Първоначално изпратено от kot_dodi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Странен участник е този Yandox, пише за разни финансови самоубийства на хора, които купуват недовършени жилища или панели. Ти познаваш ли такива в темата, щото аз, не
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Е с Маверик за гид е ясна работата.Или няма да купиш или ще хапнеш някое дръвце.
Или иска да ти намалят цената щото Кавръка каза че ще падат имотите и те нагониха
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ботич, къде си замръзнал, в коя година и десетилетие. Иди го купи за 40, аз ще ти дам 80 за него веднага. Дане говорим пък аз за колко ще го лъзна след това.
Нали обиколих и продължавам с подкрепата на Маверик парцели из южните покрайнини на Сф и ме боли главата. Първо гледай какво е купено вече, какво се предлага, на кого е, активно търси по кадастър парцели, проучвай, питай, може и някъде да фанеш. Но е трудно и скъпо уравнение.
- 1 like
Коментар
-
Лакмус. Очакванията на масите е показателна - антиподход обикновено е необходим. Никога не става както те са предвидили, а начини за събличане на стадото има и без да падат или поскъпват имотите. Аз пък казвам че в най-лошия случай ще гравитират около тези нива.
Иначе докато ревът в темата как имотите всеки момент ще паднат аз мога да съм спокоен
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Мале тия какви са каръци за половин час златото вече падна с 20 долара ако така продължават до утре и аз ще купувам
Тия ще да са някакви супер анти показатели като викат имотите падат те се дигат - Като кажат златото се дига то падаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Защо трябва да купувам?И защо трябва да се присмиваш на хора които говорят истината.Факт е че имотите поскъпват и факт е че всичко което се появи заминава...Иначе продължавай с думичката ще ще ще...И аз не зная кой си купува апартаменти по 200000-350000 евро но това са фактите...За мен неразумни ама факти...Отвори и разгледай цените в Медицинска академия щото аз утре мисля да ходя да ми леят куршум направо се стресирах...Не е необходимо да се заяждаш можеш спокойно да си изкажеш мнението никой не те кара да приемеш чуждото.
Коментар
-
Тигрите от перона биха купили злато на цена 30$ за тройунция. Евентуално. На цени от тези нива само мигат на парцали и регистрират. И златото няма да им помогне да купят имот даже и в Твърдица.
Тия ще да са някакви супер анти показатели като викат имотите падат те се дигат - Като кажат златото се дига то пада
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнениеКакво заяждане няколко поста по надолу заявиха че ръста на имотите вече е минал и вече е момента на златото
Констатирам че златото днес е $1,787.10
И следим да видим колко ще познаят.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
епа тичай да ги купиш
за по напряко мини през Афганистан
да прихванеш 1-2 гаража
хихихиххи
и след 2 години ела пак да напишеш
това в цитата
- 5 Харесвания
Коментар
-
Какво заяждане няколко поста по надолу заявиха че ръста на имотите вече е минал и вече е момента на златото
Констатирам че златото днес е $1,787.10
И следим да видим колко ще познаят.Last edited by ledosvetlenie; 22.09.2021, 22:25.
- 1 like
Коментар
-
Аз не мога да разбера защо днес ядеш като утре пак ще огладнееш.Сигурен съм че и в Сирия има имоти чийто цени растат.
за по напряко мини през Афганистан
да прихванеш 1-2 гаража
хихихиххи
и след 2 години ела пак да напишеш
това в цитата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
и тук има пример за имоти като в Сирия - банските имоти
са едно /едно
само където не сме във война
- 2 Харесвания
Коментар
-
На борсата печелят само големите както и на форекс...За обикновеният човек остават златото и имотите...и ако има някакъв собствен бизнес.
но НЕ по едно и също време и двете
или да им бъркаш времето като
повечето 'инвеститори' тук -
това трябва да се знае
а сега е времето на златото -
на имотите
ТОКУ ЩО изтече
ахахахахаахахахахахахахах.Last edited by Yandox; 22.09.2021, 21:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
В Сирия имотите пък какъв ръст имат... Ама много хубав ръст....
са едно /едно
само където не сме във война
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар