Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
не не
наемите са си видими
но ти явно не ги виждаш поради други причини
за ''бавно и неуловимо НАЧАЛО ОТ ТЪЛПАТА ''
имах предвид за ЦЕНИТЕ
хихихихихиххи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Е, докато са ,хем бавни, хем неуловими тези намаления, биваКогато станат явни и видими тогава ще се съглася, че има намаление на наемите
наемите са си видими
но ти явно не ги виждаш поради други причини
за ''бавно и неуловимо НАЧАЛО ОТ ТЪЛПАТА ''
имах предвид за ЦЕНИТЕ
хихихихихиххи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнениетази част е за теб
Когато станат явни и видими тогава ще се съглася, че има намаление на наемите
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
нямаше ли някакви правила на сайта, да не се пише паралелно с 2 и повече акаунта?
и да не се слагат във всеки пост глупави анимацийки, които товарят и без друго едва работещата система.
Но смисъла ще е същия.
Всъщност , ... ти пишеш от 4 в момента. Пак си влязъл в чужд акаунт.Last edited by keep_calm; 12.11.2021, 09:03. Причина: обръщайте се един към друг с потребителските си имена. уважавайте личните данни на потребителите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Погледнах какво става при наемите в София, ами не ми се струва да поевтиняват да си призная.
натам вървят нещата още от март 2021
но са бавни и неуловими за стадото и тълпата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Твоите предпочитания за наематели ги знаем. Ти си лесна ниша в пазара на наемите.
и да не се слагат във всеки пост глупави анимацийки, които товарят и без друго едва работещата система.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много се изнесоха обратно в децките,
но те и без друго не са предпочитаните наематели.
Last edited by keep_calm; 12.11.2021, 09:01. Причина: изразявайте се без да е нужно да ползвате повтарящи се анимации
Коментар
-
напротив,
много се изнесоха което доведе до спад при наемите
които пък ще доведат до спад на цените
до 2025 тук няма да има нито един повишител
...
но те и без друго не са предпочитаните наематели.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
модераторче
хайде поясни кое е ''недобър тон ''
на
панеложивущ или ипотекар с калкулатур - ще е абсурд да
се срещне - толкова ще са зле двата сегмента
не схващаш май , че ТАКИВА ХОРА съществува
и са доста голяма извадка във имотния пазар
я назови един който съм обидил със цитираното
или пък защо да имаш ипотека или да живееш в панел
го приемаш за ''недобър тон ''
пс ; ипотекарите са с калкулаторче защото
непрекъснато си смятат
лихвата или печалбата от ''зелено''
къде е лошия тон
- 1 like
Коментар
-
напротив,
...
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 372 euro
Средна цена на кв.м: 5.69 euro.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Не се изнасяте за съжаление, всички се бутате тук.
...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
София е върха на абсурда, колкото повече се изнасят, толкова повече строят. Сигурен съм че има хиляди празни апартаменти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Дайте ми 20 хилки да ида да вдигна качеството на медицината в Карлово. И имотите ви ще поскъпнат. Знаеш, скромността ми е чужда.но не искам много.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Големия минус е липсата на каквато и да е адекватна медицинска помощ,болницата е на практика една сграда ,поради тази причина си замина и баща ми ,навремето го оставиха с частично лечение ,и сега покрай Ковида вече си го довършиха .Карлово е града в който прекарах детските си години ,всичко което си изброил е вярно,демографията му е колапс,има си и доста роми но сме живяли нормално с тях ,и те са си хора като хора ,основно се крепи всичко на поделението,завода в Сопот оръженйния ,но в последните години има живот ,доста малки фирми се направиха ,почти са се сляли двата града Карлово и Сопот.
Природа,балкана ,въздуха,пътя Карлово-Пловдив ,доста позитиви ,не малко уникално място ,Балкана пази града от аномалии ,бедствия и наводнения и т.н.той е като огромна стена която изолира града от север ,гледката всеки може да я види ,неповторима .
Но както споменах и по -рано масово карловци ходят да се лекуват в Пловдив,освен да стане чудо и някой ден да се налеят инвестиции там и болницата да се вдигне ,това е .
Цените по офертни на жилищата почти са изравнени с тези в Пловдив и доста пловдивчани купуват там ,като теглим чертата за живеене не е ок защото на практика живеейки там оставаш без липса на здравни услуги и по спешност ако си си пътник на 100 процента .
Остава варианта да купиш с цел бъдеща инвестиция в стойност за локация с уникални природни дадености,но остава въпроса с наливането на пари за поддръжка в перспектива ,за мен за хора с доста солидни възможности .
Това е за Карлово,и на мен не ми се изка да продавам етажа и гражите ,на топ място ни е къщата до Ловния парк и стадиона ,зад нас е панорама Балкана целия се вижда ,но не виждам как ще станат нещата защото толкова пари трябва да се набият в ремонти и изкупуване на дял ,че икономически ще съм погребан там без каквато и да е опция за някаква стойност спрямо налетите пари .
За живеене по ред причини не става в момента ,всичко се изнася от там .
ПП
Като изключим факта че съм пристрастен защото съм израстнал там ,странично мнения на хора които познавам и са ходили в Карлово,никой на практика не е останал с негативни впечатления за града дори напротив обратото е .
Има история,инфраструктура,за мен локация с потенциал но без някакъв срок за съжаление неизвестенно не искам много.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар