Първоначално изпратено от Yandox
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Аз за себе си съм намерил точно каквото ми трябва. А и вече цените му не ме интересуват, само наемите. Да му мислят олимпийските надежди.
Коментар
-
Аз за себе си съм намерил точно каквото ми трябва. А и вече цените му не ме интересуват, само наемите. Да му мислят олимпийските надежди.
особено пък на такива като панелката ти
не че ти отдаваш де
кой ще наеме половин панелена гарсониера
хихихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Географски, ако ти изпаднат повечко двустайни тухлени в центъра на Бургас, да се обадиш.
Явно там цените са яко надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Географски, ако ти изпаднат повечко двустайни тухлени в центъра на Бургас, да се обадиш.
Коментар
-
Първо беше село, след това усети, че ще му се смеят и гугудките и бързо го докара до обл. град. Аритметиката му е точна наука ~ като на кретена 5~10кг. злато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Колко? Има една къща в 120 хиляден град с 12 кошера в нея и станаха 13. Така може. А 120 хилядния град може и 12 хиляден да е, ама няма значение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
Теб те видяхме , можеш само да просиш пари от панделата Правил ли си го? Еми правил си го, оттам нататък освен смях да правиш - друго няма.
Къде Бъфет, къде пък Тръмп дето втория се счупи от фалити
Коментар
-
Първоначално изпратено от capitalist19 Разгледай мнениеhttps://www.pariteni.bg/novini/imoti...a-padat-239007 Наемите се сриват, пълно е със свободни апартаменти , въпрос на време е да се случи и с цените на имотите ... Неизбежно е , може да мине година две , но няма как цените да не последват и тези на наемите , никой няма да вземе ипотека за 1000 лева на месец за 30 години при условие , че наема му е 500 ...
Разбира се, кризата и развоя на събитията с пандемията и всичките и последици тепърва предстои. Нищо не се знае.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
колега, тия изказвания са необясними за човек с 13 имотя.
взимай пример от лордчето, може да е 1/2, но го защитава с цялото си сърце.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ейййй де късмет да паднат.Може и ти най-накрая да се оттървеш от наемите.
https://www.economic.bg/bg/a/view/za...ishtni-krediti
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнениетема : Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
отговор :
почти никакво вече
имотите ще тръгват да падат
и падането им ще е доста дълго
локацията не играе абсолютно никаква роля във времето
за момента за да се стигне по лесно до метрото
е решаваща
хихиххихиххихихиххи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Ти по- добре хвани научи имената на рИзортите( от английски resorts) за да не ти се смеят, че между Сейшелски Острови и Съешаване( съешелски острови) има разлика
Коментар
Коментар