Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Евго във вузовете учат хората как да мислят а не как да правят пари
Пари се правят от неща които не ги знаят много хора
Когато нещо работи и го научат много хора то спира да работи
Бизнес нюха или го имаш или го нямаш - Някои с много труд и опорство и без нюх постигат резултати но това е по скоро изключение
Коментар
-
Евго във вузовете учат хората как да мислят а не как да правят пари
Бизнес нюха или го имаш или го нямаш - Някои с много труд и опорство и без нюх постигат резултати но това е по скоро изключение
разкажи нещо за Печатарите и колко време след като спрат да печатат, ще се понижат имотите. Знам,че отнякъде са ти снесли инфо, или пък с този нюх и Опорство сам си разгадал замисъла им.
Остави спама на Евгото, дай по темата, по същество,както се казва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Така е.
От къде да знаем какво ще стане. Преди 20-23 г. пазарът беше нерегулиран и разграден. И във вузовете не ни учеха как се прави бизнес и пари (то те не знаеха в общия случай).
- 1 like
Коментар
-
Дори сега тази земя да струва 2000лв пак е било по изгодно да купиш в София на 5лв земи попадащи в регулация по същото време
Така е.
От къде да знаем какво ще стане. Преди 20-23 г. пазарът беше нерегулиран и разграден. И във вузовете не ни учеха как се прави бизнес и пари (то те не знаеха в общия случай).
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
евго, ти май пак си слушал какво си хортуват бабите под чадърите на свободната зона
За с. Ваклино ми го разказа един съсед, той така продал.
Ами ако един ден няма наематели в СФ, какво ще правиш с модела си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
ДДС не се дължи при отдаване под наем на жилище на физическо лице.
сега всички, които продават стоки и услуги на фл трябва да съдят нап и да си искат ддс-то обратно.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЗнаете ли, че богатите българи от Източна България живеят не в гр. Варна, а в гр. Добрич, в кв. Гази Баба.
Става дума за пачкосани арендатори, платежоспособни и не са случайни хора.
През 1999 -2003 г. са купували земя от заблудени стари хора по 30 лв и по 80 лв за декар. Интересното е, че в онези времена нямаше да допуснат студентчета от София (като мен и Бертрам) да играят на техния пазар, докато отиде студентът в Добруджа, докато намери продавачите, те са действали бързо и са заграбили всичко. А в поземлените комисии на много места се правят злоупотреби, вкл. със земите на починали хора без наследници.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Не виждам какво те учудва 1400 лв месечно режийни за този лукс? С калорифер можеш да ги изхарчиш всичките повярвай ми, но реалистично с парно или климатици при тези панорамни прозорци е поне 500 лв месечно, отделно имаш други сметки, чистачка поне 700, или ти ще си чистиш сам на 300 м2? Човек който плаща 5000 за наем дали ще си чисти сам?така че ...парвенющинката е навсякъде.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от velchev Разгледай мнение
Режийни за 2151лв (или 1408 ако броим ДДС) не мога да докарам дори и да пусна денонощно калорифер срещу отворен прозорец. Момичета вземащи за "компания" на час не влизат в режийни, нали? Пък и самият апартамент е магнит за лесни мацки, мечтаещи някой ден да заживеят постоянно в него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Личи, че съм чел законите. Личи и че съм имал практически такива случаи, в които съм отдавал фирмени активи на частни лица и знам как се третира счетоводно подобна сделка.
Дай още няколко такива обяви, днес съм по-свободен, ще ги прослушаме всички
От чисто търговска гледна точка, брокерите няма да ти го напишат без ДДС ако може да се избегне при 90% от вероятните клиенти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз познавам един, който е продал в землището на село Ваклино (до Каварна) по 80 лв през 2001 г.
Интересно е, че има "лоша земя" в някой области и тя не е интересна, не се търси и не се обработва.
Коментар
-
Склададжия да си позволи 1900 плюс ДДС плюс режийни, сумарно поне 3000 евро?
Ти що не го вземеш нали си падаш по лукс и показност, защо да даваш милион?
Коментар
-
Много лесно може да се разреши спора, обади се и попитай колко трябва да плащаш като го наемеш.
Не всеки знае всичко, затова и сме тук, да се учим един от друг.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Никой с акъла си не би дал такива пари за апарт в България. За тези пари можеш да си купиш в Калифорния или Лондон. За наема също- за 2000 евра на месец можеш да живееш в хотел
Всеки нормален човек с бързи сметки
и съпоставяния , вижда че в момента това е една от най лошите инвестиции - имот.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар