If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+ 1 за това ти мнение
Което обаче не променя факта, че масово се пазарува със собствени средства.
Отде тия собствени средства? Ей го тая година след 2 други гладни - инфлация двуцифрени проценти Събираме ви пари в Б-стан да имате за хляб, да не мрете от глад...
Стига де, аз да не съм като теб ! Първоначално като четях ,че си даваш под наем част от къщата където живееш ти, семейството ти и децата ти не повярвах, чак когато видях обявите ми стана ясно ,че е истина и ми стана жал за вас. Пълен ужас !!!
С такова мислене не можеш да влезеш в обувките ми колкото и да искаш !!!!!
Па как да вляза, като ти на 75м2 бруто им викаш апартамент, а аз живея на 250м2 чисто
Преди това ще има трета вълна на поскъпване - строителни материали, хора, заплащане, терени. И като паднат тамън ще са едно 10% от нивата сега. Нищо, не е кой знае колко повече, заслужава си да почакаш. Ще се окажеш познал и пак не купил.
ахахахаахахахахах
за тебе - трета вълна
за други - bull trap
хайде бягай сега да четеш в Гугъл
дадох ти достатъчно за тая вечер
а може и утре да продължиш
хихихи
Като не четете е така, пак се изложихте Написах ,че сега взимам толкова ,не съм писала в началото колко е бил, но не виждам проблем да го напиша. Никога наема на двата апартамента не е бил по-нисък от 700 $ на всеки от тях, а това в началото бяха много пари и ми купиха някой и друг имот
Не забравяй че говориш с пролетарий. Кво му говориш за 700 $ наем, на него 700 лв са му таргета...за квадрат имот покупка. И то ако единия му наполеон рипне 1000%.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
добре добре
не се газирай
всъщност не ни интересува твоя акаунтов
сценарии
имотите тръгват на срив .
точка .
хихихихих
пс :
правилно и хубаво ли написах ''точка ''
можеше и ''ясно?''
хихихиххи
Преди това ще има трета вълна на поскъпване - строителни материали, хора, заплащане, терени. И като паднат тамън ще са едно 10% от нивата сега. Нищо, не е кой знае колко повече, заслужава си да почакаш. Ще се окажеш познал и пак не купил.
га ше си купиш. На куково лято. И други сме отдавали. За 15 години цената на придобиване ама опаааа ИЗНЕНАДА 1/5 от цената на същия имот сега. Смисъл НУЛА - неслучайно има СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ПРАЗНИ ИМОТИ. Ко ги питаш за кво са им не могат да ти отгорят освен мантрата - ни яде ни пие
Само че Дъри ще купи на скъпо място може би, но ще избере наемен потенциал 100%. В това е разликата, Ботич.
Като не четете е така, пак се изложихте Написах ,че сега взимам толкова ,не съм писала в началото колко е бил, но не виждам проблем да го напиша. Никога наема на двата апартамента не е бил по-нисък от 700 $ на всеки от тях, а това в началото бяха много пари и ми купиха някой и друг имот
добре добре
не се газирай
всъщност не ни интересува твоя акаунтов
сценарии
имотите тръгват на срив .
точка .
хихихихих
пс :
правилно и хубаво ли написах ''точка ''
можеше и ''ясно?''
хихихиххи
ама той не иска да ти влиза в обувките
хихихихи
това желание имат само Димитър Колчагов от Банско
и 1/2 панеладжията - любимец на продавачите от Лидл
човека само ти каза че лекинко лъжеш -
1200 $ наем през последните 20 години - ахахахахахаахахахаха
Според мен пък е жалко, че се купуват масово точно такива имоти - нисък клас строителство, комбинирано с ужасна локация. Именно това доказва колко беден е българинът и как се хвърля на боклуците. Двустайка 70 квадрата с общи части. При цена 750 на квадрат - идват към 50к. Това ако са пари, значи аз съм мултимилионер. Такава сума може да спести всеки касиерин в Лидл. Никой заможен човек няма да тръгне да купува подобни боклуци.
Заблудените овце разпродават всичкото имот на дедите си на безцениица и харчат спестяванията на родителите си, за да купят така мечтания апартамент в София без да осъзнават, че дефакто подобен имот не струва нищо и си хвърлят трудно изкараните пари на вятъра. Същото важи в пълна сила за Вадите и Ливадите, макар и там вече при цени 1200 и нагоре да говорим за тотална лудост.
