Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Тая вечер си ги захапал здраво всички имащи имоти, но недоволни некак си, милионери понижители, ипотекари, пролетарии и бъдещи революционери. Ще те обичат още повече, да знаеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
И пиенето и Яндокса ми създават добро настроение, за ипотеките си нося отговорност сам, даже догодина мисля да взема още една ако банките ми се доверят
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Както и твоята голяма радост, идола ти Yandox, който ти се подиграва на ипотеките)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Last edited by blackaquarius; 11.08.2021, 00:54.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
То тая злоба как се търпи? Не знам как е успял да излъже поне два пъти жена да му роди дете.
Коментар
-
Както и твоята голяма радост, идола ти Yandox, който ти се подиграва на ипотеките)
Коментар
-
Абе, лични драми са...ама обобщаващото е, че никой близък неще и да чуе за него
- 1 like
Коментар
-
Абе, лични драми са...ама обобщаващото е, че никой близък неще и да чуе за негоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Изпускаш една от радостите на живота
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Шуменчето не беше ли втората му съпруга/ приятелка? Нали първата- майката на децата му беше го отбила овреме още в Софийската му ера. А той държеше кашониера за 100 лв в Сф да вижда децата, когато му позволят разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Не пия бе човек явно не ме разбираш . Вино по поводи друго не .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
той като се понционира на 72 и ще се поживее.
може и неко индийка да се обади до тогава.
Коментар
-
джонка, къде си бе да видиш немски стандарт
https://fakti.bg/krimi/603665-zadarj...-zlatni-pasaciпрепоръка е
Коментар
-
Амбицира ме тъпото копеле да му развея кафявите гащи. Щерка му К. дето е от шуменската принцеса не го е виждала от 10 години, а се събрала с най-долните наркомани, той твърди лузъра , че му гостувала в Солун...тя не знае дали е живОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар