If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колега радев, разсъждавайки хипотетично... твоята панелена боксониера + японския климатик, би се поместила в 20% от имотите на лорда.
с какво колега, би запълнил зеещата дупка от 80% разлика в имотните декларации?
м?
Е като е 5 пъти по- богат защо пие мастика Пещера.
За тоя дето мислеше да купуваш в Люлин точно преди да се срине пазара
След срива на пазара 2020-та спре да говориш за апартамент и почна да ни обясняваш как си продал акциите точно преди спада и си купил обратно на ниското
Ама чак пък 27 апрта да си загубил нема как да ти поверваме
Няма такова нещо да съм казал че съм продал преди спада. А след спада за 5 месеца върнаха загубата и оттогава все яко нагоре.И недей да клеветиш.
Човека инвестира с акъл и е налял една твоя маломерка в образованието на сина си и всичко това е достойно за уважение ,защото уважаме не думите,а делата ,и тук делата достатъчно красноречиво говорят за него ,докато това не можем да кажем за теб.
ето това е приказка /пропускам техническата грешка/
дай сега твоите дела, за да заслужиш поне малко уважение.
какво постигна ти на прага на 40-те?
жена - х
деца - х
имотно състояние - наследствен етаж
кариера - х
перспектива - х
дали не пропускам нещо?
За тоя дето мислеше да купуваш в Люлин точно преди да се срине пазара
След срива на пазара 2020-та спре да говориш за апартамент и почна да ни обясняваш как си продал акциите точно преди спада и си купил обратно на ниското
Ама чак пък 27 апрта да си загубил нема как да ти поверваме
колега радев, разсъждавайки хипотетично... твоята панелена боксониера + японския климатик, би се поместила в 20% от имотите на лорда.
с какво колега, би запълнил зеещата дупка от 80% разлика в имотните декларации?
м?
Не ти разбрах въпроса.Има ама не е купил а наследил. Аз нямам неговия късмет да имам дядо софиянец.
Човека инвестира с акъл и е налял една твоя маломерка в образованието на сина си и всичко това е достойно за уважение ,защото уважаме не думите,а делата ,и тук делата достатъчно красноречиво говорят за него ,докато това не можем да кажем за теб.
Синът му да не е завършил в УСА???
Или е завършил в УНСС-то ама е трябвало да плаща за изпитите?
Коментар