+ 1 за това ти мнение
Което обаче не променя факта, че масово се пазарува със собствени средства.
В онази статия за строителството зад Централна гара е написано, че 80% от покупките са със собствени средства, като ипотеки се правят за по-големите апартаменти. Повтарям, 80%. Това потвърждава казаното от Dury, че в населението има много пари. Това го казвах и аз напоследък. Моля да бъде отчетено от понижителите. Знам, че бедният не може да повярва, че другите имат, ама нищо не може да се направи по въпроса. Обикновено това е следствие от потомствена бедност и трудно живелите във вечна оскъдица могат да влязат в кожата на нормалните хора. Призовавам да проявяваме разбиране към понижителите. Те наистина вярват във това, което пишат.
80% покупки със собствени средства в нов комплекс. За живеене купуват жители от северните квартали, които искат да са по-близо до центъра, за себе си или за децата си. Има много купувачи от провинцията. Около 80% от покупките са със собствени средства, с ипотечен кредит се финансират по-големите жилища за собствено ползване, казва Костадинка Канурова. 80% ПРОЦЕНТА ПОКУПКИ СЪС СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА В НОВ КОМПЛЕКС НА ЗЕЛЕНО!!!! НА ГОЛА ЛИВАДА!!!! ОСМИСЛЕТЕ ГО!!!!
Според мен пък е жалко, че се купуват масово точно такива имоти - нисък клас строителство, комбинирано с ужасна локация. Именно това доказва колко беден е българинът и как се хвърля на боклуците. Двустайка 70 квадрата с общи части. При цена 750 на квадрат - идват към 50к. Това ако са пари, значи аз съм мултимилионер. Такава сума може да спести всеки касиерин в Лидл. Никой заможен човек няма да тръгне да купува подобни боклуци.
Заблудените овце разпродават всичкото имот на дедите си на безцениица и харчат спестяванията на родителите си, за да купят така мечтания апартамент в София без да осъзнават, че дефакто подобен имот не струва нищо и си хвърлят трудно изкараните пари на вятъра. Същото важи в пълна сила за Вадите и Ливадите, макар и там вече при цени 1200 и нагоре да говорим за тотална лудост.
И за всичко това спомагат алчни брокерасти и банкери, които вместо да показват на хората как се инвестира на борсата или в бизнес, са готови на всичко само и само да всяват паника и да говорят глупости от порядъка на "имотът е най-добрата инвестиция".
Заветните 3% на тези паразити са кървави пари и рано или късно ще им се върне за всички лъжи и измами.
Да не пропуснем в примера - носил ти е 20 години някакъв наем - в началото $200, после $210 и така до днешно време. И то ако всичко това е вярно въобще Брокериците така и не се научихте да смятате, освен заветния 3%
Стига де, аз да не съм като теб ! Първоначално като четях ,че си даваш под наем част от къщата където живееш ти, семейството ти и децата ти не повярвах, чак когато видях обявите ми стана ясно ,че е истина и ми стана жал за вас. Пълен ужас !!!
С такова мислене не можеш да влезеш в обувките ми колкото и да искаш !!!!!
В онази статия за строителството зад Централна гара е написано, че 80% от покупките са със собствени средства, като ипотеки се правят за по-големите апартаменти. Повтарям, 80%. Това потвърждава казаното от Dury, че в населението има много пари. Това го казвах и аз напоследък. Моля да бъде отчетено от понижителите. Знам, че бедният не може да повярва, че другите имат, ама нищо не може да се направи по въпроса. Обикновено това е следствие от потомствена бедност и трудно живелите във вечна оскъдица могат да влязат в кожата на нормалните хора. Призовавам да проявяваме разбиране към понижителите. Те наистина вярват във това, което пишат.
80% покупки със собствени средства в нов комплекс. За живеене купуват жители от северните квартали, които искат да са по-близо до центъра, за себе си или за децата си. Има много купувачи от провинцията. Около 80% от покупките са със собствени средства, с ипотечен кредит се финансират по-големите жилища за собствено ползване, казва Костадинка Канурова. 80% ПРОЦЕНТА ПОКУПКИ СЪС СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА В НОВ КОМПЛЕКС НА ЗЕЛЕНО!!!! НА ГОЛА ЛИВАДА!!!! ОСМИСЛЕТЕ ГО!!!!
Коментар