Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
100км ми е малко далече.
аз гледам да се стига до там за не повече от час.
ти ли беше с контейнерите
как са тенденциите за тая зима
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
То и аз такова търся да е на до 100 км от София, колкото по-близо, толкова по-добре.
аз гледам да се стига до там за не повече от час.
ти ли беше с контейнерите
как са тенденциите за тая зимапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Как точно дефинираш "чиста площ"? Със или без стени? Терасите влизат ли?
И дай цени до Южния Парк край Ам. Посолство. Остави ги тези гета - Манастирски, Гео Милев, Стрелбище, Гоцета и подобни клоаки.
BTW, в годините се променят стандартите чрез промени в ЗУТ, но са такива - каквито са. Не съм ги гласувал аз, нито ти. Относно терасите - през годините, до определент момент не влизат, после са 1/3, окончателно са част от жилището и в площта. Стените са в застроена площ. Има си закони и стига ревахте за тая светла, чиста площ, че ставате смешни.
А относно споменатия район - 02.2021 г. - 1 830 €/ метъра. Но тогава бе доста тънко...
Коментар
-
знам, че нямам избор и затова параметрите ми са плаващи. търся добра локация.
като казвам къща имам предвид със земя желателно над 800квадрата.
ако е само земя гледам да е с ток, вода и улица. ливади не ме интересуват.
ако прецениш, че има нещо подходящо пиши на лични да ти дам мейл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Всички южни райони са кошмар за придвижване не само до центъра но и вътре в тях. Освен ако си с метро, с кола забрави.
Може би само тия около Цариградско са горе долу ок, без пиковите часове, че напоследък и там става страшно.
Коментар
-
ластика е опънат, ножицата е разчекната от отваряне, канарите и те правят нещо, но не знам точно какво
но палачинката скоро ще се обърне и бая голи задници ще лъснат в плиткото
"Купувайте, че свършиха"
"В цялата страна няма за цяр"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376
Леле, това последното ли е прословутият имот на Колчагов? Че то не струва и колкото един гараж в центъра на София. А Колчагов само се хвалеше колко имотен бил.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И дай цени до Южния Парк край Ам. Посолство. Остави ги тези гета - Манастирски, Гео Милев, Стрелбище, Гоцета и подобни клоаки.
- 1 like
Коментар
-
А ти откъде знаеш какъв ми е стандартът?
В Гоцето няма нито една нормална улица, нито пък има начин как за разумно време да се придвижиш до центъра. Това изключва квартала изцяло от шортлистата.
За Света Троица дадох вече оферта - 2000 шведски крони на квадратен метър светла площ без стени и балкони. И това е много - за апарт в сграда пред срутване, в една от най-мизерните цигански махали на София.
Може би само тия около Цариградско са горе долу ок, без пиковите часове, че напоследък и там става страшно.
Коментар
-
Дъри, кои са другите хубави паркови зони?
Знам, Изток ти е любим, но дефакто кварталът става единствено в зоната между Латинка и Борисовата. Останалата му част е по-зле и от Гоцето. А в тази зона не се строи нищо, поне аз не виждам.
В центъра - сградата на Оборище - 3300 без ДДС, досами смрадта не Перловска и мръсотията и шумотевицата на Евлоги Георгиев. Не, мерси.
Дай конкретни примери за сгради.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Джони, не те разбирам защо си се омагьосал за този квартал като има и други много хубави квартали в София. Разгледай какво ново се строи до другите хубави паркови зони и центъра
Знам, Изток ти е любим, но дефакто кварталът става единствено в зоната между Латинка и Борисовата. Останалата му част е по-зле и от Гоцето. А в тази зона не се строи нищо, поне аз не виждам.
В центъра - сградата на Оборище - 3300 без ДДС, досами смрадта не Перловска и мръсотията и шумотевицата на Евлоги Георгиев. Не, мерси.
Дай конкретни примери за сгради.
Коментар
-
А ти откъде знаеш какъв ми е стандартът?
В Гоцето няма нито една нормална улица, нито пък има начин как за разумно време да се придвижиш до центъра. Това изключва квартала изцяло от шортлистата.
За Света Троица дадох вече оферта - 2000 шведски крони на квадратен метър светла площ без стени и балкони. И това е много - за апарт в сграда пред срутване, в една от най-мизерните цигански махали на София.
Коментар
-
гоцето е топ
до американското, джонка може само да се оплакваш, че е скъпо а не ти отговаря на стандарта.
по- добре звънни на мавриков да ти даде офертата за света троЙца
пешето може и да се съгласи да те пуска тънко да паркираш зайчарника под навеса.
За Света Троица дадох вече оферта - 2000 шведски крони на квадратен метър светла площ без стени и балкони. И това е много - за апарт в сграда пред срутване, в една от най-мизерните цигански махали на София.Last edited by ejonny2376; 09.10.2021, 13:36.
Коментар
-
до американското, джонка може само да се оплакваш, че е скъпо а не ти отговаря на стандарта.
по- добре звънни на мавриков да ти даде офертата за света троЙца
пешето може и да се съгласи да те пуска тънко да паркираш зайчарника под навеса.препоръка е
Коментар
Коментар