Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Жилищата поскъпват почти повсеместно в София, Пловдив и Варна
https://www.investor.bg/analizi/113/...-varna-340515/
Но никъде сред водещите градове у нас поскъпването на тристайните жилища не превъзхожда толкова покачването на цените на двустайните като в Бургас.
Хората търсят по-големи апартаменти като цяло, което говори, че достъпността спрямо доходите се е увеличилаLast edited by 13ADROL; 27.11.2021, 09:34.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
чак врял и кипял ... да не съм, но миналата година продадох един, а тази купих два апарта, все някакви впечатления трябва да имам ..
ако нямаше такава тежест по придобиването на апарт, да .. можеше да се говори и за търговия, но предвид това, и това че ако реализираш некоя и друга сделка имотна и требе и ддс да платиш .. не мисля, че търговия с имоти от рода на купи и продай може добре да работи .. твърде много гимнастики се налагат за нищо .
виж ако строиш тогава е друга бира, но към ден днешен май и строителството почва да бие задна
паживьом увидим
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Верно ли замушката, жонката, баце и другите мЕлЕонери заемат стинки за секи пост? Колко поста требе за да съберат за панелка в Ботунец?
ако някой иска да купи за да живее и работи в софия, няма да купи в докторски и иван вазов ..
дреме му на някой бекяр къде ще му е спалнята .
90 кв. 32 000 евро .. това е себестойност и щом седи и не се купува значи и това не е дъното .
и това, че даваш 320 000 евро за 90 кв. в иван вазов въобще не значи че не можеш да случиш на некоя престаряла луда оперна певица комшийка,
която да е по лош вариант от комшия бразилецдействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Каква е реалността, кажи като врял и кипял в търговията с недвижими имоти?
ако нямаше такава тежест по придобиването на апарт, да .. можеше да се говори и за търговия, но предвид това, и това че ако реализираш некоя и друга сделка имотна и требе и ддс да платиш .. не мисля, че търговия с имоти от рода на купи и продай може добре да работи .. твърде много гимнастики се налагат за нищо .
виж ако строиш тогава е друга бира, но към ден днешен май и строителството почва да бие задна
паживьом увидимдействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Верно ли замушката, жонката, баце и другите мЕлЕонери заемат стинки за секи пост? Колко поста требе за да съберат за панелка в Ботунец?
според мен е част от самолечението и програмата за взаимопомощ
пишат си те тука, лайкват си се един друг и те така си живеят по децкитепрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеаз друго се чудя, .. тука всички са паралии .. що не се сберете и не направите един кооператив ?
нищо не може да ви бутне като имате лев .. и всеки ще вземе на себестойност и ще реализира поне 100 % след 3-4 години ..
25 % на година зле ли е ?
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениетая измама с непрекъснатия ръст на имотите в бг е невероятна заблуда на населението ..
бг населението е едно от най имотните .. в същото време населението на бг е едно от най бедните в европа, а може би и в света ..
и това един вид компенсира недоимъка .. успокоява напрежението .. видиш ли пари няма за папу .. обаче цената на имота, който е останал от баба му или дедо му е цифра пара .. видиш ли богат съм, щото имам партамент и цената му расте ли расте ..
и е сега ако река да го продам ше съм милеонерреалността обаче е доста по различна
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Щото голяма част от паралиите и мултимилионерите тук пишат постове за по някоя стотинка за да бутат темата да седи най- отгоре
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеаз друго се чудя, .. тука всички са паралии .. що не се сберете и не направите един кооператив ?
нищо не може да ви бутне като имате лев .. и всеки ще вземе на себестойност и ще реализира поне 100 % след 3-4 години ..
25 % на година зле ли е ?
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
радев само ги осчетоводява
На теория всичко е лесно и печалбите огромни, но по някаква причина най-запознатите работят за 1000 евро и пасуват
- 1 like
Коментар
� -
аз друго се чудя, .. тука всички са паралии .. що не се сберете и не направите един кооператив ?
25 % на година зле ли е ?действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 2 Харесвания
Коментар
� -
тая измама с непрекъснатия ръст на имотите в бг е невероятна заблуда на населението ..
бг населението е едно от най имотните .. в същото време населението на бг е едно от най бедните в европа, а може би и в света ..
и това един вид компенсира недоимъка .. успокоява напрежението .. видиш ли пари няма за папу .. обаче цената на имота, който е останал от баба му или дедо му е цифра пара .. видиш ли богат съм, щото имам партамент и цената му расте ли расте ..
и е сега ако река да го продам ше съм милеонерреалността обаче е доста по различна
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
� -
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Ти защо не построиш нещо с чужди пари?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеТова 100-200 % е ако смятаме цена/себестойност.Ако смятаме печалба/собствен капитал са хиляди проценти.Защото се работи с чужди пари.
Коментар
�
Коментар