Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е имаше червена оцветка на индексите преди дни.
Нагласи си един спестовен план, който автоматично да ти внася всеки месец едни 1000 лева/Евро. Внуците ти след 30 години да гледат какво се е събрало, ти не му бери толкова грижата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Казах 3 пъти че нищо не съм продал нито после купил със същите пари.Ти ако имаш слаби нерви борасата не е за теб.(освен това си и много бос).
Мислиш ли че човек ходил по шахматни турнири от 6 годишна възраст, а после и на бридж такива може да е нетърпелив и със слаби нерви ?! :-) Е, не съм Мих, ама мога да си стискам картите за последно десет :-)
Въпросът е че това са спортове за кеф, а комар не играя :-)
Коментар
-
Казах 3 пъти че нищо не съм продал нито после купил със същите пари.Ти ако имаш слаби нерви борасата не е за теб.(освен това си и много бос).Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ти като изкараш една хилядна от неговото богатство,тогава може да го оценяваш.
Неам идея колко е богат, но парите си ги е изкарал от такива като теб, не от мен :-))))
Коментар
-
Казах 3 пъти че нищо не съм продал нито после купил със същите пари.Ти ако имаш слаби нерви борасата не е за теб.(освен това си и много бос).
Коментар
-
Кое надолу?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Баси ГПР-то по потребителски.
Моето е 4,28% по потребителски . Твоята чистачка, явно е с много лошо ЦКР. Да не е оная студентка-геронтофил?лордче, на какво си да те черпя едно
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Викаш при локдауна продаде на върха и после купи на дъното налЕ ? Сички са така . Само се чудя кой е бил от другата страна на тези сделки :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Мани го тоя Котарани щом ми фали дори и облигациите. Требе да е бил ного заблуден чиляк. Иначе е прав де имотите са съвсем друга категория..... реална храна, а не виртуална.... Нема как да пише за тях след като не са въображаемо нищо :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
То закона им резна крилцата на лихварите с 5-10% такса погасяване ,ама ако предварително им кажеш че ще погасиш след 2 години почват да се мръщят.Народа прост и лихварите най много от туй лапат.Има една жена дет ми чисти апартамента.Ушила се на 30%ГПР с потребителски кредит за 5 години. По едно време имаше спестени пари и аз я посъветвах да го погаси предсрочно.И тя питал в банката ,колко ще плати ако го погаси. И те и казали че лихвата пак си я дължи,демек нищо не спестява. Тия са за съд ама то е само разговор на 4 очи и няма нищо черно на бяло.Аз се амбицирах и отдох с нея до клона на банката и след един доста остър разговор оправихме нещата.
Моето е 4,28% по потребителски . Твоята чистачка, явно е с много лошо ЦКР. Да не е оная студентка-геронтофил?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не се излагай ... за 50-100 кинта циркове
аз имам 3 карти 2 от които са ми единствено бекъп опция, когато пътувам в чужбина.
имат някакви такси на година, но майната им важното е, че като тръгна за някъде рентакар, хотел ги ползвам + имам един резерв от няколко хиляди евро, който ако имам форс мажор мога да ползвам (не ги държа на едно място)
Същевременно продаде на цени от 2017,къта париците и губи по 10% на година от обезценяването им
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Радев не и се сърди ,в банката са свикнали ексела да им смята всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеБалъци са - банките ги дерат ЯКО ама те не гледат и си плащат кат попове. И аз си купувах боклуци дет не ми трябват че да избия 50лв такса, начислиха ми 48лв лихва един път че обърках со 10лв вноската + един път 15лв наказателна и ПРИКЛЮЧИХ ЗАВИНАГИ С кредитните карти.
Златни, платинени пембяни да си ги врът де искат
аз имам 3 карти 2 от които са ми единствено бекъп опция, когато пътувам в чужбина.
имат някакви такси на година, но майната им важното е, че като тръгна за някъде рентакар, хотел ги ползвам + имам един резерв от няколко хиляди евро, който ако имам форс мажор мога да ползвам (не ги държа на едно място)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
Ти под покупка на бяла техника явно разбираш да ти се скапе пералнята и тогава да я смениш. Ясно защо треперите от мисълта да си купите ново жилище, че ще трябва да го оборудвате - перални, печки, климатици, хладилници ... А тези с картите явно са балъци, щом не си броят стинките в магазина от съдрания портфейл.
Златни, платинени пембяни да си ги врът де искатНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар