Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеСмешно е, говорим за първо жилище или кво остава още едно или две за съвременния стандарт на инвеститор поне в бъдеще и дом. Не говорим за инвестиции в имоти, които не са само строители и инвеститори. В София и големите градове има инвестирали с десетки и стотици имоти. Те са сгрешили, нашите с памперсите в детските стаи и пишки на топло са разума и икономическия гений на форума.
- банкстери/гангстери
- ипотекари
- рентиери
- брокерчета на тухли
- и спестители в тухли
Смях в залата.
Откъде да знаем, че една обикновена детска стая в сегашните дни ще се окаже толкова опасна и застрашаваща за нашите орди от тухладжии.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Нагласите на бизнеса достигнаха дъно за 2023 г. през декември
https://www.capital.bg/politika_i_ik...a_2023_g_prez/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Скоро влизаме в Шенген и Еврозона, за ужас на розови гастари от швабско и щатско. l]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът
Жонка, ти си завършен глупак и родоотстъпник.
Пълен шматарок.
За глупак не знам, въпрос на дефиниция - навремето стигах всяка година до националния кръг (не стигах обаче до нацилналния отбор главно заради мързел) и в 9 клас решавах диференциални уравнения, както и гонех 2200 Ело по шахмат. Не че е нещо кой знае какво де. Но тогава имахме и няколко велики учители (сега пенсионери или покойници), които срешу жълти стотинки работеха и разкриваха таланти. Сега сте на дъното по всички класации, най-неграмотната нация в Европа. Какво да говорим повече?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Жони видех ти последните 2 поста / назад не ми се четат глупости/
Радвам се че си се запазаил психически стабилен.... Твоята не е лесна....:-)
ПП Неам време да пиша или чета готвя едното лапе за Областният кръг след месец....Дръж се още малко остана и в Гоцето цените ще паднат . 2049 е съвсем близо :-)
ПС: Скоро ще трябва да обучаваш афганистанчета. Ще издухате супата, много брутално и тежко ще бъде за вас, последните останали да живеят в тая БГ. Ти досега злословеще против Германия че имали много черни, сега ще видиш какво предстои в БГ. Тъпият ви Шенген ще има огромна цена, тези в парламента ви продадоха за жълти стотинки.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Хахахаха, изравнявало се било.
Вижте се къде сте бре, някъде около Панама и Туркменистан....
https://de.wikipedia.org/wiki/Liste_...odukt_pro_Kopf
Най-големите мизерници в Европа тръгнали да се сравняват с развитите държави. А те на 1/4 до 1/5 от БВП-то им...Смех.
Радвам се че си се запазаил психически стабилен.... Твоята не е лесна....:-)
ПП Неам време да пиша или чета готвя едното лапе за Областният кръг след месец....Дръж се още малко остана и в Гоцето цените ще паднат . 2049 е съвсем близо :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Абе не знам ние, дали ги стигаме, ама цивилизационно Швабите много дърпат назад... Това, което видях тази Коледа в Франкфурт, не съм го виждал и у Факултета...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Понеже си лаладжия кажи им тук на форумните герои кво съм питал 2019......и за да не се пениш ...питал съм къде да вкарам едни пари теб и берти , берти може да каже и сума на теб не помня да съм казвал и съм питал едни форумни герои...сещаш ли се, ей така за сФерка на часовника...от тогава вкарване ,изкарване,игри а ти ми крадеш държавата ,от супермаркета и от къде ли още не и смяташ ,че нали , не си се минал и си голем играч. Това го правят само убитаците и отново повтарям , грешно ти е мисленето но няма да ме разбереш . Насила можеш да вземеш да дадеш нивгаш!
ПП Тарикат мъж не писка, не храни и не кълне ! Действа и мълчи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ай стига бе ?Кой на кой се моли за Шенген?Ние на тях или те на нас ?Абе я се осъзнайте малко ..България е една малка държава ,една точка която се люшка и всеки си прави с нея каквото иска ,малка държава с малко население и ниско развитие и в икономиката и в технологично отношение ,с най ниския стандарт в Европа ,това са нещата и те няма да се променят в близките 10,20 години...Бедна ,малка ,корумпирана държавица.И никой не го е еня за нея знаеш ли защо ?Защото е малка и са сметнали че не е гюфактор за нищо.Вие сте толкова глупави че даже и не знаете какви са плановете за България .Плановете са държавата да бъде претопена демографски.Аз тия планове съм ги виждал в едно посолство лично с очите си .Така че давайте по сериозно и не говорете глупостиLast edited by RUBLA; 30.12.2023, 13:14.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ти понеже си голям играч затова всичко знаеш,знаем се
ПП Тарикат мъж не писка, не храни и не кълне ! Действа и мълчи!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Който не е ходил в гората, не може да ме убеди, че може да лови дивеч.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеИма ли още нормални хора, които не са се изнесли от БГ? Май не.
Честно, вие не усещате ли какво става и какво ви се готви? До 5-10 години тотална подмяна на населението. Смеехте се, че в западните градове нямало бял човек. Ще ви видя сега, като ви натресат всичкото черен арапин насред София.
Хора, ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС ви продадоха за жълти стотинки - всички те вече имат вилички по островите, където да се изнесат. А вие къде ще ходите? Икономика - съсипана. Енергетика - съсипана. ИТ-сектор - изнасящ се с бързи темпове. Население - топящо се. Шенген - с цената на това, цялата чернилка да бъде заселена принудително на БГ територия. По 300 хиляди циганина на година ще ви се натресат идните 10 години. Да не говорим, че до няколко месеца Русия ще смачка тотално Украйна и може да погледне и на югозапад от Одеса. Конституцията - може да ви дойде някой конгоанец за премиер. Националният празник... А, и паметници бутате... Държава - посмешище.
Какви имоти? Какви инвестиции?
Last edited by antani; 30.12.2023, 02:02.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Личностно разстройство. Повечето хора имаме някакви. Нормални няма. Освен в Шао Лин манастира където първо тенират воля, възприятия, контрол, уравновесеност и светкавична реакция и към добро и към лошо.
Подчертан стремеж да не се минат, да не ги излъжат, а всъщност самозаблудата и разтроените ориентации доминират в поведението им. Жени ги лъжат, брокери и строители ги лъжат, чакат за да разберат че живота е минал. Лично аз тръгвам по дестинации на обратната страна на Глобуса. Ковида малко ме разколеба последните 1-2 години.
Коментар
Коментар