Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
пак празнословие
незнам защо го трие модито като е точно такова
браво бе Колумб
ти откри Америка
хихихи
разбира се че ВИНАГИ ще има хора под наем
от как свят светува го има - ще го има и след като завладеем Космоса
НО не това е темата и напразно се опитваш да я избуташ натам
хихихихихи
кой къде и как ще живее СИ Е НЕГОВА ЛИЧНА ГРИЖА
темата е само за ИМОТИТЕ
а ВСИЧКИ макро и микро показатели сочат
че идва СРИВ за Имотите и почти всички други активи
хихихихи
Ей го де е 2039 година. Нема и двайсе до тогава :-)))
Наемите нема какво да ги гледам, тях ги определям.....хихихихиLast edited by X_Y; 11.10.2021, 14:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Досетлив си Евго 125-ца като нова е на 30К километра ... Истинска нумизматична ценност , наследство от тъщата :-) Всички ми завиждат :-)
Джони е добър в писането на книги :-)
Да ви е комфортно и по-безрисково.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Вече няма какво да свикват с цените. Да свикват че просто никога няма да могат да купят. Се ла ви!Се ла ви
Коментар
-
Съгласен съм че почти всеки човек има добър момент да купи имот, но поради различни причини по-често се пропуска.... Е в бъдеще тези моменти ще са все по-редки и разбира се жилищата ще се ползват от хората... под наем....:-)
незнам защо го трие модито като е точно такова
браво бе Колумб
ти откри Америка
хихихи
разбира се че ВИНАГИ ще има хора под наем
от как свят светува го има - ще го има и след като завладеем Космоса
НО не това е темата и напразно се опитваш да я избуташ натам
хихихихихи
кой къде и как ще живее СИ Е НЕГОВА ЛИЧНА ГРИЖА
темата е само за ИМОТИТЕ
а ВСИЧКИ макро и микро показатели сочат
че идва СРИВ за Имотите и почти всички други активи
хихихихи
Last edited by X_Y; 11.10.2021, 14:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
грешен подход е да се мисли в тази плоскост.
жилищата са за хората, а кой как ще купи всяко поколение има доста възможности и всяко поколение преминава през доста кризи.
генерализирането е за уморените коне - не сгъвай още байрака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Тази Шкода от старите соц. модели ли е?
А Джони беше казал, че има 2 мерцедеса, единят го беше дал на баща си, с който не се разбират.
Джони е добър в писането на книги :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
грешен подход е да се мисли в тази плоскост.
жилищата са за хората, а кой как ще купи всяко поколение има доста възможности и всяко поколение преминава през доста кризи.
генерализирането е за уморените коне - не сгъвай още байрака.
Отделно, има хора с хубави къщи или апарти в провинцията.
Защо да не плащат 400 лв наем в СФ и с останалите пари да си харчат (т.е. разликата между 1000 лв вноска по кредит и 400 лв наем), да пътуват в чужбина, да разполагат и когато се пенсионират, да си се приберат в родния край.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеВече няма какво да свикват с цените. Да свикват че просто никога няма да могат да купят. Се ла ви!
генерализирането е за уморените коне - не сгъвай още байрака.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
:-) С морските имоти нещо се замотах. От има няма 25 години не съм ходил на нашето море и нямах такива планове....Обаче както се развиха нещата с вируса почвам да мисля, че трябваше май да взема нещо.... Ама минало бешело....:-)Миналата година беше момента.
https://oasis-bg.com/gallery/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеhttps://business.dir.bg/pazari/predu...eni-na-hranite
Предупреждение - свиквайте с високите жени на имотята :-))) От колко години ви го пишем вече и не мое да свикнете :-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
За всеки влак си има пътници.
Мойто 30-годишно Шкоде върши чудна работа в редките случаи когато го ползвам - да карам тъщата насам натам.... т.е. може и по-добра работа да свърши де и да забогатея :-)))
Иначе гледам и ти не си на опашката за Х5-ци....дори и втора ръка :-) Как ще си купиш в Южен парк без такава ? Нема те приемат :-))) Та не е добре да ме критикуваш докато ти не си купиш . пестейки от нови коли :-)
За ръна пари не пестим и са бая повече от 1000 лева..., обаче боба си ми е домашен ... За нищо не го давам....:-) Само розАвият домат го бие....:-)
А Джони беше казал, че има 2 мерцедеса, единят го беше дал на баща си, с който не се разбират.
- 1 like
Коментар
-
https://business.dir.bg/pazari/predu...eni-na-hranite
Предупреждение - свиквайте с високите жени на имотята :-))) От колко години ви го пишем вече и не мое да свикнете :-)
Коментар
-
[QUOTE=ejonny2376;n3814084]
Аз карам служебно Вoлво XC40 когато съм в София. Имам и други опции ако искам. Покупката в такъв случай се обезсмисля.
Ако обаче нямах такава възможност и трябваше да избирам между нова кола и половин двустайка в Гоцето, щях да избера колата на 100%. Просто защото двустайката е налълно безполезна за мен (освен ако не реша да живея там, което няма как да стане), докато колата може най-малкото да ме придвижи от А до Б и да ми достави някакво удоволствие.[/QUOTE
Ама ти не знаеш ли, че ние келнерите винаги сме имали служебни баничарки ?! :-)))
А в Сап направо им подаряват нова кола на всеки 5 години....:-)
Ама стига си плюл по Гоцето.... супер си е тука ... още малко и ще достигне до Радомир :-))))
ПП Преди твърдеше, че като ти трябва кола взимаш от приятели....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 11.10.2021, 13:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/sasht/337/a/...zarite-337127/
Краят на тандема Фед-ЕЦБ носи нова опасност за пазарите
Този път двете централни банки започват да оттеглят количественото облекчаване в синхрон
Изправени пред един същ пандемичен проблем, Федералният резерв и Европейската централна банка стигнаха до едно и също решение: драстично съкращаване на нетните месечни покупки на активи. За съжаление на финансовите пазари, те намаляват количественото облекчаване по едно и също време, като определят 2022 г. за годината на „действия в тандем“ - най-бързото източване на ликвидност от десетилетие, пише за Wall Street Journal Димитрис Валастас, главен икономист на Greenmantle, консултантска компания в областта на макроикономиката и геополитиката.
С ускоряването на инфлацията централните банки ограничават покупките. ЕЦБ вече започна, обявявайки преминаване към „умерено по-ниски темпове на нетни покупки на активи“. Федералният резерв по същество обеща да направи това през това тримесечие, като предупреди пазарите, че „скоро може да бъде оправдано по-умерен темп на покупките на активи“.
Няма по-големи или по-предвидими потоци от тези в графика за покупки на голяма централна банка. Тъй като двете големи централни банки в света се подготвят да спрат кранчетата, финансовите пазари са предупредени. Периферни активи като незаменяемите токени вероятно ще спаднат първи, но опитът показва, че нито един клас активи не е защитен от пресъхване на ликвидността. С оглед на този монетарен тандем инвеститорите и мениджърите на активи ще се нуждаят от цялата защита, която могат да си осигурят.
аз им говоря - обучавам ги - подсказвам им -
те си знаят едно -
глупостите на 2-3 ма несретници за 2029
стадото е закарано вече до ръба на пропаста
сега остава отзад някой от главните да удари с камшик
по последните от стадото
ха познай - какво ще стане
а сред стадото все още има такива които лъжат и
заблуждават че до 2029 все ще им дават паша
хихихихихихих
- 1 like
Коментар