If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Във Флорида, ако си вземеш сутеренче, постоянно ще е под вода от ураганите.
Добре си се спрял на Солун, там най-много някой да ти се изпикае през прозореца, без да иска
В Солун придобивката е за 8К€. Отне му 5 години да я изплати. 15К€ за хана му в Немско ще му отнеме 10-12 поне откакто е получил кредита. Но пък виж къв удар. 650К забива при продажба като стой та гледай., като 90% капиталова инкасира от зимата досега само
Що, ти да не би да знаеш колко
В 'мериката е така с данъците, инак мислех пенцията да е във Флорида Обаче и много бивши пандизчии се въртят вече, та се отказах.
Във Флорида, ако си вземеш сутеренче, постоянно ще е под вода от ураганите.
Добре си се спрял на Солун, там най-много някой да ти се изпикае през прозореца, без да иска
Като теглиш чертата след всички данъци и такси и такса за пропърти мениджмънт компанията пак ще взимаш повече наем без да си мърдаш пръста. Ако искаш можем да го сметнем с точност да видиш, че е така. Тук преди малко гледах "двустаен" стая и холокухня с неправилни форми в Сан Стефано Плаза - 275 000 евра на шпакловка и замазка.....
Това е куц останал апарт. Следя го от години. Щях да съм го отнесъл ако имаше потенциал. Има още два подобни. Продават се и по-големи с недобро разпределение. И не мож се прдбори с конкуренцията от проф отдаване. Там не става. Става да спасиш кинти, но трябва да имаш много. Като Джони. Ето, дадох ти инфо.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
В Докторската не съм виждал нищо за 15 000 евро на квадрат.
Това видя ли го:
Annual tax amount: $9,722
А знаеш ли колко от наема ще отива за щатски и федерален данък?
Не всичко, което хвърчи се яде, Митее.
Що, ти да не би да знаеш колко
В 'мериката е така с данъците, инак мислех пенцията да е във Флорида Обаче и много бивши пандизчии се въртят вече, та се отказах.
Това видя ли го:
Не всичко, което хвърчи се яде, Митее.
Като теглиш чертата след всички данъци и такси и такса за пропърти мениджмънт компанията пак ще взимаш повече наем без да си мърдаш пръста. Ако искаш можем да го сметнем с точност да видиш, че е така. Тук преди малко гледах "двустаен" стая и холокухня с неправилни форми в Сан Стефано Плаза - 275 000 евра на шпакловка и замазка.....
Тук в докторската градина са ти подобни цените къде е ситито на Сан Франциско, къде е Докторската Градина. Какъв наем ще взимаш от едното и от другото. Няма база за сравнение.....
Това видя ли го:
Тук в докторската градина са ти подобни цените къде е ситито на Сан Франциско, къде е Докторската Градина. Какъв наем ще взимаш от едното и от другото. Няма база за сравнение.....
А няма. Ботчо е сериозен играч ще видиш, че ще прати. Аз мисля и за къща да го питам, че едни съседи се нашиха с 500+ К. еуро. Според мен ще може да я намери за 100-120к макс.
Прецакали са се много.
Ботичът сигурно ги намира за 70-80, а на Янко направо му ги дават на цени от 2001ва
В целия свят, даже и Албания яко нагоре, но ние чакаме балоня да се спука и с напечатаните трилиони хартия като ще настане една евтиния и хачене на корем от всеки - от кондуктор до професор и шейх. А шейховете ще продават без пари на кондукторите и ханджиите по целио свет.
Като не схващаш причината, ти остава само да се молиш С лице към Мека ...
Коментар