If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Смених си жилището под наем в Пловдив. Само за протокола, огледи на опашки и моментално отдаване. Различни сегменти, разбира се, но има оферти които са заграбени от всички безбройни брокери и агенции. Едно и също предлагат, видях как си подливат вода. Мен ме отвлече един брокер на 28 години докато един идваше да ми показва същото жилище. Ръгат се с лакти и желаещи, и брокери. Ключ ли? Нищо подобно. Хазаина посреща който свари и за час-два е отдал. Който наеме пръв. Даже си избират наематели, един искаше чуждестранна студентка, сама, викам тоя кво търси - жена ли, наемател ли! Смех! Никакви ключове, никакви договорки с никого. Следващия, мола, ако не щеш и аре у лево. И това сега, Август, Септември настава сеч!
Ай стига вА, Пловдив станал като Манхатън викаш. Да зема да продам някой кон и да захлупя там, преди да са се усетили Мъск, Безос или оня дрътия на Беркшекер?
Смених си жилището под наем в Пловдив. Само за протокола, огледи на опашки и моментално отдаване. Различни сегменти, разбира се, но има оферти които са заграбени от всички безбройни брокери и агенции. Едно и също предлагат, видях как си подливат вода. Мен ме отвлече един брокер на 28 години докато един идваше да ми показва същото жилище. Ръгат се с лакти и желаещи, и брокери. Ключ ли? Нищо подобно. Хазаина посреща който свари и за час-два е отдал. Който наеме пръв. Даже си избират наематели, един искаше чуждестранна студентка, сама, викам тоя кво търси - жена ли, наемател ли! Смех! Никакви ключове, никакви договорки с никого. Следващия, мола, ако не щеш и аре у лево. И това сега, Август, Септември настава сеч!
И всичко това за да наемеш квартира ли ?Имаше ли жертви и ранени ? Да не би да е блак фрайдей в Пловдив? Ама как такаа..
Та вие, понижителите си мечтайте за ниски цени и наеми. В Пловдив ново строителство на търсени локации където и аз търсех върви 300 до 900€. Повече от Сф за някои оферти викам си. Това е положението. Естествено че тпчат лиги за чуждестранни студенти и наематели. Накрая аз за 5 часа намерих един грък и заковах като се разминах с едни каки с кака брокерица които казаха че ще се обадят до 30 мин. Замина, отнесох го още от прага на влизане. Слава богу срещу входа на работното ми място - на 150 метра. Ако щеш!
ратко, какво става с кольовата справка? днес цифрите са доста притенителни, а самия кольо го няма никакъв... надявам се не е хванал пътя за към по-добрия свят
някой брокераз седи и надува цените
то се едно гледам графика на байхойна
Хубаво е каго влезеш в този форум и видиш че гладен брокер спами с надежда че ще обърне пазарът.
Още по-хубаво е когато знаеш че е като глас в пустиня и нищо не може да направи, просто подминаваш досадните му постове без да ги четеш със задоволство че има възмездие.
Наздраве на всички понижители скоро ще дойде и вашият час !
Хубаво е каго влезеш в този форум и видиш че гладен брокер спами с надежда че ще обърне пазарът.
Още по-хубаво е когато знаеш че е като глас в пустиня и нищо не може да направи, просто подминаваш досадните му постове без да ги четеш със задоволство че има възмездие.
Наздраве на всички понижители скоро ще дойде и вашият час !
Коментар