Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Да те питам що - ей ги повишителите тук са готови с парите да купуват бъдещия ръст, набутай лефа като най-богат
Тц...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЦените на строителните материали нараснаха от 25 до 250 % ( при някои позиции до 7 пъти..). На труда до 50 %...
Това означава автоматично поскъпване на новото строителство с мин 50 %....( до 6 месеца)
Като следствие - невъзможност на мераклии за покупка и фалит на инвеститори ( или блокирани с години нови апартаменти), стагнация в строителството и понижение цените на апартаментите...
пп Аз се отказах от продажба на този етап ( само 2-3 се заинтересоваха при тази цена...). Ще се пробвам пак след 3 месеца....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Което напълно потвърждава това което написах че всички разходи са за твоя сметка и че тези 360 виртуални евро не са чисти
Пак казвам, не е за всяка уста - лъжица, особено за ганьовската.
Плъхя дето ми позволява да се радвам - ми що не, имал съм и по 3 стаи заети едновременно, а това няма и 1 етаж дори. Плаща се вноската на банката, остават и за всички режийни от тия пари - аз живея в другата половина от къщата безплатно. Де дават тъй? Глупавите ходете да изгладувате тия пари при камилите и в Радомир, пък пак се обяснявайте за самоучастия и банкови кредити после
Коментар
-
Цените на строителните материали нараснаха от 25 до 250 % ( при някои позиции до 7 пъти..). На труда до 50 %...
Това означава автоматично поскъпване на новото строителство с мин 50 %....( до 6 месеца)
Като следствие - невъзможност на мераклии за покупка и фалит на инвеститори ( или блокирани с години нови апартаменти), стагнация в строителството и понижение цените на апартаментите...
пп Аз се отказах от продажба на този етап ( само 2-3 се заинтересоваха при тази цена...). Ще се пробвам пак след 3 месеца....
Коментар
-
Туко що се самоопроверга
Тук било много зле но след като си претеглил плюсовете и минусите си решил да инвестираш в БГ
Еми сам си отговори дали е зле или е добре
Коментар
-
Което напълно потвърждава това което написах че всички разходи са за твоя сметка и че тези 360 виртуални евро не са чисти
с пот ги е изкарал
заслужава да си отживее на пенцияпрепоръка е
Коментар
-
Странно кретена не възразява на написаното ти се пениш
Айде питай го ток вода газ такси смет и тн дали са включени в цената и дали ги плаща всеки месец
Отдавна не беше писал по прост трол от тебе ходи да ти сменят софта
Коментар
-
Теб те чета постоянно за германия, дето не си я помирисвал и за УК, дето пак не си бил ама си чувал някакъв твой колега там какво говори на пияна глава
Не осъзнаваш ли колко си смешен, като се опитваш на краставичаря краставици да продаваш?
Всичките ми такси са 400 евро годишно и ги плащам така или иначе - твърдо. Смет и т.н. вътре. Инак колко ти залупен личи и с идеята ти как някой ще се грее на ток, това от многото ти немска експертиза идва сигурно
Ремонт ще има след 10-ина години, на 5 съм от ремонт до ново в момента. Така или иначе на 15 години ще я освежа изцяло с или без наематели
ПП: може и да не си записваш, и без това нямаш пари да го правиш същото (па и акъл)препоръка е
Коментар
-
Теб те чета постоянно за германия, дето не си я помирисвал и за УК, дето пак не си бил ама си чувал някакъв твой колега там какво говори на пияна глава
Не осъзнаваш ли колко си смешен, като се опитваш на краставичаря краставици да продаваш?
Всичките ми такси са 400 евро годишно и ги плащам така или иначе - твърдо. Смет и т.н. вътре. Инак колко ти залупен личи и с идеята ти как някой ще се грее на ток, това от многото ти немска експертиза идва сигурно
Ремонт ще има след 10-ина години, на 5 съм от ремонт до ново в момента. Така или иначе на 15 години ще я освежа изцяло с или без наематели
ПП: може и да не си записваш, и без това нямаш пари да го правиш същото (па и акъл)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Синджира си го скъсал/а ти , броки . Няма данъци за месец а ти пишеш данъци . И амортизациите на са месечни . Не можеш да знаеш включен ли е тока и последно , всичко това го касае него и е извън темата .
И най последно - когато ти говориш , ти ще си записваш . Да не стават оплитаници на другия ден .
Айде виж кой чука може да е за оглед за наем , че продажбите вече са кът.
Айде питай го ток вода газ такси смет и тн дали са включени в цената и дали ги плаща всеки месец
Отдавна не беше писал по прост трол от тебе ходи да ти сменят софта
Коментар
-
Ти тотално скъса синджира
Първо 360 евро от стая е смешно ниска цена за Германия и говори за много неща
Второ тая стая няма отделен електромер и всичкия ток дето се греят зимата отива на негова сметка защото тия 360 са с включени сметки
Трето попитай го колко плаща на месец общински такси такса смет и подобни
Четвърто тия стаи периодично искат ремонт щото се амортизират
Пето като говоря аз ти само си записвай
ПП: може и да не си записваш, и без това нямаш пари да го правиш същото (па и акъл)
Коментар
-
Ти тотално скъса синджира
Първо 360 евро от стая е смешно ниска цена за Германия и говори за много неща
Второ тая стая няма отделен електромер и всичкия ток дето се греят зимата отива на негова сметка защото тия 360 са с включени сметки
Трето попитай го колко плаща на месец общински такси такса смет и подобни
Четвърто тия стаи периодично искат ремонт щото се амортизират
Пето като говоря аз ти само си записвай
И най последно - когато ти говориш , ти ще си записваш . Да не стават оплитаници на другия ден .
Айде виж кой чука може да е за оглед за наем , че продажбите вече са кът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да ги успокоя мечтателите. Моят наем не можа и да падне, таман да земе да пада и смених наемателите с 5% по-висок. Само с приказките за падането си останаха.То стига.
- 2 Харесвания
Коментар
-
При пълна заетост и при поети от тебе всички консумативи - Ток Газ Вода Данъци Амортизация пране на чершафи и тн
Тези 12е на нощ говорят страшно много за нивото на имота за неговата цена и за клиентите които го позват
Колкото по малко говориш толкова по малко за смях ставашНе плащам данъци (заради кредита), вода, газ, тока минава на солар в момента.
Нивото е друго, ама Ганьо като теб не може да го схване
Коментар
Коментар