IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Джони, слез на земята. Какви кражби от Герб бре човек. Няма такъв който да не краде добере ли се до власт....Това не само у нас , а в целият свят. Разликата е само колко фино и явно или неявно става и дали се отбива номера за пред публиката с 1 на 1000 осъден....
    Освен това пари се перат по-често от строителите , а не от купувачите....Сети се как и защо....
    Джони не е чел история доататъчно. Не знае 1990 как Луканов връчи оставка и се обърна към Илия Павлов. Аз бях боец, млад дихател студент и стачкувах в Университета. Не знае как се създадоха кръговете. Орион, после как ДС впримчи свои хора навсякъде, днес са много повече. Няма ГЕРБ, няма сини, зелени, червени...а за крадците на Запад?...а за крадците в мюсюлманските държави дето уж религията забранява..
    няма религия пред парите. Има само морал и страх от Всевишния...но за много малко честни хора. Страшно малко.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Вчера се вторачих в един имот - триетажна пустееща сграда на брега на морето. Поразпитах...на Алексей Петров е...продава се цялата...10 апартчета, плюс парцел и подземни места с първи етаж помещения за търговски цели. Разбрах и цената. Нали се сещаш...може да е запорирано, има и тежести. Но така се купува тънко от който може и знае как.
      Може и да има далавера, но много внимавай! Трябва ти сигурна информация от кухнята.
      Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

За Оборище: Обаждах им се, 3300 без ДДС май беше. На базата на фалшива квадратура и със сигурност калпаво ново строителство. Живот до смрадта на канала и шума от булеварда - голям лукс, голямо нещо. В Плазата има още свободни, на по-ниска цена и 100 пъти по-добро място.

Чудно ми е, когато кражбите на ГЕРБ свършат, дали няма да намалее и перачеството в подобни безумни проекти. Никой заможен човек с чисто изкарани пари не би дал подобна сума.
        Вчера се вторачих в един имот - триетажна пустееща сграда на брега на морето. Поразпитах...на Алексей Петров е...продава се цялата...10 апартчета, плюс парцел и подземни места с първи етаж помещения за търговски цели. Разбрах и цената. Нали се сещаш...може да е запорирано, има и тежести. Но така се купува тънко от който може и знае как.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Камилария не е Запад бре нашия
          Аз не съм в Берлин, но при мен ръстът си е обичайно 5% годишно В Берлин през последните 5-6 години е драстично повече Туй ли е леко надолу, спрямо отстъпки по 20% в Б-станска София? Гърция няма да описвам какъв ръст направи последните 5 години и тя.

Къде ша изравняваш цени, при вас е мега-скъпо и затова не се харчи хахахаха, че квадрат тук е по-евтин от софийския особено спрямо доходите - масите купуват с ипотеки по 15 години (че има и по 10) без самоучастие понякога дори. В Б-станя камиларската ти кратуна не може да осмисли стапящото се население - и остарелия сграден фонд. Всеки има имот, ама половината не стават за живеене ... ще повишаваш цени кога ме няма, само някой и друг балък като теб с гурбетчийски пари ако се закачи - та Маверик и Бонка да окадят форума с гладни вопли
          По-често изразявай подобни мнения на типикал ефтин гастар - мериш нивото и показваш че всичко е наред откъм наематели и заблудени камилчета. Показваш че грешка няма.

Коментар

За Оборище: Обаждах им се, 3300 без ДДС май беше. На базата на фалшива квадратура и със сигурност калпаво ново строителство. Живот до смрадта на канала и шума от булеварда - голям лукс, голямо нещо. В Плазата има още свободни, на по-ниска цена и 100 пъти по-добро място.

