If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми тва е същото с ретроанализа на мелеонерите тука, все едно казват: тая кака щях да я мушна ако бях действал по един друг начин. Аз поне разлика не виждам.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Да поясня, че нямам никакъв кеш, всичко съм ликвидирал и съм на довършителни работи, дето са ми и те в повече в момента. Та не се реших, но не съжалявм моето съм си го свършил, а и не съм максималист. Не съм продал нищо няма и да продам.
Преди година мислех за кредит и аз. Мисля, че споделих тук. Не взех. По мое мнение изпуснах момента, тъй като всичко се качи вече (цените), но преценката си е твоя. Успех.
То и на борсата има много мислители...
После става късно.
Преди година мислех за кредит и аз. Мисля, че споделих тук. Не взех. По мое мнение изпуснах момента, тъй като всичко се качи вече (цените), но преценката си е твоя. Успех.
това го мислех всяка година от 2017-та насам
няма да казвам сега как ги виждам нещата
Вярно е, ама за който почва от тая есен. Пък счетиту уж вече бил изучил чаавето и похарчил парите. Нещо не е чиста работата.
Не съм казал че таксите са големи.На мен ми излезна 2500 лева за бакалвър в СУ. Магистртура ако иска да кара ще си я плати сам.Има възможност. Ама то не е само семестриални такси.Има раходи за издръжка които са по -голями.
Коментар