Първоначално изпратено от yalokin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Локацията е топ! Този е комшия.Бил е офис. Замина бизнеса с офисите и го е изкарал на пазара.
Ще го проуча доколко е реално... Щото на перонците очите са на палчинки, но има много детайли...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Че е топ, това е ясно.
Не съм убеден доколко обаче тази локация е добра за живеене. Не е ли лудница наоколо? Все пак е център и нисък етаж. Наоколо - заведения, пияндурници, дечурлига в градината врещят по цел ден, нощем групички алкохолици трошат бутилки...
Май става най-вече за зарибяване на каки от СУ-то. Отличен терен е за тази цел.
- 1 like
Коментар
-
Че е топ, това е ясно.
Не съм убеден доколко обаче тази локация е добра за живеене. Не е ли лудница наоколо? Все пак е център и нисък етаж. Наоколо - заведения, пияндурници, дечурлига в градината врещят по цел ден, нощем групички алкохолици трошат бутилки...
По мое време колежките ми бяха амбициозни, учеха, работеха и не отделяха време за мъжете от групата. За да стане нещо, трябва да се отиде на море на Равда или на ски училище. Извън учебната атмосфера,
Един студент от богато семейство и с хубава визия определено лесно ще си намери приятелка, само трябва да се държи малко нахакано и настоятелно.
Коментар
-
Локацията е топ! Този е комшия.Бил е офис. Замина бизнеса с офисите и го е изкарал на пазара.
- 1 like
Коментар
-
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Няма изглед към Витоша
Шегувам се, имотът е стойностен, въпросът е, че вероятно вече има някаква договорка относно това кой да стане собственик. Не ми се вярва някой простосмъртен да може просто така да предложи 1 милион и да го вземе. Не и в меката на корупцията-България. Чувал съм как за друг имот (съвсем не толкова ценен) са заплашвали наддавачи да се оттеглят, за да може да бъде купен от определени хора на определена цена.Бил е офис. Замина бизнеса с офисите и го е изкарал на пазара.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Няма изглед към Витоша
Шегувам се, имотът е стойностен, въпросът е, че вероятно вече има някаква договорка относно това кой да стане собственик. Не ми се вярва някой простосмъртен да може просто така да предложи 1 милион и да го вземе. Не и в меката на корупцията-България. Чувал съм как за друг имот (съвсем не толкова ценен) са заплашвали наддавачи да се оттеглят, за да може да бъде купен от определени хора на определена цена.
Не съм фен на скъпите имоти но специално този ако имах толкова кеш бих го купил на тази цена, но вероятно цената на самият търг ще отиде над милион
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнениеДжонка айде скачай
https://sales.bcpea.org/properties/35820
https://www.google.com/maps/place/Sh...7!4d23.3396309
Само не почвай да ми мрънкаш че не си струва или че му е лоша локацията щото не било на южният парк
Шегувам се, имотът е стойностен, въпросът е, че вероятно вече има някаква договорка относно това кой да стане собственик. Не ми се вярва някой простосмъртен да може просто така да предложи 1 милион и да го вземе. Не и в меката на корупцията-България. Чувал съм как за друг имот (съвсем не толкова ценен) са заплашвали наддавачи да се оттеглят, за да може да бъде купен от определени хора на определена цена.
- 1 like
Коментар
-
https://www.infostock.bg/infostock/c...kt-za-pazarite
Дните на евтини заеми изглежда са към своя край, тъй като Фед намекна за многократно повишаване на лихвите през 2022 г., за да се бори с инфлацията. Ел-Ериан се тревожи, че икономиката няма да може да се справи.
„Система, обусловена от повече от десетилетие ниски лихвени проценти и голяма ликвидност, бързо ще се окаже неспособна да толерира по-високите лихвени нива“, пише той в колона на Financial Times по-рано тази седмица.
И все пак, докато много участници на пазара се страхуват от по-високи лихвени проценти, някои финансови компании - особено банките - ги очакват с нетърпение. Банките отпускат пари при по-високи лихвени проценти, отколкото те заемат, като прибират разликата. С увеличаването на лихвените проценти спредът, спечелени от банките, се разширява.
И накрая, Ел-Ериан се тревожи за 70 компании в S&P 500, които търгуват на върхове за всички времена, което предполага, че пазарът прегрява.
Все по-трудно е да се намират акции, които да „купуват ниско и да продават високо“, когато самият индекс се изкачва до рекордни нива.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнениеДжонка айде скачай
https://sales.bcpea.org/properties/35820
https://www.google.com/maps/place/Sh...7!4d23.3396309
Само не почвай да ми мрънкаш че не си струва или че му е лоша локацията щото не било на южният парк
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
Най накрая го доживя този звезден миг, да започне свиване баланса на Фед - след 5г сваляне и бутане на имотите. След още 5, таман имотите да се увеличат двойно
От как почнаха да го свиват стана двоен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнениеНещо май хакнаха форума
- 1 like
Коментар
-