IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Тоест купил си апарт за тотален ремонт на 1600 евра и понеже си мислиш че си на 30% от върха си се подмокрил?

Колко ще ти стъпи този апарт след ремонта?

Колко години ще спиш при сървърите ?

Колко наеми изпусна ако го беше давал под наем?
    четох наскоро, че се купуват виртуални имоти,
    но мисля, че още не са изобретили виртуалния наем.

пп няма сървъри, няма и студио
    има само един телефон и план на колко клиенти да се обади през деня.
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Купих на 30% под пазарната цена-1600 Евро на квадрат при цени тогава около 2000-2200. И похарчих малка част от кеша.
      И най-важното - не платих на брокер.

Мисля да създам група - как да прецакам брокера. Удоволствието е неописуемо - да измъкнеш имот под носа на някой като теб и да не получи стотинка.
      завежда те брокера. Ако искаш да подписваш пращаш жената/приятел да се подписва.
      Отиваш в имотния и срещу левче намираш собственика. Може и от Грао ко имаш познат ИТ (те сал 5 са ама). Всяко влизане прави запис ама хайтита може да ги трият и може и цялата база да изтеглиш без никой да разбере. Аз си имам от НОИ дето я хакнаха ....
      После звъниш и му даваш оферта без брокер, ко не ще чао. Имоти и собственици колкото искаш.
      Аз почти се бях навил за един имот, ма поисках брокера да ми счупи 10% да си избия всички разходи, че и да останат ама и 1% не искаше - сделка йок.
      Вчера видях обява на един заебан строеж от предишния бум дето 2018г го гледах на 60к сега го пуснали на 125 (1000€ м2). То на 25 няма кой да го вземе
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ей затова ти казах че ще сереш навътре, за теб 70 , за мен 59 И ако ми скимне, мога просто да кеширам малко под 1 мелеон левки и да ида да си живея в апарта в Гърция с немска пенсия по-голяма от доходите ти, а ти ще продължаваш да чакаш лодката от Китай
        Чудя се как да ти кажа че съм се пенсионирал още преди да стигна 49 без да ти докарам инфаркт че ще ми тежиш на съвеста

А кеширанията и апарта в Гърция като се събудиш и няма да ги има - Реалността е непродаваем хамбар в забутано немско село с ипотека до пенсия и парко място под наем за каравана в Гръцко

Коментар

Тоест ти си горд че на 70г ще имаш чист имот без ипотека и то в някакво затънтено немско село

Сори забравиш че имаш парко място за каравана в гръцко
          Ей затова ти казах че ще сереш навътре, за теб 70 , за мен 59 И ако ми скимне, мога просто да кеширам малко под 1 мелеон левки и да ида да си живея в апарта в Гърция с немска пенсия по-голяма от доходите ти, а ти ще продължаваш да чакаш лодката от Китай

Коментар

Много още ще соркаш, при кредит на фиксе 1.49% и инфлация 6%
            Така съм го ушил, че таман на пенсия без кредит. Сери навътре, бедняк скъсан - дано имаш кеш и влог, да се топят пред очите ти
            Тоест ти си горд че на 70г ще имаш чист имот без ипотека и то в някакво затънтено немско село

Сори забравиш че имаш парко място за каравана в гръцко

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

От ренти повече се взема защото нямаш никакви разходи и празни месеци.

А ти да не си купил 1000 кв.м тогава?Аз имам 7 пъти капиталова и 7 пъти увеличение на рентата. ти наема за 15 години си го увеличил с 50% макс, което дори не покрива инфлацията.
              Преди 16 години рентата ти е била 10лв на декар днес имаш 7 пъти по голяма

тоест 5 декара по 70лв днес си горд собственик на 350лв рента на година

Честито

Не не съм купил 1000квм РЗП доста по малко бяха

Коментар

А ти понеже си умен се уши с кредита и сега не можеш да се пенсионираш щото няма да можеш да си плащаш вноските от социалната пенсия

Сори крети ще трябва да переш още бая време чершафи, но не се отчайвай все някога ще добуташ до избушеното бунгалце
                Много още ще соркаш, при кредит на фиксе 1.49% и инфлация 6%
                Така съм го ушил, че таман на пенсия без кредит. Сери навътре, бедняк скъсан - дано имаш кеш и влог, да се топят пред очите ти

Коментар

Понеже си тъп, няма отде да знаеш, че опцията не съществуваше преди 5 години За теб е късно, за мен таман - страдай! Я по-добре събери назаем от комшиите 1000 лева за дипломата на кавръка, че нямаш пари вече всички разбрахме.
                  А ти понеже си умен се уши с кредита и сега не можеш да се пенсионираш щото няма да можеш да си плащаш вноските от социалната пенсия

Сори крети ще трябва да переш още бая време чершафи, но не се отчайвай все някога ще добуташ до избушеното бунгалце

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Идеята беше да се вкарат малко пари в имот за диверсификация, като поради имотния балон бях навит само на цена значително под средните офертни. Ще ми стъпи общо на 2000 до 2200. Ако изобщо го завърша. Засега са направени само някои неща.
                    На мен наематели не ми трябват. Нямам време да се занимавам с тях. Максимум 800 лева наем месечно са това - не си струва. Само ремонта не могат да избият.

