IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
    Какво заяждане няколко поста по надолу заявиха че ръста на имотите вече е минал и вече е момента на златото

Констатирам че златото днес е $1,787.10

И следим да видим колко ще познаят.
    Страхотен антииндикатор е Ян Мечколисицов. Откак взе да възхвалява златото преди месец то неудържимо се сурна по склона...докато имотите пробиват небосклона

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Странен участник е този Yandox, пише за разни финансови самоубийства на хора, които купуват недовършени жилища или панели. Ти познаваш ли такива в темата, щото аз, не
      е ти как ще познаваш някой
      като излизаш само до немското магазинче и обратно
      и все така поне 10 години назад

а финасовото самоубийство с покупката в момента
      със кредит или на забутан срутен панел - е бавно действие
      ще ги видиш след 2-3-4 години
      не ги търси сега и не задавай детинско - елементарни въпросчета
      сега им нахлузват клупа , бавно - бавно

Коментар

Мале тия какви са каръци за половин час златото вече падна с 20 долара ако така продължават до утре и аз ще купувам

Тия ще да са някакви супер анти показатели като викат имотите падат те се дигат - Като кажат златото се дига то пада
        много трябва да си олекотен отгоре надолу
        за да си помислиш че когато някой ти говори за
        съотношение и съпоставимост между активи
        е имал предвид следващи час или утре

още по хвърчащ си ако си мислиш че този
        някой е имал предвид 20 /30 /50 или 100 /200 $

когато казвам че имотите ЩЕ СЕ СРИНАТ спрямо ЗЛАТОТО
        казвам че първите ще паднат десетки проценти от текущи
        а второто ще качи десетки проценти от текуща цена
        така щото , в момент финансово грамотно избран
        да се закупи апарт
        струващ по сегашни цени 300 000 лева (например) със
        сегашната сума от 170 000 лева
        гореспоментия момент го определям до 3 - 4 години (хахаха до 2029 има 8години)

толкова със конкретиката
        обучаващи лекции повече няма да има

продължаваме си с обичайно веселите неща
        хихихихих

Коментар

• В момента строителите не си продават готовите апартаменти, освен, ако не им трябват пари. Причината е основно растящият пазар и липсата на алтернативи. По този начин се създава дефицит на жилища с акт16 и се помпат цените.

Коментар

• Първоначално изпратено от kot_dodi Разгледай мнение
            Какво мислите сега ще стане след скандала с Evergrande, обявлението на Китайското правителство, че ще я оставят да фалира и това, че желязото падна с повече от 50% за месец? Много ми е интерсно...

П.П Дори да сте повишители, не виждате ли опасност тук. Какъв е вашия рационален коментар върху тези факти?
            За мен по-притеснителното е премахването на класацията "Да правиш бизнес" от Световната банка. Лош сигнал за инвеститорите. Така по-трудно ще се ориентираме в кои държави да инвестираме

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Странен участник е този Yandox, пише за разни финансови самоубийства на хора, които купуват недовършени жилища или панели. Ти познаваш ли такива в темата, щото аз, не
              Познавам.Племеника ми купи на зелено два броя.В момента обекта е на кота нула казали му ще е готов 2023г.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Е с Маверик за гид е ясна работата.Или няма да купиш или ще хапнеш някое дръвце.
                Ти да не ходи с него в Люлин та пропадна сделката?

Или иска да ти намалят цената щото Кавръка каза че ще падат имотите и те нагониха

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ботич, къде си замръзнал, в коя година и десетилетие. Иди го купи за 40, аз ще ти дам 80 за него веднага. Дане говорим пък аз за колко ще го лъзна след това.
                  Нали обиколих и продължавам с подкрепата на Маверик парцели из южните покрайнини на Сф и ме боли главата. Първо гледай какво е купено вече, какво се предлага, на кого е, активно търси по кадастър парцели, проучвай, питай, може и някъде да фанеш. Но е трудно и скъпо уравнение.
                  Е с Маверик за гид е ясна работата.Или няма да купиш или ще хапнеш някое дръвце.

Коментар

Лакмус. Очакванията на масите е показателна - антиподход обикновено е необходим. Никога не става както те са предвидили, а начини за събличане на стадото има и без да падат или поскъпват имотите. Аз пък казвам че в най-лошия случай ще гравитират около тези нива.
                    Ти гледай утре ако златото се качи макар и с един долар нагоре какво ще ни чуят ушите

Иначе докато ревът в темата как имотите всеки момент ще паднат аз мога да съм спокоен

Коментар

Мале тия какви са каръци за половин час златото вече падна с 20 долара ако така продължават до утре и аз ще купувам

Тия ще да са някакви супер анти показатели като викат имотите падат те се дигат - Като кажат златото се дига то пада
                      Лакмус. Очакванията на масите е показателна - антиподход обикновено е необходим. Никога не става както те са предвидили, а начини за събличане на стадото има и без да падат или поскъпват имотите. Аз пък казвам че в най-лошия случай ще гравитират около тези нива.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Защо трябва да купувам?И защо трябва да се присмиваш на хора които говорят истината.Факт е че имотите поскъпват и факт е че всичко което се появи заминава...Иначе продължавай с думичката ще ще ще...И аз не зная кой си купува апартаменти по 200000-350000 евро но това са фактите...За мен неразумни ама факти...Отвори и разгледай цените в Медицинска академия щото аз утре мисля да ходя да ми леят куршум направо се стресирах...Не е необходимо да се заяждаш можеш спокойно да си изкажеш мнението никой не те кара да приемеш чуждото.

Коментар

Тигрите от перона биха купили злато на цена 30$ за тройунция. Евентуално. На цени от тези нива само мигат на парцали и регистрират. И златото няма да им помогне да купят имот даже и в Твърдица.

Коментар

Какво заяждане няколко поста по надолу заявиха че ръста на имотите вече е минал и вече е момента на златото

Тигрите от перона биха купили злато на цена 30$ за тройунция. Евентуално. На цени от тези нива само мигат на парцали и регистрират. И златото няма да им помогне да купят имот даже и в Твърдица.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

епа тичай да ги купиш
                              за по напряко мини през Афганистан
                              да прихванеш 1-2 гаража
                              хихихиххи

и след 2 години ела пак да напишеш
                              това в цитата
                              Защо трябва да купувам?И защо трябва да се присмиваш на хора които говорят истината.Факт е че имотите поскъпват и факт е че всичко което се появи заминава...Иначе продължавай с думичката ще ще ще...И аз не зная кой си купува апартаменти по 200000-350000 евро но това са фактите...За мен неразумни ама факти...Отвори и разгледай цените в Медицинска академия щото аз утре мисля да ходя да ми леят куршум направо се стресирах...Не е необходимо да се заяждаш можеш спокойно да си изкажеш мнението никой не те кара да приемеш чуждото.

Коментар

• Какво заяждане няколко поста по надолу заявиха че ръста на имотите вече е минал и вече е момента на златото

Last edited by ledosvetlenie; 22.09.2021, 22:25.

Коментар

Working...
                                X