Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И какъв е проблема да живееш там под наем за 750лв. Всеки 2-ри може да си позволи този наем. Голям лЮкс туй "грозде".
И сега има обяви на тези цени - примерно
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6zj7o4&f1=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
напротив и аз бях сигурен, че ще има ръстове, но безумието ме изненадва.., но то всъщност всеки цикъл е така.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Мисля, че много бъркашНе го мисли, който има пари ще живее там, който няма ще казва, че "гроздето е кисело"
И сега има обяви на тези цени - примерно
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6zj7o4&f1=1Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Направо се впечатлих от цената която съобщи Левчо за новият строеж на ул.Оборище. После се поинтересувах и от друго място и се оказа ,че цените дори са по-високи и почети всичко е изкупено. Сега от една приятелка която си търси жилище разбрах, че се очаква нов строеж на ул. Пресансе, но не знаеше още цената му.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Аха, част от Оборище. Ми там винаги си е било скъпо, не съм следил дали тренда е бил по-бърз напоследък де.
Коментар
-
Ама наемите са по НИСКИ от младост преди ковида. Сега са само ниски.
И кво да се похвалиш че си захвърлил 2-3 торби с пари и да се хвалиш? За кво, колко си ГЛУПАВ?
захлЮпвачи
хихихихи
- 1 like
Коментар
-
Ама наемите са по НИСКИ от младост преди ковида. Сега са само ниски.
И кво да се похвалиш че си захвърлил 2-3 торби с пари и да се хвалиш? За кво, колко си ГЛУПАВ?Не го мисли, който има пари ще живее там, който няма ще казва, че "гроздето е кисело"
Коментар
-
Аха, част от Оборище. Ми там винаги си е било скъпо, не съм следил дали тренда е бил по-бърз напоследък де.
И кво да се похвалиш че си захвърлил 2-3 торби с пари и да се хвалиш? За кво, колко си ГЛУПАВ?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Няколко пъти съм писала, но за теб ще напиша отново.
Карето е : Бул. Мадрид, Евлоги Георгиев, Черковна и Султан тепе
Коментар
-
напротив и аз бях сигурен, че ще има ръстове, но безумието ме изненадва.., но то всъщност всеки цикъл е така.
Last edited by the Judge; 07.08.2021, 14:29.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Кое е това каре?
Карето е : Бул. Мадрид, Евлоги Георгиев, Черковна и Султан тепе
Коментар
-
когато парите се печатат от днес за утре - умните хора мислят как да запазят стойност, а стадото се води по акъла на хора ангажирани в строителство, банкиране, посредничество...
ако най-смисленото нещо спред теб в момента е тухка - ами толкова ти е нивото на тухла.
лошото, е че си в групата, която стриже стадото.... което вече е неморално.
Например, според мен е неморално да убеждаваш другите да не купуват имоти, а злато, като същевременно ти самия купуваш имоти и им пробутваш напальоните.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Айде пак - ще поевтинеят, ама не в пари. Че те вече поевтиняха. В олио. Преди това поевтиняха в пържоли. Преди това в бири. Преди това в летни гуми. Преди това в трамвайни билети. Всъщност имотите винаги "поевтиняват" в нещо. Олиото също винаги поевтинява в нещо, както и бирите, пържолите, билетите... Въобще винаги става все по-евтино.
Има един инструмент за да не ни пробутват подобни идиотски разсъждения. Нарича се пари.
ако най-смисленото нещо спред теб в момента е тухка - ами толкова ти е нивото на тухла.
лошото, е че си в групата, която стриже стадото.... което вече е неморално.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Берти, ама защо си мислиш, че дадени квартали са за "народа" ,каквото и да е определението на тази дума ? Разбира се ,че има ново на умерени цени ,но се намира във Връбница, Ботунец и подобни квартали, а масово хората искат да купуват в хубави локации на умерени цениНяма как да стане.
Повярвай не всички сме така и това го виждаме всеки ден. Едни искат и могат да карат Ламборджини ,а други само се облизват и точат лиги ,но интересно никой от последните не си и помисля да ги купува на умерени цени. Така е и с имотите и локациите им.
Преди повече от 5 г. ви писах кое каре ще е следващия бум в цените ама не ми вярвахте, е днес се случва, но безумието ме изненадва.., но то всъщност всеки цикъл е така.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар