Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Повечко са Ботич - с 3К заплата са около 2 милиона..... и поне половината от тях искат апарт на хубаво място в София....
казах аз че си със криви сметки
колко са с 3К заплата - 2 милиона ?
че те толкова са работещите в България бре
умник
ахахахахахаах
всеки в БГ със заплата от 1550 ойро
хихихиих
ясен си колко имота имаш
- 1 like
Коментар
-
Повечко са Ботич - с 3К заплата са около 2 милиона..... и поне половината от тях искат апарт на хубаво място в София....
Щото в България на 3000 лева (бруто) и нагоре са 120 000 (сто и двадесет хиляди) души.
Коментар
-
https://www.nsi.bg/bg/content/8214/%...B8%D1%86%D0%B0
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Pesimist4o - сега сметни колко са платежоспособните като на хубава заплата - 3к са 100к, а на мечтана 10к са 10к и това в цяла България. Айде половината да са в София. Да има и още 1000 фирмаджии, ама те имат по 10+ имения
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Pesimist4o - сега сметни колко са платежоспособните като на хубава заплата - 3к са 100к, а на мечтана 10к са 10к и това в цяла България. Айде половината да са в София. Да има и още 1000 фирмаджии, ама те имат по 10+ имения
че дори и да има нещо - казвам ''дори'' и да има
а да не пише тук за слава и кора хляб -
до година и половина
пръв ще е изревал от липсата на наематели и спада на цените
който идва
Коментар
-
Кой както си е послал да повторя :-)
И аз имам една наемателка дето ми обясняваше как всеки искал в собствен апарт да е и си купувал ... Аз я подкрепих , че е така и и казах, че подобен на апарта в който живее може и да успее да намери само срещу 250К евро / двустаен, южен, Витоша, среден, етаж и т.н./ и тя предплати наема за 3 месеца напред..... хихихихи... Почти същото като при теб :-))))
ти май не ме разбра и си повтаряш измислиците
хихихихихи
и аз да се повторя - белким този път го проумееш
е смееш ли да се оплачеш
нали ще те отлюспят веднага от гилдията
хихихихихихи
а и как да се оплачеш от нещо
което в живота си не виждал - казуза пердута
Коментар
-
Въпросите които повдигаш са въпрос на свикване и приемане...мислиш че даденото нещо е скъпо и просто не го купуваш....друг приема цените и живее там.... Ливадите поне в частта около Каблешков са приемливи станали. Нагоре не знам как е към Околовръстното.... Иначе има без проблем тристайни и под 100К ... в Орландовци/Централна Гара, Връбница с МЕТРО !!! и т.н. ама вие искате за 100К на желано място. Е няма как да стане защото МНОГО други искат същото и пИчели само този който има кеша и е смел да го плати....Няма как всички да живеят на желани места....Всъщност има срещу сгоден наем....:-)
Относно кредитите с Джони и Бота имаме еднакви мнения. Не мисля че са лошо нещо , ако човек има стабилна работа и умения в случай че я загуби и 50-60% от кеша , не е проблем да вземе заем за останалото, който да може да изплати за 5-7 години....Ако обаче ще брои стоотинките 20-30 години е безумие и надскачане Това е много дълъг период и всякакви житейски драми се случват почти с всеки човек и тогава ще има неизбежно още една ...с ипотечката....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
е смееш ли да се оплачеш
хихихихихихи
виж аз се оплаквам - един от имотите ми 3 месец вече е празен -
била си била купила бившата наемателка
и то с кредит
сега ще бачка 10 години за да изплати
помещението , в което бачка за да го изплаща
хихихихихи
И аз имам една наемателка дето ми обясняваше как всеки искал в собствен апарт да е и си купувал ... Аз я подкрепих , че е така и и казах, че подобен на апарта в който живее може и да успее да намери само срещу 250К евро / двустаен, южен, Витоша, среден, етаж и т.н./ и тя предплати наема за 3 месеца напред..... хихихихи... Почти същото като при теб :-))))
Коментар
-
Кой както си е послал :-)
Да четеш да се оплаквам от немане на наематели ?! :-))))) Е в Радомир немам , ама за там и не търся :-)))
хихихихихихи
виж аз се оплаквам - един от имотите ми 3 месец вече е празен -
била си била купила бившата наемателка
и то с кредит
сега ще бачка 10 години за да изплати
помещението , в което бачка за да го изплаща
хихихихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Хахахахаха, Янков от Ескпат капитал, търси алтернатива на имотите в неговото посредничество за покупка на фондове на борсите. Сякаш мисли всички българи за тъпаци, които вместо реален актив-ИМОТ, ще дават спестяванията си на управление от него и да събира таксички, смешник
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Никой не те кара и никъде не пише , че трябва да му даваш някакви пари. То пък ти колко и да му дадеш, дори и да продадеш панелката На друго обърни внимание , на големия шрифт. Не търси под вола , теле.
200 000 жилища стоят празни . Няма наем, няма ползване. Ясна е посоката на цените на имотите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kot_dodi Разгледай мнение
Аз ситуацията съм я осъзнал. За мен си остава пълна лудост да дадеш 120К евро за 3-стайка в Манастирски и Витоша (към момента е далеч повече), както съм твърдял винаги. И още по-болен мозък трябва да си да го направиш с кредит.
Това не променя факта, че реално погледнато цената расте поради причините, които написах по-горе и съответно, това за което в момента мисля, че ще стане в бъдеще.
Не толкова, че цифрата е проблема, а че ми се вижда скъпа. Кредита е за хора, които знаят как да го използват. Те, по мое мнение, не са много.
Относно кредитите с Джони и Бота имаме еднакви мнения. Не мисля че са лошо нещо , ако човек има стабилна работа и умения в случай че я загуби и 50-60% от кеша , не е проблем да вземе заем за останалото, който да може да изплати за 5-7 години....Ако обаче ще брои стоотинките 20-30 години е безумие и надскачане Това е много дълъг период и всякакви житейски драми се случват почти с всеки човек и тогава ще има неизбежно още една ...с ипотечката....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
ами не - пак не си разбрал
няма мераклии за плащане на наем
а не за отдаване
не останАха - сещаш ли се
НЕМА
и в склада нЕма
хихихихих
ще си ги държат празните - защото ляб и вода не искат
и като дойде пързалката я заради фондовия я заради лихви
я заради местни данъци и такси
и ще стане тесно на писимиситата да излизат през тясното
антре
хихихихихихихихихи
Да четеш да се оплаквам от немане на наематели ?! :-))))) Е в Радомир немам , ама за там и не търся :-)))Last edited by pesimist4o na kvadrat; 30.09.2021, 15:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Хахахахаха, Янков от Ескпат капитал, търси алтернатива на имотите в неговото посредничество за покупка на фондове на борсите. Сякаш мисли всички българи за тъпаци, които вместо реален актив-ИМОТ, ще дават спестяванията си на управление от него и да събира таксички, смешник
200 000 жилища стоят празни . Няма наем, няма ползване. Ясна е посоката на цените на имотите.
Коментар
Коментар