Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Абе той до скоро разправяще че всички повишители трябвало да се разчекнат и тн тн
А после почна да обяснява как брат му искал да го пуснат имота на 50к а той на 90к
https://www.marica.bg/region/karlovo...t-na-grada/amp
Прочети само на каква локация продавам.
Виж за какви инвестиции става въпрос.
Само да вметна ,който не е ходил реално двата града и Карлово и Сопот са слети,който е минавал знае колко е застроено.
Два ритейл парка единия само е за 10 милиона инвестиции ,в момента има Кауфланд +стъпва и Лидл там,досега го нямаше.
Така че който иска да дава 100 000 евра и да го взима ,не бързаме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LipGallagher
Ако имаш впредвид, че съм потребителят с ник redcretin или нещо подобно - не съм. Невероятно е, но съм нов тук. В момента правя стрест тест на форумчето ви да видя как е положението.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ама чакай малко, вчера викаш, че добре, че съм продал а виж сега как обърна плочата.
от кой ги учиш тия арменски номера, а?
А после почна да обяснява как брат му искал да го пуснат имота на 50к а той на 90к
- 1 like
Коментар
-
Разбираемо, но това, което написа е предостатъчно.
По сегащни цени аз бих могъл да си позволя в момента два двустайни апартамента, пак ново строителство в някой по-краен квартал и пак като теб да ги платя кеш. Но при мен има и личен фактор. Бих искал да имам жилище там, където наистина ми харесва да живея. Отраснал съм на пъпа в голям областен град, живея (под наем) на пъпа на София и тук искам да си купя. И не с цел инвестиция, а за живеене. И не двустаен 60 квадрата ново строителство с реална квадратура 47, а тристаен между 90 -110 квадрата. Представи си сега, че си на мое място на сегашните цени. Ще успееш ли да го направиш с моите критерии ? Питам, защото отговора ти към мен беше, че си по-млад от мен, имаш бизнес (и аз имам), натрупал си кеш (и аз съм натрупал, и понеже на BONI ще й е интересно - повече от цифрите в предишните ми постове), но аз не съм успял като теб да си купя дори един апартамент.
Коментар
-
Поздравления! Сега много ще питам, ама все пак някаква специфика като площ, цена и година на апартаментите мога ли да попитам ?
Само ново строителство, цените бяха доста под настоящите.
Не е толкова важно какво имам, не съм и някакво екзотично изключение.
- 1 like
Коментар
-
ама чакай малко, вчера викаш, че добре, че съм продал а виж сега как обърна плочата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Големи специалисти,само като думнаха ключалката на света през 2020 та продадоха буквално от днес за утре апартаменти в Младост от страх.Това истината.
от кой ги учиш тия арменски номера, а?препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Нито един .
Всеки е с имоти от майка си,баба си и така нататък по родата.
Ниви,земи дето друг ги е изкарвал.
Коментар
-
Какво за мен да разбира ?
точно както си писалпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LipGallagherАпропо, колко от "повишителите" тук са си платили апартамента кеш (с пари изкарани от работа, без на "тати нивити") и колко вече са си изплатили заемчето към банката ?
Платил съм повече от един апартамент в кеш (с пари изкарани от бизнес) и съм по-млад от теб и Кавръков.
Градско чадо съм, ниви семейството ми няма.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Интересно с какво ще си плащат бъдещите вноски. Днес са сербез крипто барони, а утре - охрана в Билата.
Коментар
Коментар