Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Природа,балкана ,въздуха,пътя Карлово-Пловдив ,доста позитиви ,не малко уникално място ,Балкана пази града от аномалии ,бедствия и наводнения и т.н.той е като огромна стена която изолира града от север ,гледката всеки може да я види ,неповторима .
Но както споменах и по -рано масово карловци ходят да се лекуват в Пловдив,освен да стане чудо и някой ден да се налеят инвестиции там и болницата да се вдигне ,това е .
Цените по офертни на жилищата почти са изравнени с тези в Пловдив и доста пловдивчани купуват там ,като теглим чертата за живеене не е ок защото на практика живеейки там оставаш без липса на здравни услуги и по спешност ако си си пътник на 100 процента .
Остава варианта да купиш с цел бъдеща инвестиция в стойност за локация с уникални природни дадености,но остава въпроса с наливането на пари за поддръжка в перспектива ,за мен за хора с доста солидни възможности .
Това е за Карлово,и на мен не ми се изка да продавам етажа и гражите ,на топ място ни е къщата до Ловния парк и стадиона ,зад нас е панорама Балкана целия се вижда ,но не виждам как ще станат нещата защото толкова пари трябва да се набият в ремонти и изкупуване на дял ,че икономически ще съм погребан там без каквато и да е опция за някаква стойност спрямо налетите пари .
За живеене по ред причини не става в момента ,всичко се изнася от там .
ПП
Като изключим факта че съм пристрастен защото съм израстнал там ,странично мнения на хора които познавам и са ходили в Карлово,никой на практика не е останал с негативни впечатления за града дори напротив обратото е .
Има история,инфраструктура,за мен локация с потенциал но без някакъв срок за съжаление неизвестен
Коментар