Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Колко от "младите семейства" из Манастири, Вади и Папури имат доходни инвестиции за половин милион и нагоре? Всичкото е рая и слугинаж - при първата сериозна безработица и отичат. Да получаваш някаква мижава заплата от 2000-3000 лева (което е над средното) и да се нахлузиш на 20+ години кредит - само български малоумник го може. Ако направиш една елементарна сметка излиза, че е по-добре да си стоиш в Долна Секирна безработен на борсата, отколкото да работиш за 3000 лева в София и да плащаш ипотека. Понеже на вас банкерите точно тези тъпаци са ви дойната крава, именно те са и най-желаните ви клиенти - защото им слагате чатала на врата. Ако аз отида и кажа - имам 50% свободен кеш, искам кредит за 20 години, който мисля да погася предсрочно до края на 2-ата година, ме гледате все едно съм извънземен. Правих вече пробно запитване до 2-3 банки и крайно непрофесионалното им отношение ме отказа тотално да се занимавам.
ПС: Аз имах точно 100к в КТБ на 8,5%. Няколко години подред си теглех лихвите авансово. Взех си всичко до стотинка (с цената на 1-2 безсънни нощи след като съобщиха по новините за затварянето, после не ми пукаше).
Коментар