Първоначално изпратено от Yandox
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Споко пичове! Купих имот за лично ползване, но приятелите разбраха и започнах да го отдавам.След това реших да купя още един за тях за да ми е мирна главата, но цените изхвърчаха и сега не мога да се докопам до него и аз да си почина в Пирин планина.
п.п. Синът и снахата бяха 20 дни на почивка. Днес напуснаха и довечера имам гости.Last edited by blackaquarius; 08.08.2021, 23:38.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеЕ на тези как им излиза сметката, не знам, продават на 200 EUR/m2 ??
https://www.investinbansko.com/
Другите сгради може да са по-добре, нямам представа.
А иначе как им излиза сметката - купуват на етап груб строеж за по 100-200к евро цели комплекси и довършват евтино. Като например това - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...yhe&f1=1&fe7=1Last edited by pwise; 08.08.2021, 23:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Ти така викаш ако не си забелязал и на това му викаш инвестиране
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Викаш колко му е да купиш адидас и да направиш синчето шефче ,нищо работа .Вечерното токшоу е започнало .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Ма разбира се че за лично си е друго
Така можеш да инвестираш в Адидас Найк и други модни брандове - щом е за лично ползване
Тука една камара народ не могат даже и да разберат по каква работата се мотат из тематаВечерното токшоу е започнало .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
За лично ползване е друго бре , тия пишман инвеститорите са таргета на смешката ала "диалог" в тоя форум.
Така можеш да инвестираш в Адидас Найк и други модни брандове - щом е за лично ползване
Тука една камара народ не могат даже и да разберат по каква работата се мотат из темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Аз бях си набелязал втори апарт за покупка, но продавача вдигна цената със 150 евро на квадрат.Засега съм доволен, защото все пак взех един на много изгодна цена. Синът ми вече 20 дни е там.
Сори, сега разбрах. Втори е бил, отказала те е цената.Last edited by bulgarian lev; 08.08.2021, 23:02.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Аз бях си набелязал втори апарт за покупка, но продавача вдигна цената със 150 евро на квадрат.Засега съм доволен, защото все пак взех един на много изгодна цена. Синът ми вече 20 дни е там.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Той в прав, Съдията. Качествените имоти ги няма. Останаха неликвидни хралупи. От които поимва все още.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Та с колко викаш ще поскъпнат имотите за тази година??? Сигурно това ще е гоУемото МЯУОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Та с колко викаш ще поскъпнат имотите за тази година??? Сигурно това ще е гоУемото МЯУ
той откъде да знае
а и теб пък защо те
интересува
то когато няма значение - има ли смисъл
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ако го имам, ще е за мен.
Имот под наем е губеща инвестиция.
ако имаш 150 апарта и кеш за три
пъти повече