка
вчера каза че този който я е изтрил
много пиел и бил в подгрято състояние
за този ли е говорила Дури
Нямам идея ,нито кой е изтрил темата, нито ме интересува, нито пък ми пука колко пие или не пие ама в тази държава много се пие и се вижда чудесно тук
Коментар
Коментар