Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеКацат веднага.
(bank run)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМно'о ясно, няма сами да отрежат клона на който стоят, я!
Да не се забравя все пак, че "банка и муха се убиват с вес'ник".
Една не на място казана реплика и..............Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеВаруфакис нали им каза,че ако кажат обратното ще ги уволнят,така че това не е критерий
Да не се забравя все пак, че "банка и муха се убиват с вес'ник".
Една не на място казана реплика и..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Варуфакис нали им каза,че ако кажат обратното ще ги уволнят,така че това не е критерийОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И понижителите вече 8 години и повече прогнозират спад. Анализатори. Доста добри, оказа се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеБрокери прогнозират: Жилищата поскъпват с 10% догодина
https://www.monitor.bg/bg/a/view/bro...ogodina-292619Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.capital.bg/biznes/finans...ili_ne_suvsem/
Банките и регулаторът: Балон или не съвсем
Не познавам българския имотен пазар. Но когато чуя банкери да казват, че няма балон, започвам да се убеждавам, [/SIZE]че има балон. Вашата работа е, когато сме в балон, да не го признавате, защото ще бъдете уволнени."
То е ясно, че там където има дим....... има и огИн.....
Но ми стана още по-смешно от това:
По отношение на имотите Христов обясни, че го притеснява 2008 г. да се ползва като отправна точка за сравнения, защото тогава сме видели не просто балон, а чудовищен балон!
Христов, а и другите галфони го видяха балона едва СЛЕД като гръмна, а не преди!
Никакви анализатори не са, те са просто "констататори".
Само констатират, след като се е случило!
С нищо по-различни от Пена и Вуте след като изгледат новините по бичивиту.
Коментар
-
Брокери прогнозират: Жилищата поскъпват с 10% догодина
https://www.monitor.bg/bg/a/view/bro...ogodina-292619
Коментар
-
https://www.capital.bg/biznes/finans...ili_ne_suvsem/
Банките и регулаторът: Балон или не съвсем
В сектора очакват предвидима 2022 г. с ръст на кредитирането и ниски лихви, но БНБ предупреди, че инфлацията може да промени играта
Не познавам българския имотен пазар. Но когато чуя банкери да казват, че няма балон, започвам да се убеждавам, че има балон. Вашата работа е, когато сме в балон, да не го признавате, защото ще бъдете уволнени."
С тези думи бившият гръцки финансов министър Янис Варуфакис реагира на своеобразния диспут между българските банкери и регулатора в лицето на подуправителя на БНБ Калин Христов, който се беше разразил минути по-рано. Те бяха изречени по време на организираната от "Капитал" конференция "Банките и бизнесът", където очаквано като основна тема изпъкна рекордната инфлация и очакванията доколко тя е временна и съответно как ще се отрази на кредитирането, лихвите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Джони, недей да съдиш по себе си за другите :-). Не съм ходил в Сингапур да си откривам сметки :-) , нямам роднини от ДС, че да крадна :-)
Случва се понякога човек да извади късмет и най-вече да се възползва от определени моменти и ситуации. Абсурд е да купувам какъвто и да е апарт от вторичен пазар защото 95% са боклуци с някакви проблеми поради това съм поемал риска на новото / може пак да е боклук с проблеми, но не е ясно предварително/. Никога не съм писал колко апарта имам , така че може да си фантазираш за бройката им безкрай, но няма нищо незаконно с 1000% сигурност....
И да предпочитам да надувам ''балона'' на цените отколкото да си губя кеша, който пак да ти повторя, че бавно схващаш е изкаран честно и с труд, а не ми е паднал от небето....Сега щях със същите пари да купя 3 пъти по-малко ако не бях го направил когато трябваше....При това положение трябваше да се гръмна в настоящето, но слава богу имах добрият пример на баща ми който през 90-те изгуби пари за 2-3 апарта.... Е не повторих неговата грешка....:-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Гледам ви едни и същи смешници как висите тук, гледам и едни и същи обяви дето премятате - да не съм луд като камиларя да вярвам на брокерастки статии хахахаха
В същото време днес поръчах следващата покупка на агенция, дето после и ще я менажира. Вие гледайте и чакайте, на опашката в ЛИДЛ
как те одобриха за нов кредит, като си потънал до темето в заеми?
в турция комисионното колко е 3% или 3 пътипрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Гледам ви едни и същи смешници как висите тук, гледам и едни и същи обяви дето премятате - да не съм луд като камиларя да вярвам на брокерастки статии хахахаха
В същото време днес поръчах следващата покупка на агенция, дето после и ще я менажира. Вие гледайте и чакайте, на опашката в ЛИДЛ
Айде пиши пък после ще прочета, че ще ходя до Лидл преди да станат опашките :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.12.2021, 15:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ти откъде си толкова запознат с кое колко струва и колко виси ? Да не си брокер у нас ? :-)
Айде Джони следи всичко и знае повече за конкретните имоти от приятеля Страхил на Кавръка та разбирам , че и той НЕ е брокер....ама ти :-))))
Коментар
Коментар