Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
тоя пък с гарсониерата в Сторгозия
и на него му били звънели
''БАНКИТЕ ''
ахахахахахахахаахахаахОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Дидко, само бе добре да обясниш на съфорумците термина "разкарване на секундата"...:
Щото може да няма никой срещу теб на ASK-a...
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеКолега, не ме разбирай неправилно - всеки е свободен да харчи парите си както си иска и аз съм последния, който ще опонира на това.
Става дума за парадокса на изсипването на огромни спестявания в имоти, които не могат да си изплащат ипотеката, камо ли да носят някаква доходност на "инвеститора". Това е всичко друго, но не и "инвестиция", както изглежда си мислят гордите купувачи, които визирам. Ако искаш можем да посмятаме реалното съотношение цена - доходност от наем в момента. но вероятно и ти съзнаваш, че за един трезв рационален купувач всички коефициенти са безумни. За неликвиден актив като жилищния имот това е огромен риск, много по-голям от балонясалите технологични акции, които можеш да разкараш за секунди като усетиш жегата.
Както и да е, оставям ви да се надъхвате колко яка инвестиция са имотите, дано сте прави....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
не те разбрах Камилио
я пак , но този път го изрепетирай пред огледалото
ако искаш да ти отговоря
наистина не разбрах , що искаш да речеш...така че олаби.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Няма какво да го мислиш- купувай втора къща на границата с Швейцария
на границата на Швейцария и Уганда -
гледката и ландшафта са по добри
хиихиххи
макар че ще и струва 1 800 000
....
поста
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Това не звучи добре за жалост. Ще трябва да помислим семейно какво да правим, но този път ще включим и децата
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Май да, защото две банки ме предупредиха още през Август.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Е ти имаш 1000 поста как ще се качват цените( дали ти или Станчева пишеща през ника ти без значение)+ 1000 поста за "перонците" пък парите в банката защо така?
сега тече усилен дебат и потене по вайбър
(защото няма кинти за добър VIVA план - скъпи са за тях )
хихихиххихи
Коментар
-
и на него му били звънели
''БАНКИТЕ ''
ахахахахахахахаахахаах
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеКолега, не ме разбирай неправилно - всеки е свободен да харчи парите си както си иска и аз съм последния, който ще опонира на това.
Става дума за парадокса на изсипването на огромни спестявания в имоти, които не могат да си изплащат ипотеката, камо ли да носят някаква доходност на "инвеститора". Това е всичко друго, но не и "инвестиция", както изглежда си мислят гордите купувачи, които визирам. Ако искаш можем да посмятаме реалното съотношение цена - доходност от наем в момента. но вероятно и ти съзнаваш, че за един трезв рационален купувач всички коефициенти са безумни. За неликвиден актив като жилищния имот това е огромен риск, много по-голям от балонясалите технологични акции, които можеш да разкараш за секунди като усетиш жегата.
Както и да е, оставям ви да се надъхвате колко яка инвестиция са имотите, дано сте прави....
Поздравления !
Коментар
-
Това сериозно ли е ?! Ужас !
Аз съм сигурен , че няма да го направиш , и няма да купиш на тези цени . Ти само пишеш за покупки на тези цени , това ти носи пари . Ти самата , не купуваш . Лично аз, мисля че и нямаш с какво , но това е подробност .
- 1 like
Коментар
-
Това сериозно ли е ?! Ужас !Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
само бота продаде 2018-та на върха
Сори Ботич :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
И какво ти показва колегата с появата са ? Изкажи се , какви са тези подхвърляния под сурдинка, като мома на първа седянка. Не е в унисон с постовете на Великото Брокерско Братство състоящо се от няколко изветрели и платени , абсолютни лаици ли ?
Моля , уважавай хората с IQ над "" имота леб и вОда нЕще"
Коментар
Коментар