If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Явно колко спестява му е по-важно от семейство, деца и прочие глезотии. Важното е да се чувства в горните 2% от населението. На глава може и така да излезе, това му е предимството да нямаш деца и жена и по цял ден да ревеш по форумите против цени на жилища, ваксини, световни конспирации и бог знае какво още.
Спестявам щот НЯМА какво да ги правя - ИЗЛИШНИ СА МИ.
Цените са екстра - не са за купуване, а за продаване. АЗ продадох и ако имам още ПАК ще продавам боклуците от гетото София.
Ваксините си го боди където и когато искаш - АЗ НАРКОМАН НЯМАМ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА СТАВАМ.
Световните конспирации се ОКАЗВАТ ИСТИНИ ЕДНА ПО ЕДНА.
Преди да я измислят и пуснат още я предвидих и очаквах. И тук съм я писал - ЩЕ ОТНЕМАТ ПРАВАТА, СОБСТВЕНОСТТА и ПРИВИЛЕГИИТЕ на хората. Не знаех конкретните действия. И как да ги знам като не съм от тях - изродите, дето си мислят че притежават света. Те са толкова СМЕШНИ и прозрачни че не знам как не ги виждате.
Явно овца е комплимент за вас, щото и овцата вижда повече от ваксърите
А балконите до кога ще са на замазка?
Това е инвеститорски форум и е смешно да се хвалиш с 2500 евро на месец.
Само това исках да кажа
Няма смешна сума - ако се отделя и се инвестира с ум то ще си дойде.
Народът е казал: капка по капка - вир.
ПП да не говорим, че подобен доход е голяма радост за част от повишителите тук и въобще не е за подценяване особено, че е сам и няма много възможности да харчи предвид на други неприятни фактори, които знаем.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Са темата я превръщаме в кой е по по най ли...Парите не са най важното нещо на тоя свят....Животът здравето семейството са по важни...За дебелото черво и малко и много колкото имаме...
Явно колко спестява му е по-важно от семейство, деца и прочие глезотии. Важното е да се чувства в горните 2% от населението. На глава може и така да излезе, това му е предимството да нямаш деца и жена и по цял ден да ревеш по форумите против цени на жилища, ваксини, световни конспирации и бог знае какво още.
Само това исках да кажа
Когато некадърния слагач на плочки иска 20лв на квадрат. Па и не виждам разлика дали лястовичките ще ми серат на плочки или на цимент
И имам 100кв тераси а не 5кв кутийка.
Откога КОМИСИОННАТА е инвестиция?
Опс това са брутни - айде сега сметни за 6000. Ще трябва да извадиш 15к поне.
Опс трябва да извадиш 15к и заради коледните бонуси. За ноември са 50к. Опс сбъркал съм с 4-5к. Пак съм в топ 2%
Аз съм доволен - харча 1500 и ми остават 3к месечно чиста пара в банковата сметка.
ВИНАГИ СЪМ ИМАЛ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТКОЛКОТО МИ ТРЯБВАТ. Вече 25 години
Причината е една единствена - НИКОГА НЕ ДАВАМ повече отколкото изкарвам.
Щом вземам по малко отколкото искат за нещо значи не е за мене.
Примерно ферари, мезонет на сан стефано, плейметка/чалга певачка
Само това исках да кажа
Са темата я превръщаме в кой е по по най ли...Парите не са най важното нещо на тоя свят....Животът здравето семейството са по важни...За дебелото черво и малко и много колкото имаме...
65000 миналата година над 5000 само от заплати, овчи. Можеш да си сигурен, че тия със собствен бизнес или пасивни доходи като наеми, дивиденти и прочие са няколко пъти повече от тези 65000. Само в тая тема има поне няколко човека с доход от наеми доста над 5000. И това е статистика от 2020та.
Съжалявам, че те разочаровам къде си в хранителната стълбица, ама нищо де, важното е че биеш селския кмет. https://www.mediapool.bg/stotina-bal...ews314920.html
Опс това са брутни - айде сега сметни за 6000. Ще трябва да извадиш 15к поне.
Опс трябва да извадиш 15к и заради коледните бонуси. За ноември са 50к. Опс сбъркал съм с 4-5к. Пак съм в топ 2%
Аз съм доволен - харча 1500 и ми остават 3к месечно чиста пара в банковата сметка.
ВИНАГИ СЪМ ИМАЛ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТКОЛКОТО МИ ТРЯБВАТ. Вече 25 години
Причината е една единствена - НИКОГА НЕ ДАВАМ повече отколкото изкарвам.
Щом вземам по малко отколкото искат за нещо значи не е за мене.
Примерно ферари, мезонет на сан стефано, плейметка/чалга певачка
Коментар