If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
двете неща - борса и имоти
са свързани и се движат почти заедно
в много голяма част от времето
писал съм (не може да не си ме прочел) - срине ли се борсата - имотите ги пиши МЪРТВЕЦ
хихихихих
защо - надявам се знаеш
ако не знаеш - не съм тук за да обяснявам
дълго и поучително
само банските имоти обаче не танцуват
заедно със световните и с борсата
там са - от бъдещето
Хубавото на имотите е че са поне 12 месеца след борсата....При това значително по-малко....
Та чакаме кога борсата ще замине, за да се ориентираме кое накъде :-)
Какво мислите сега ще стане след скандала с Evergrande, обявлението на Китайското правителство, че ще я оставят да фалира и това, че желязото падна с повече от 50% за месец? Много ми е интерсно...
П.П Дори да сте повишители, не виждате ли опасност тук. Какъв е вашия рационален коментар върху тези факти?
нямат рационален коментар - ръст дорде свят светува
ахаахахахаахахахахах
и един съвет - не гледай желязото
то влияе на имотния пазар с около 0,08%
за момента в който го гледаш
Не е ли насочена повече към фондовата борса ? Както ти пишеш в световен план и мерено в долари.... Там ръста напоследък не е ли по-голям от имотите ?
Всъщност има ли актив освен златото който да не е много нагоре ? И то е нагоре също, но засега по-малко ....
Има едни неща случващи се на световно ниво, които предопределят да има примерно 30-50% ръст на ВСИЧКО за последните 2 години. Добави към това ниските лихви и паниката и на някои места/неща ще са не 50 , а 100% ръст....
А тези неща продължават да се случват и какъвто и да е актив с под 10% средногодишен ръст в близките 5 години ми се чини дека ще е подценен
да - И фондовата борса тоже
двете неща - борса и имоти
са свързани и се движат почти заедно
в много голяма част от времето
писал съм (не може да не си ме прочел) - срине ли се борсата - имотите ги пиши МЪРТВЕЦ
хихихихих
защо - надявам се знаеш
ако не знаеш - не съм тук за да обяснявам
дълго и поучително
само банските имоти обаче не танцуват
заедно със световните и с борсата
там са - от бъдещето
Ботич, много си скаран с цените, но смело даваш съвети.
За 30-40 евро на м2 в Драгалевци (ако ще и във вилната зона) можеш да купиш толкова колкото двустаен в Пирин голф за 20 000
Що ти колко даваш за ЛАЙНАТА на драгалевци? Аз и 10 не давам, ама който даде повече за мен е огромен бунак
За 30-40 евро на м2 в Драгалевци (ако ще и във вилната зона) можеш да купиш толкова колкото двустаен в Пирин голф за 20 000
еми той така ги купува
па те ако искат да продават
да ти извадят свидетелство за търпимост иначе им плащаш само парцела - 30-40€ м2 макс.
никаква хипер инфлация няма да има
още малко и всичко ще се нормализира
ще го отнесат стадото мишоци и овчици
навлезли в имотите през последните 2 години
така става то - хора , непрочели и една книга
ще се спасяват , остави , ами и ще богатеят , само като
преминат от един актив в друг
точно за тях са го измислили и сега го правят
маркетмейкърите този изкуствен ръст - за да им спасят
паричките след като закупят по една панелка
ахахахахахах
винаги винаги винаги
тълпата се води на заколение а в момента тълпата е
насочена към имоти
Не е ли насочена повече към фондовата борса ? Както ти пишеш в световен план и мерено в долари.... Там ръста напоследък не е ли по-голям от имотите ?
Всъщност има ли актив освен златото който да не е много нагоре ? И то е нагоре също, но засега по-малко ....
Има едни неща случващи се на световно ниво, които предопределят да има примерно 30-50% ръст на ВСИЧКО за последните 2 години. Добави към това ниските лихви и паниката и на някои места/неща ще са не 50 , а 100% ръст....
А тези неща продължават да се случват и какъвто и да е актив с под 10% средногодишен ръст в близките 5 години ми се чини дека ще е подценен
Ами как Защо... ? Защото това в момента е хайп ... всеки се страхува за парите си, нормално. Няма логика да продължи нагоре, ние ще сме си черноработниците на Европа. Закво мислите се аутсорсфа тук (не говоря само за софтуер), за да си вдигнем стандарта ли? Та ние през цялото това време не сме изградили никаква добавена стойност от възможността да работим за големи корпорации. Университетите ни някаква научна развойна дейност да не би да са произвели? Някакви инкубатори да виждате или стартъп култура (мн. малка)?
В ИТ сектора имаме само едни Chaos Group. Сменяме само валутата. За да има хипер инфлация, то тя трябва да дойде от европа първо, а немците започват вече да подскачат?
никаква хипер инфлация няма да има
още малко и всичко ще се нормализира
ще го отнесат стадото мишоци и овчици
навлезли в имотите през последните 2 години
така става то - хора , непрочели и една книга
ще се спасяват , остави , ами и ще богатеят , само като
преминат от един актив в друг
точно за тях са го измислили и сега го правят
маркетмейкърите този изкуствен ръст - за да им спасят
паричките след като закупят по една панелка
ахахахахахах
винаги винаги винаги
тълпата се води на заколение
а в момента тълпата е
насочена към имоти
Какво мислите сега ще стане след скандала с Evergrande, обявлението на Китайското правителство, че ще я оставят да фалира и това, че желязото падна с повече от 50% за месец? Много ми е интерсно...
П.П Дори да сте повишители, не виждате ли опасност тук. Какъв е вашия рационален коментар върху тези факти?
И аз мисля, че огромната част от младите хора, които отиват навън няма да се върнат повече. Имам братовчеди, които от 10 години са в Испания и наскоро продадоха апартамента си в Бургас и си купиха жилище във Валенсия. Нямат никакво намерение да се връщат.
Относно еврото - защо мислиш, че ще се отрази негативно на цените? Наистина повече коментари са, че се очаква вдигне, но и там няма ясен аргумент. Малко съм скептичен, че скоро ще влезем в еврозоната.
Ами как Защо... ? Защото това в момента е хайп ... всеки се страхува за парите си, нормално. Няма логика да продължи нагоре, ние ще сме си черноработниците на Европа. Закво мислите се аутсорсфа тук (не говоря само за софтуер), за да си вдигнем стандарта ли? Та ние през цялото това време не сме изградили никаква добавена стойност от възможността да работим за големи корпорации. Университетите ни някаква научна развойна дейност да не би да са произвели? Някакви инкубатори да виждате или стартъп култура (мн. малка)?
В ИТ сектора имаме само едни Chaos Group. Сменяме само валутата. За да има хипер инфлация, то тя трябва да дойде от европа първо, а немците започват вече да подскачат?
Досега за 70 години има паднал един фасаден панел в Стара Загора
да нямаш и там някакво участие
че вече всичко очаквам от таквиз големи
инвеститори
може и там да си прикупил някоя идеална част
но в случая - по добре да не си щом е паднал
хихихи
Коментар