Първоначално изпратено от NordWest
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ратко, прав е Кийпкалм, да оставим мултиакаунтъра да се дави в собствената си жлъч, а ние да се договорим с колко ще дигаме наемите в Младост, Слатина и Овча Купел.
но ще трябва да си обърнеш мониторчето
за да продължиш да говориш
че ''ще се вдигат ''
хихихихих
засега наемите са -15 процента
из ЦЯЛА СОФИЯ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keep_calm Разгледай мнениеKъм потребител Yandox / Bearfox - за да не ви наложа бан за мултиакаунтинг и на двата ника - изберете с кой ще пишете занапред и ми пуснете ЛС или го заявете в темата.
Личност , определяща се за модератор, ме принизява и набеждава , че аз не съм аз.
Киипкалм, какви са ти доводите за да ззаявява във форума че аз и Яндокс сме един човек. Това е несериозно и не съм го срещал никъде в БГ форуми.
Редно е да се извиниш , ако не желаеш, проблема и безпочвеното ти обвинение да се мултиплицира в БГ ефирното пространство, и не само.
Нищо не ти дава право на такива обвинения.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениедобре, спирам да се заяждам,
само искам да разбера с кой от никовете ще пише. важно е за темата и нормалните участници.
прати ли нещо на лични?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
И правилно постъпваш. Обясни тогава на мишката защо калпав имот, който може да се отдаде само на мизерници в най-добрия случай, не е никаква инвестиция, а си е чисто хвърляне на пари в боклука.
Имай предвид обаче, че плащайки ти, наемателят получава права и удобства. А ти трябва да му ги предоставяш. И това ще го очакват най-вече чужденците от теб - зашото така са свикнали. По-качествените наематели изискват и по-качествени наемодатели. Съответно и повече риск за теб самата.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от keep_calm Разгледай мнениеKъм потребител Yandox / Bearfox - за да не ви наложа бан за мултиакаунтинг и на двата ника - изберете с кой ще пишете занапред и ми пуснете ЛС или го заявете в темата.
ама ...как така?!
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нито са отдавали, нито май са наемали! Не ти ли е ясно? На мама под полата, там са още.
Хора със завършен 8-ми клас пишат за ваксините и прочее.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Само не ме учи как се отдават апартаменти ако искаш да сме си дружки
Джони, договорите които подписвам изрично е уточнено ,че ако му се запуши банята или мивката си е негов проблем ,както и всичко останало и ако не го върне във вида в който го е наел ще си плати. Как си мислиш ,че от 2000 км. им тичам по г@за ли ? Не, разбира се, но те и не очакват това защото са културни и възпитани хораОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнениеЯнко се събуди пак с малоумно хихикане. Янко, как ще паднат цените на имотите в момент на пикова инфлация. Освети ни с плоския си мозък!
ВАЖНОТО Е че ти cecostef
което е поставената ми задача за тази тема
хихихихи
пс:
няма да разбереш ако тръгна да ти обяснявам
връзка ''инфлация - цени на НИ''
- 1 like
Коментар
-
И правилно постъпваш. Обясни тогава на мишката защо калпав имот, който може да се отдаде само на мизерници в най-добрия случай, не е никаква инвестиция, а си е чисто хвърляне на пари в боклука.
Имай предвид обаче, че плащайки ти, наемателят получава права и удобства. А ти трябва да му ги предоставяш. И това ще го очакват най-вече чужденците от теб - зашото така са свикнали. По-качествените наематели изискват и по-качествени наемодатели. Съответно и повече риск за теб самата.
Джони, договорите които подписвам изрично е уточнено ,че ако му се запуши банята или мивката си е негов проблем ,както и всичко останало и ако не го върне във вида в който го е наел ще си плати. Как си мислиш ,че от 2000 км. им тичам по г@за ли ? Не, разбира се, но те и не очакват това защото са културни и възпитани хора
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Ето защо не отдавам на българи апартаментите си ! Крайно объркани понятия и много лошо възпитание !
Имай предвид обаче, че плащайки ти, наемателят получава права и удобства. А ти трябва да му ги предоставяш. И това ще го очакват най-вече чужденците от теб - зашото така са свикнали. По-качествените наематели изискват и по-качествени наемодатели. Съответно и повече риск за теб самата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре,аз съм наемател, ти си мишле-наемодател. Аз ти плащам, защото:
- Изкарвам повече, отколкото ти изкарваш Ако ти правиш от наема 7%, аз правя 17%. Затова и наемът ми е по-изгоден отколкото покупката
- Слугуваш ми. Ти си ми слугата, аз съм ти чорбаджията. Този, който плаща, той поръчва музиката. Ако ми се запуши каналът, търчиш да го отпушваш. Ако не работи нещо в кухнята - търчиш и отстраняваш повредата.
- Ако нещо почнеш да ме изнервяш си вдигам чуковете и те оставям да чистиш след мен, а аз отивам при следващия "инвеститор"-наивник, като падащите наеми играят само в моя полза.
Как мислиш, зле ли ми е?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар