Първоначално изпратено от ledosvetlenie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Крети все се чудя защо като в немско имаш достъп до кредити през тези години не купи още нещо с цел отдаване под наем само на лихвата в УК му викат buy to let - и е супер изгодноЧул си как става някъде - и хоп. И после ви влачат ЧСИтата такива...
Инак мога да отдавам под наем на цената на вноската (не само лихвата) + 700 евра отгоре. Е и?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Незнам дали е възможно да си стиснем ръцете с подобни викове и да се обединим върху жестоката реалност на цените на НИ.
На мен винаги ми се е струвало, че в София цените са невъзможни примерно за стругар, какъвто работех през началото на 90-те и цени за двустаен от порядъка на 12000$ ми се струваха извънредно скъпи за индексираната ми заплата. Дори къщата в София, която купихме през 2002-ра за 33,5000$ ми се струваше извънредно скъпа
Обаче не няма инфлация само на нас така ни се струва
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
даже може да се погледате влюбено двамцата
А през туй време ние летим със самолети, докато вас ви клати ... очукания БГ трен
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Каза го просто и ясно.
А през туй време ние летим със самолети, докато вас ви клати ... очукания БГ трен
Коментар
� -
До тука вече всички сме на мнение че цените станаха много високи
Сега разликата е че част от нас очакват да станат още по високи, а други да се върнели на нивата от кризата
Надежда всяка оставете и на перона поседетеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Остави го този фрустриран от живота ник....По-скоро го игнорирай... Смисъла на живота му е да се заяде с някой и е протектиран от модитата като бонус....Това им става практика напоследък...Явно и на тях им е скъпо :-)
Важното са обявите които пуска Джони. Щом искат по 300К за апарти дето дори ТЕЦ нямат не са добре нещата....направо безумни....
На мен винаги ми се е струвало, че в София цените са невъзможни примерно за стругар, какъвто работех през началото на 90-те и цени за двустаен от порядъка на 12000$ ми се струваха извънредно скъпи за индексираната ми заплата. Дори къщата в София, която купихме през 2002-ра за 33,5000$ ми се струваше извънредно скъпаLast edited by 13ADROL; 11.09.2021, 09:46.
Коментар
� -
До тука вече всички сме на мнение че цените станаха много високи
Сега разликата е че част от нас очакват да станат още по високи, а други да се върнели на нивата от кризата
Надежда всяка оставете и на перона поседетеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
И аз се съгласявам че това е раздута оферта. Дори с непрофи направени снимки. Аматьорско изпълнение. Подобно не бих купил та дори утре да е 3000€.
Надежда всяка оставете и на перона поседете
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Остави го този фрустриран от живота ник....По-скоро го игнорирай... Смисъла на живота му е да се заяде с някой и е протектиран от модитата като бонус....Това им става практика напоследък...Явно и на тях им е скъпо :-)
Важното са обявите които пуска Джони. Щом искат по 300К за апарти дето дори ТЕЦ нямат не са добре нещата....направо безумни....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не намерих нищо подходящо. Не и за под 500к. А такъв кредит не ми е по джоба. Не и ако не мога да го изплатя за 2-3 години.
А ситуацията в момента е безумна с имотите. При това не само в София, а и в целият свят е така. И не, за местата , които искаш в София няма да се подобри в обозримо бъдеще. Затова и има подобни обяви....
В покрайнините с това яко строителство може и да има отрезвяване след няколко години....
Коментар
� -
Не, той е нормален, интелигентен и умерен човек. Умен е, знае много, но в това е инвестирал години. Така трябва да са повечето, но кво сме виновни че тук витаят образци каиши, компетентни и по имотите най-вече а едно качествено захлупване нямат. Само Джони разполага с пари, но не му се дават, другите са на принципа за всеки среден чиновник, касиерка апарт. И когато беше евтино пак не купиха. А не че са пораснали оттогава. Не беше толкова отдавна.
Важното са обявите които пуска Джони. Щом искат по 300К за апарти дето дори ТЕЦ нямат не са добре нещата....направо безумни....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеConsumer Prices in Sofia are 28.59% lower than in Athens (without rent) Consumer Prices Including Rent in Sofia are 26.42% lower than in Athens Rent Prices in Sofia are 18.04% lower than in Athens Restaurant Prices in Sofia are 35.53% lower than in Athens Groceries Prices in Sofia are 23.65% lower than in Athens Local Purchasing Power in Sofia is 32.01% higher than in Athens Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Обърка се вече какво да лъжеш, затуй си в цитати
Какво е било някога няма значение. От много години и сега не е. Но понякога в кръчмето клиентите като подпийнат разказват кое и как се случва пък аз подслушвам :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнение
Сакън. Горди сме с теб . Че въобще общуваме, макар и инкогнито. Не се срамувай от постиженията си. И ти като повечето тук имотни инвеститори , си много умен и си добър в това занимание. Само малко неща не знаеш, но те не са от голямо значене,Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
�
Коментар