If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прав си .Ти имаш малко пари и не можеш да спекулираш. Аз нямам пари и съм длъжен да спекулирам.(по Костолани).
Аз имах и ги набих в тули. Сега съм спокоен да спекулирам като теб. Само чакам гоУем гърмеж на Дауто, за да вляза когИто си заслужава. Иначе с години ще се бия в гърдите колко голям инвеститор съм на NYSE или в жълто, но ще си лягам и ставам с темата за поскъпването на НИ.::;
Радев аз си имам бизнес там са инвестициите....и в децата...За съжаление никога не съм имал панелна гарсониера в цигански блок в Дружба която не мога да продам.
бай Пеше, от панелната душегубка на радев, ще стане чудесно сървърно/квартира за жони за чудо и приказ. С японския климатик сървърите няма да прегряват. А жони мое да рути шведки от входа за по 20лв, според възможностите си. Дружба е елитен шведски квартал и жони пасва точно в картинката.
Не е същото. Никой не купува на куп 100 аоарта от различен вид- 5 в Тутракан , 6 в Гоцето, 12 на Слънюака, 7 в Радомир и т.н.....или пък дял от тях.
Всеки апарт си има индивидуална цена и масата не я помпа като част от всичките 100 апарта.
Освен това зад тези 100 млрд в банките седят милиони възможности и примерно 100К са добри, а зад трилионите в ЕТФ-ите седят 500 компании за 90% от тежестта им и 50 компании за 50%....
Не ме разбирай погрешно - ей го печелиш повече от добре ама то е само заради стръвта за рибките / ниска комисионна/ , и дремеш за механизма що се случва така и докога.... И после що имало компании без печалба или с по половин 1% такава дето си удвояват цената всяка година :-)... ми става на ЕТФ автомат :-)
Тук си прав, ама ние не търсим забогатяване а съхраняване на стойност спрямо инфлацията стига.
Който иска да забогатява рискови начинания като акции и койни колкото искаш.... Някои ще успеят, повечето обаче греда....:-)
Прав си .Ти имаш малко пари и не можеш да спекулираш. Аз нямам пари и съм длъжен да спекулирам.(по Костолани).
Не е същото. Никой не купува на куп 100 аоарта от различен вид- 5 в Тутракан , 6 в Гоцето, 12 на Слънюака, 7 в Радомир и т.н.....или пък дял от тях.
Всеки апарт си има индивидуална цена и масата не я помпа като част от всичките 100 апарта.
Освен това зад тези 100 млрд в банките седят милиони възможности и примерно 100К са добри, а зад трилионите в ЕТФ-ите седят 500 компании за 90% от тежестта им и 50 компании за 50%....
Не ме разбирай погрешно - ей го печелиш повече от добре ама то е само заради стръвта за рибките / ниска комисионна/ , и дремеш за механизма що се случва така и докога.... И после що имало компании без печалба или с по половин 1% такава дето си удвояват цената всяка година :-)... ми става на ЕТФ автомат :-)
еи голямо безхаберие .сума ти приказки и само глупости.ами точно това е предимството на ETF ,защото са 100 компании,и има дивесификация.
Инвеститор забогатял от имоти няма, с изклчение тия дет ги продават. Бъфет има 150 милиарда кеш ама защо ли не купува имоти?
Тук си прав, ама ние не търсим забогатяване а съхраняване на стойност спрямо инфлацията стига.
Който иска да забогатява рискови начинания като акции и койни колкото искаш.... Някои ще успеят, повечето обаче греда....:-)
A знаеш ли колко кеш в банките седи зад имотите.То е същото. Ако не знаеш да ти кажа че са над 100 милиарда
Коментар