Първоначално изпратено от maverik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеБанда, тука мноо нови шушумиги има бре...
Северозапад, Мечколисици...
А какви "култови оракули" имаше от красна поляна....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Друго прави ли ти впечатление
Момчето е купило всички му честитихме
От групата на понижителите на един не можа да му се пречупи езика да каже честито на момчето
А па Митенцето почна да му дава акъл
Понижители сър...и чеп за зеле не става от тях.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox
Не беше ли Понижители сър. Мухааха ти верно си брокери ledosvetlenie , ама с друг никъ.
Леле колко сте изпущени у главите. По цял ден кибичат във форума и то не с един а с по два-три акаунта.
Съжалявам ви. Тука ще и свършите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
От групата на понижителите на един не можа да му се пречупи езика да каже честито на момчето
Понижители сър
Коментар
-
Понижители сърLast edited by RUBLA; 13.09.2021, 23:44.
Коментар
-
Хахахахаха, вижда се какъв пилешки акъл може да притежава един понижител. Индукционно мислене сър...точно последното обръщение навежда на мисълта само един дебил, че един и същи човек го употребява...а това си е просто уважително-майтапчийско обръщение за да видим реакциите на дебилните понижители
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ти ми даваш хубава идея за езерата край морския град.
Коментар
-
Ти ми даваш хубава идея за езерата край морския град.
Между другото съученичка на дъщеря ми направила яка пачка тази година- каравана на първа линия в някакъв къмпинг- от известните. отдавала я през еърбнб- най скъпата нощувка- 310лв- кой както иска така да смята. Празно за сезона казала че не е имала. Дъщерята се е чалнала на тема каравана- само ми иска пари да си купела и тя
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Болднатото не виждам как ще стане....
Предполагм се досещаш къде е проблема....
Знам, че си помогнал и на съфорумци, но да не отваряме очите на слепци, не сме факири....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнениеМного болни брокери има. Много. А всички болести са от глад и яд. И днес нема сделки ,а . Нищо ,а пък утре .
Но и утре ще е като днес. Сделките тръгват надолу наемите тръгват надолу , по натам продължите си сами.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
След пенсия- 8-9 години имам да го ремонтирам, иначе имам във варна 2 апартамента и там се прибираме
Коментар
-
Да, този е на римската стена, а преди няколко години ходи на оглед в Бояна на един гараж от ЧСИ и го ухапа едно улично куче из сумрака.
Коментар
Коментар