А спя в студиото (там сървъри няма и никога не е имало - просто беше една от идеите ми да складирам техника там), защото просто ме кефи. Това студио също можеше да го купя, но ми искаха 40 годишни наема. Аз им предложих 30, но ми отказаха. Нека се радват на наемчето щом толкова искат - жълти стотинки, които не ги плащам аз, а фирмата ми.
                    Първо - Ако даден апарт с наема не може да ти избие ремонта да не говорим за печалба значи здраво си се ушил

Второ да разбираме че няма сървъри и тях си ги сънувал

Трето живееш в дупка на която и искат 40к но тя не струва тези пари

Четвърто да излъжеш някой не е проблем - също като да откраднеш домати от Лидъл

Ех Андрешко Андрешко, и зад Германия да отидеш пак си си Андрешко

Коментар

Това песниониране на 59 да го беше мислил преди 5 години сега вече е късно
                      Понеже си тъп, няма отде да знаеш, че опцията не съществуваше преди 5 години За теб е късно, за мен таман - страдай! Я по-добре събери назаем от комшиите 1000 лева за дипломата на кавръка, че нямаш пари вече всички разбрахме.

Коментар

Тоест купил си апарт за тотален ремонт на 1600 евра и понеже си мислиш че си на 30% от върха си се подмокрил?

Колко ще ти стъпи този апарт след ремонта?

Колко години ще спиш при сървърите ?

Колко наеми изпусна ако го беше давал под наем?
                        Идеята беше да се вкарат малко пари в имот за диверсификация, като поради имотния балон бях навит само на цена значително под средните офертни. Ще ми стъпи общо на 2000 до 2200. Ако изобщо го завърша. Засега са направени само някои неща.
                        На мен наематели не ми трябват. Нямам време да се занимавам с тях. Максимум 800 лева наем месечно са това - не си струва. Само ремонта не могат да избият.

А спя в студиото (там сървъри няма и никога не е имало - просто беше една от идеите ми да складирам техника там), защото просто ме кефи. Това студио също можеше да го купя, но ми искаха 40 годишни наема. Аз им предложих 30, но ми отказаха. Нека се радват на наемчето щом толкова искат - жълти стотинки, които не ги плащам аз, а фирмата ми.

Коментар

Как го разправяш като че все едно си купил 1000 декара

Да си беше купил апарт в София ръста е същият та и отгоре но от наеми щеше да си взел доста повече от колокото от ренти

Ама и едно време а и сега парите за 5 декара около Добруджа апарт не купуват в София
                          От ренти повече се взема защото нямаш никакви разходи и празни месеци.

А ти да не си купил 1000 кв.м тогава?Аз имам 7 пъти капиталова и 7 пъти увеличение на рентата. ти наема за 15 години си го увеличил с 50% макс, което дори не покрива инфлацията.

Коментар

Масово е, в Б-стан. Ама при мен не е масово За сметка на туй има пениониране на 59 и много сериозно го мисля.
                            Това песниониране на 59 да го беше мислил преди 5 години сега вече е късно

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

По интересно би било да видим броят на хората кандидаствали да получат дългосрочно финансиране както и броят на отпуснатите ипотеки на месечен базис.
                              Щом ти е интересно - гледай

https://www.capital.bg/biznes/finans...n_lv_zaemi_za/

Пара се раздава като за последно, ама наш Кавръков казал че банките гледали мача от близо

Колко мъка има по тоя свят Господи колко мъка

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Хората масово умират рано .Живи и здрави на всички,но това е реалността Да мислиш за пенсия в тези времена е несериозно.И всичко става бързо,като да светнеш лампата и да в изгасиш,днес си жив,говориш си с хората и близките и буквално до часове,дни,си заминаваш,и това е масово.
                                Масово е, в Б-стан. Ама при мен не е масово За сметка на туй има пениониране на 59 и много сериозно го мисля.

Коментар

Working...
                                X