Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
панелка 70г струваше 7-8к ЛЕВА. Сега я продават за 150-200к лв. Дали не е подобно.
и НИЩО не печелиш - все един апартамент/имение имаш за 50 години. Дали нуличките са повече или по малко е все тая.
Като бяхме милионери всички 1997г да не би да бяхме много богати? Онея в Зимбабве като са трилионери
При инфлация на 100% за $ за последните 30-40 г тези 75 млн са равни на около 40 млн през 1970г. Сравнението със Зимбабве не издържа.
Не всеки актив би увеличил стойността си в такава степен, както в случая с имота на Бъфет.
Но Вие разбира се, имате право на лично мнение. Пак казвам, за някои хора придобиването на имот не е единствено през техния живот. Зависи от доходите. Не е зле да си направите отделна тема. Не искам да ѝ измислям заглавие, но ще е нещо като ,, лузъри без шанс за имот" или нещо такова.
Без лоши чувства го казвам. Успех в живота под наем.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL
Хахахахахахахахахаха, най-голямата глупост която съм чел
Много отрано си се нашмъркал бе гащат петел, силно активен си напоследък с простотията и невежеството си. Откога европейска столица става гето за 20г. бе неграмотен комплексар-нулевак?
Коментар
-
хихихиххи
пръскат се брокерастите като им бръкнеш във ''локацията''
това е единстеното нещо което им остана като ''коз''
в този момент
а всъщност е една глупост и нищо не значеща измишльотина
НЯМА ТАКОВА НЕЩО - локация
тя ''овехтява '' със времето и с имота
ей тоя от долу
казали му хората за какво да пише
но акъла му не стига да го сглоби
радва се на 15 лева днес и е щастлив
че е пуснал 3 псувни у форума
хихихих
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Радев, вкарай малко яснота на незрящите, в случая Яндокс кретена и баш топ Кретена от Ловеч-Оснабрюк в резюме - злато, цени в злато от началото на века в топ локации в провинцията и защо къща струвала милион в злато (не се знае в какви Бг лева е струвала тази перла-имот и колко пъти е бил деноминиран Бг лева оттогава) сега и 100К не може да и вземе Яндоксчо например - виден златар и инвеститор с объркани сметки. За него няма справедливост нещо.
Падна ми батерията, и си лягам. Обясни му с думи прости защо ще е вечно на перона в колянно-лакътна позиция.
Благодаря! Задачата ти не е лека!
радев ти обясни 3 поста по нагоре
пълен илитерат и икономически -финансов първокласник
значи по темата - няма милион в злато няма ала бала
имот струвал 5 - 10 кила злато стойноста му е паднала на половин до 300грама злато СЕГА
примери колкото щеш из цяла България
и не ми обяснявай врели некипели :
социализъм / Виденов / деноминации и прочее глупости
имота е СТОЯЛ В един и същи вид актив през цялото време
и е бил с перфектна Локация за времето
но - всичко е загубено като пари или злато (в каквото искаш ) ДНЕС
ЗАЩО ?
Защото Локацията ви не съхранява стойност
тя е променлива със врмето като всяко нещо
тя просто е един от триковете на брокерското
съсловие за омагьосване на клиенти
а и да има какво въобще да кажат като искат
по 5% от сделка
и без това повечето не блестят с голям речников запас
хихихихиххи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е като е грешка локацията купи у Волуййяк...ще си доволен и Яндоксчо 5-ти след години ще бие калпака. Но той верно би го бил. Ама Яндоксчо 1-ви го не бива хич.
ставаше въпрос че цял ден подскачаш
около бабуляка - брокер и поддържаш
грешна теза за вдигане на левъла с 5 лева на пост
запомни от по богат и умен от теб
ЛОКАЦИЯТА не съхранява парите вкарани в имот
дадох ти примери десетки с
перфектни локационни имоти и скъпи за времето си
от по 1-2 милиона днешни пари
са станали по 300 /400 К
всичко е изчезнало яко дим
защо ли
ЗАЩОТО И ЛОКАЦИЯТА ТЪРПИ ПРОМЕНИ
и се губи изчезва във времето
сега добре локация в софия
след 20 години още преди да си го изплатил
ще е станало гето
честита ти локация
ясно е че колко и да те ограмотявам
няма да схванеш а и да схванеш
не ти е задача да го покажеш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеУорън Бъфет продава къщата си в Калифорния на брега на Изумрудения залив, за почти $7,5 млн през 2018 г. Къщата е закупена в началото на 70те за ...$150 000!!!
Не знам каква е частта на имотите в портфолиото му, но печели много от продажби на имоти.
и НИЩО не печелиш - все един апартамент/имение имаш за 50 години. Дали нуличките са повече или по малко е все тая.
Като бяхме милионери всички 1997г да не би да бяхме много богати? Онея в Зимбабве като са трилионериНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Tова е дълга тема ако седна да пиша ще ми отнеме 1 седмица.Само едно да вметна.Преди 100 години златото е било пари.Сега си е най обикновена стока.
- 1 like
Коментар
-
По повод на къщи, купувани някога със злато, се сетих, че дядо ми в началото на 30те също е купил две къщи по този начин. Явно тогава това е било широко разпространено, за избягване на несигурността на книжните пари, около и след войната. Всякакъв опит да се търсят оценки и да се правят паралели между стойността на златото и имотите тогава и сега е осъден на неуспех.
Не бива да се пропуска, че в тези къщи е живяно много години, ползвани са активно от поколения. Това няма как да не се брои, не бива да се смята само каква е моментната цена.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Нищо не знаеш ама не виждам смисъл да влизам в безмислени спорове.Мисля че казах има имоти за 0,6% от цялото портфолио.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Напротив.Бъфет има много имоти които работят за него.Да съгласен съм,че много пари е направил и продължава да прави чрез фондовата борса,но той е отделил доста внимание към имотите.Борсата е начин да изкараш много по голям профит от имотите да речем,но е и също толкова рискова ако не продадеш навреме.Имам имоти имам и доста акции.Знам какво може да очаквам и от двете.
- 1 like
Коментар
-
Примернио с банкови и застрахователни компании.И много други компании но не и с имоти.Ако беше инвестирал в имоти сега нямаше да е мулти милиардер а най обикновен милионер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаРедкретенчо много трябва да четеш моето момче.Много си елементарничък.Прости разсъждения и безброй измишльотини за пандизи и прочие.Дръж се като пораснал.Не се прави на пуберитет.Излагаш се.Няма смисъл да се напъваш да се мериш с мен.Невъзможно е повярвай ми!
Да пусна ли тук воплите ти пандизчийски? Че ти си осъден и лежал бе драги хахахаха! Преебан дребен тарикат, няма луди да ти завиждат и да искат да са на твоето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
А компанията му с какво се занимава ? Айде да вземеш ти да прочетеш малко повече преди да пишеш.Всички знаем,че е голям инвеститор на борсата.
- 1 like
Коментар
Коментар