Чудно ми е, когато кражбите на ГЕРБ свършат, дали няма да намалее и перачеството в подобни безумни проекти. Никой заможен човек с чисто изкарани пари не би дал подобна сума.
            Колко са в Плазата сега, Джони?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

помним горе долу кога последно захлупва нещо малко всъщност 2 малки неща, а кеш стиска 2 години залудо - защо!
              имотите може да не поевтинеят в левчета, но спрямо гориво, храна,метали,базови суровини, мед. грижа, образование ще поевтинеят - инфлация + демография - едни хора не могат да населят всичко предвидено за 1.5*броя на хората, но искат да живеят, почиват, лекуват, учат и тн...

бензина ако стане 3,2 няма да имаш съотвестващо 50% увеличние на цените на НИ в рамиките на 6м... същото е като със скъпата храна - като поскъпва всичко потреблението отива на по-евтините храни (обем), а че някой се оглежда в цените на хайвера или респективно 1000 лукс имота в софия..не означава, че народа ги купува. В момента има глад за ново и на умерени цени строителство, но скочат ли цените още .... ще намалеят и мерклиите

ти си живия пример - харесваш докторския , но не ти се цака на тези цени..
              всички сме така.
              Берти, търся си парцел, къща, парцел и къща, квото дойде. Вкарах пари на борсата, може и да си разширявам жилището в което живея. Бачкам и неам много време. В чужбина бях айляк, не излизах от форума и в работно време. И ковях имотите по инстинкт от дистанция. Умно момче си, сещай се.
              Last edited by bulgarian lev; 07.08.2021, 22:50.

Коментар

Джони, слез на земята. Какви кражби от Герб бре човек. Няма такъв който да не краде добере ли се до власт....Това не само у нас , а в целият свят. Разликата е само колко фино и явно или неявно става и дали се отбива номера за пред публиката с 1 на 1000 осъден....
                Освен това пари се перат по-често от строителите , а не от купувачите....Сети се как и защо....

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Направо се впечатлих от цената която съобщи Левчо за новият строеж на ул.Оборище. После се поинтересувах и от друго място и се оказа ,че цените дори са по-високи и почети всичко е изкупено. Сега от една приятелка която си търси жилище разбрах, че се очаква нов строеж на ул. Пресансе, но не знаеше още цената му.

Коментар

то и плазата беше драматично като излезе...донесе ли доходност и насели ли се?
                    Нямам идея да си призная, но не знам и на каква цена се продава нещо ако има.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

И какъв е проблема да живееш там под наем за 750лв. Всеки 2-ри може да си позволи този наем. Голям лЮкс туй "грозде".
                      И сега има обяви на тези цени - примерно
                      https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6zj7o4&f1=1
                      Няма проблем, вземи под наем и живей

Коментар

напротив и аз бях сигурен, че ще има ръстове , но безумието ме изненадва.., но то всъщност всеки цикъл е така.
                        Хахаха ще ни умориш

Коментар

Мисля, че много бъркаш Не го мисли, който има пари ще живее там, който няма ще казва, че "гроздето е кисело"
                          И какъв е проблема да живееш там под наем за 750лв. Всеки 2-ри може да си позволи този наем. Голям лЮкс туй "грозде".
                          И сега има обяви на тези цени - примерно
                          https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6zj7o4&f1=1
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Направо се впечатлих от цената която съобщи Левчо за новият строеж на ул.Оборище. После се поинтересувах и от друго място и се оказа ,че цените дори са по-високи и почети всичко е изкупено. Сега от една приятелка която си търси жилище разбрах, че се очаква нов строеж на ул. Пресансе, но не знаеше още цената му.
                            то и плазата беше драматично като излезе...донесе ли доходност и насели ли се?
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Аха, част от Оборище. Ми там винаги си е било скъпо, не съм следил дали тренда е бил по-бърз напоследък де.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ама наемите са по НИСКИ от младост преди ковида. Сега са само ниски.
                                И кво да се похвалиш че си захвърлил 2-3 торби с пари и да се хвалиш? За кво, колко си ГЛУПАВ?
                                брокерасти сър
                                захлЮпвачи

хихихихи

Коментар

Working...
                                X