Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ти са Христо Ботев ли си или Гоце Делчев
един от тримата настанени за принудително лечение.
смятам, че е тотална загубва на време и интелектуална обида към мозъчните ми клетки, да чета простотиите на накавръка.
настанява се за постоянно в игнора.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнениеТази тема се превърна в сбирщина за идиоти, а един си е сложил короната ЦАР на идиотите и пише писма и разпраща директиви до всички финансови институции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз му се чудя що занимава секретарките с глупости
а и тия десетки стандартни шаблона все пак трябва да се използват, нали?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Фалити ще има,най простия пример.
Днеска даваха една магазинерка ,държи малък магазин за хр.стоки.
Жената казва ,работя по малко,заради тока затваря по рано,но не може да вдигне цените защото иначе ще затвори
Този ефект го има и при такситата,и навсякъде,падат оборотите ,също и при транспортния сектор,имаш високи цени,ако вдигнеш заради инфлацията,но от това не ти идват повече печалби,защото потреблението се свива.Това се наблюдава и в Щатите.
А после като дойде срива ще ревеш тука ако беше продал какви невероятни възможности си изпуснал
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Ибиват комарджиите. На инвестиорите им се изплаща.Язък че работиш във финансовия сектор.
Правилно си забелязал че "избиват" комарджите - ту к явно си добре запознат
На инвеститорите не им се плаща те си печелят парите
Плаща се на работниците
Егати а ти цел живот си си мислил че си инвеститор
- 2 Харесвания
Коментар
-
Фалити ще има,най простия пример.
Жената казва ,работя по малко,заради тока затваря по рано,но не може да вдигне цените защото иначе ще затвори
Този ефект го има и при такситата,и навсякъде,падат оборотите ,също и при транспортния сектор,имаш високи цени,ако вдигнеш заради инфлацията,но от това не ти идват повече печалби,защото потреблението се свива.Това се наблюдава и в Щатите.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
А дали има какво да направят?
Ако спрат раздаването или увеличат лихвите и директно ще утрепят хилавото дете.
1929 ни е в кърпа вързано и то в ПО-ЛОШ вариант. Сега се надяват да се случи някво чудо. Аз не виждам изход без поголовни фалити
Този ефект го има и при такситата,и навсякъде,падат оборотите ,също и при транспортния сектор,имаш високи цени,ако вдигнеш заради инфлацията,но от това не ти идват повече печалби,защото потреблението се свива.Това се наблюдава и в Щатите.
Коментар
-
Ти са Христо Ботев ли си или Гоце Делчев
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Привет,
то в момента не е изгодно да се купуват апарти, тъй като са скъпи и трудно се избиват от наеми. Ти сам си споменавал за демографията в БГ.
Същевременно има инфлация и не е хубаво да се къта на депозит - по-добре по някоя злата монетка и човек да си подмени гардероба, и каквото е за смяна вкъщи и на вилата (мебели и обзавеждане). Така мисля аз,
Днес ползвах такси в 2 посоки, и двата пъти броячът тръгна от 3.20, те обичат да правят номера (и ако не им кажа от къде да минем, обичат да разхождат клиентите), пускат апарата като са пред блока, хитри са, обаче в такъв случай аз не им давам бакшиш,
ПоздравиLast edited by nradev; 17.01.2022, 22:25.
Коментар
-
Втория мейл не беше изпратен до тези качени в сайта,но според мен тези които са дадени за връзка с официалните лица се преглеждат от други хора защото отговора и от двата пъти от връзки с обществеността.
Интересното е друго.
Проследих акаунта на Шнабел във Туитър и под интервюто и от 14 Януари за инфлацията отдолу яко ги хранят за печатницата и за това че стоят и не си мърдат пръста.Явно навън обществото не спи както у нас
Ако спрат раздаването или увеличат лихвите и директно ще утрепят хилавото дете.
1929 ни е в кърпа вързано и то в ПО-ЛОШ вариант. Сега се надяват да се случи някво чудо. Аз не виждам изход без поголовни фалитиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Революцията е единствения път към прогрес.
Останалото е Еволюция с неясен изход
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Като влезе Русия в Украйна и отече и геополитически и икономически ситуацията и нема ни газ, ни нищо ще ресетнем хубаво.
Коментар
-
Ми то там има императори финансисти революционери каквито се сетиш...макавръка дали е писал на Светия Синод и папата да запрат ресета
Останалото е Еволюция с неясен изход
Коментар
Коментар