Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
50. Ако е в Радомир, даже 30 Лева. Месечно.
Нали се радваше на скока на цените на транспорта
Вече може да не ползваш количка в Лидъл и торбичка ще ти стига
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеМалко цени на селски имоти на 50м от мене.
600квм тръни без ток, вода, канал - 40 000лв.
За съседния парцел от тръни иска 60к лв - 100лв/м2 без тръните на първия
600квм + къща за бутане (вече я бутнаха, само каменното мазе остана) - 90 000 лв.
Като знам какво и за колко съм взел и ми става едно .... весело такова
Коментар
-
Малко цени на селски имоти на 50м от мене.
600квм тръни без ток, вода, канал - 40 000лв.
За съседния парцел от тръни иска 60к лв - 100лв/м2 без тръните на първия
600квм + къща за бутане (вече я бутнаха, само каменното мазе остана) - 90 000 лв.
Като знам какво и за колко съм взел и ми става едно .... весело таковаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
боклуци, безбожно скъпи боклуци
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Аз се чудя само какви са тези сделки, след като няма нищо читаво на пазара. Какво купуват тези хора?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Кот Доди нема скоро или късно има пълна статистика на АВ за сделки и брой ипотеки / може да не са за сделка/. Толкова ли е трудно да го разбереш ?
Ако искаш ще ти изтегля файла. Ето за последното тримесечие:
СВ - София 9736 сделки 1489 + 3269 , което е 49%, но отново това не са само ипотеки за нова покупка....Реално и в момента пак са 30-40%, а на запад са 70%+
Предполагам си млад и затова такава ти е извадката от познатите ти. Е при моите покупки 90% от съседите ми собственици са над 40 години / често децата им живеят там , но това е друг въпрос/ и всички са с кеш....
Коментар
-
Пловдив е ок сега , не знам как е бил като цени преди 100 години / Яндоксчо знае сигурно/ , но макар да има добра транспортна локация / на пътя от Турция/, която е еквивалент на морското пристанище донякъде и фабрики сега / обясних че те са нещо временно доказано в историята/ ще има бъдеще в близките няколко десетилетия / поради новите производства/, но за 100 години не бих бил толкова сигурен.... Производство, което може да бъде на всяко друго място по света не е достатъчно надежден дългосрочен показател....Закриването на 20% от тези фабрики ще доведат до бърз колапс на всичко останало поради свързаните местни бизнеси с тях и доходите на хората от тях изразходвани в тези бизнеси, данъци и т.н.....Виж историята на Бъфало в Щатите.... След подобна случка / дано не стане/ бавно Пловдив ще отиде до равнището на град с университет. като основна ценност...
Само бих добавил че Пловдив и Бургас дадоха на Бг много изкуство и интелект - художници, поети, артисти...още от соца и досега, има традиции. Но това повече говори за хората, за интелекта, за тестото...за имотите и нивата им не съм сигурен.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Кот Доди нема скоро или късно има пълна статистика на АВ за сделки и брой ипотеки / може да не са за сделка/. Толкова ли е трудно да го разбереш ?
Ако искаш ще ти изтегля файла. Ето за последното тримесечие:
СВ - София 9736 сделки 1489 + 3269 , което е 49%, но отново това не са само ипотеки за нова покупка....Реално и в момента пак са 30-40%, а на запад са 70%+
Предполагам си млад и затова такава ти е извадката от познатите ти. Е при моите покупки 90% от съседите ми собственици са над 40 години / често децата им живеят там , но това е друг въпрос/ и всички са с кеш....
Уповават се на приказки и ситаещи из пространството мнения.
Да им кажа като лекар, не е нужно да знаеш детайли за всеки от стотиците варианти на нещата, ако знаеш къде да си направиш справка 99% си готов...но е нужно да знаеш че имаше и такова нещо...а, я да си проверя детайлите. Човек трябва да знае много, но и от истаналото много да знае какво да използва и отсява. С опита се получава. Ти сам си ми казвал че съм енциклопедия. Напротив, сега издавам втория ми личен том на тази енциклопедия. Нещата се променят, динамични са...всичко в този свят е наука. От растежа на тревичката, до защо не паднаха имотите а ние така мислехме.Last edited by bulgarian lev; 29.08.2021, 05:07.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Крети дадох хипотетичен пример за гараж който е 30К колко би бил наема. А нямах предвид моят , че струва толкова... Той е МНОГО повече....Сети се дали наема му е 100 лева....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
И столицата не е панацея- веднага се сещам за няколко страни където столицата е по- малко развита и по- зле платена от други градове- Турция, ЮС, Австралия, Канада......
Но нека да има още изключения. Никъде столицата не е на 15 място като Търново или на 10-като Русе / не знам дали са точно такива ценовите места но примерно/.
Та така Столицата навсякъде е достатъчно основание за ЛОКАЦИЯ с цел запазване на стойност и там навлизаме в детайлите на столично ниво....
Коментар
-
100 години са много време, ще останете 2млн дотогава - 99% мургаши Нищо от изброеното дори няма да прилича на себе си в момента.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Досетил се е , че на 1 Април ще да е било Барабар с полюциите за 30 000 евро за гараж
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
И столицата не е панацея- веднага се сещам за няколко страни където столицата е по- малко развита и по- зле платена от други градове- Турция, ЮС, Австралия, Канада......
Коментар
-
Има 1 безспорен и ти го пиша за 3-ти път. СТОЛИЦА. Това стига.
Коментар
Коментар