Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bulgarian lev; 29.07.2024, 22:06.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Дойде ти акъла, радвам се.Точно си го описал на каква възраст трябва да си и с къв процент от портфейла си да набиваш в крипто. По-добре отдавай конове назаем. И гушкаш лихва. Не знам как става, Диска ми беше говорил нещо такова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Не само според теб, доста други смятат така и дългосрочния хоризонт от 10г. с неясен резултат не блазни мнозинството. Време е за друга иновация на която се слагат 1000$ и се будят милионери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Скъпо ми е вече....Точно си го описал на каква възраст трябва да си и с къв процент от портфейла си да набиваш в крипто. По-добре отдавай конове назаем. И гушкаш лихва. Не знам как става, Диска ми беше говорил нещо такова.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Koлко броя?Виждаш ли, че имам някакъв респект от твое мнение..честен съм.
- 1 like
Коментар
-
Няма нищо гарантирано на тоя свят....освен смъртта...Last edited by Bailor; 29.07.2024, 20:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Или просяк.Тва много волатилно, не ме кефи, друго си е имотче, etf-че....
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКоня за последните 4 год направи 15х. Шансът следващите 4 год да го направи пак, според мен е нищожен, но съм убеден, че пак ще бие в пъти всички други активи.
Ако си 25~30 годишен, няма спор, набиваш 50% в конове и най-малко 5 год забравяш за тях. След 10 год си цар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеСлед 10 год си цар.Тва много волатилно, не ме кефи, друго си е имотче, etf-че....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Бетерчо, вместо да заредиш още койни, си тръгнал с глупости да се занимаваш.
Коментар
-
Оооох, да чакам нЕкой чиновник да ме "одобри"? Начи да бЕгам с 200.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Лорде колко бройки натовари от ANAU.И да пратиш бутилка скоч дето те открехнах
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Както и разни комарджии, занимаващи се с CFD-та, като правят директни залагания срещу клиентите си.
Коментар
Коментар