If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И само не ми казвай как ти, песимиста и още няколко великоимотни сте по-умни от шефчетата на разните там фондове с милиарди капитал...
Човекът от снимката стана милиардер без да е спечелил нито една стотинка. Смяташ ли, че на фондовете им пука какво изобщо купуват. България е последна дупка на кавала, ама вече не остава къде другаде.
Моли се да купуват сульо и пульо, че когато започнат да купуват големите фирми , нито сульо, нито пульо ,нито пък ние ще купуваме както можехме през последните години. Не искам да съм лош пророк, но това скоро ще се случи и в БГ.
Големите фирми,се наричат фондове за имоти.Тези фондове купуват в Гърция например.България се заобикаля заради огромната корупция и липсата на законови нормативи в имотния сектор.Такива фондове купуват цели сгради в локации където има много наематели и активна икономика с динамичен растеж.
Мащаба в България е малък за тях.
Моли се да купуват сульо и пульо, че когато започнат да купуват големите фирми , нито сульо, нито пульо ,нито пък ние ще купуваме както можехме през последните години. Не искам да съм лош пророк, но това скоро ще се случи и в БГ.
Големите фирми, за да влязат на един пазар гледат едно нещо, което тук се отрича с години - ДЕМОГРАФИЯ
Та в този ред на мисли дай боже да влязат в София и България въобще. Това ще означава, че има светлина в тунела и 2050 няма да сме с преобладаващо ромско население.
Населението на планетета расте и богатите хора не спират да инвестират в жилищни НИ, но го правят в зони в които очакват да има кой да ползва тези НИ. Тук инвестираме, защото съседа,братчеда,колегата,шурата го правят.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
България е последната дупка на кавала за големите риби. Всичко бяга с 200 оттук. В държава с демографски колапс никой няма да купи.
Ако беше толкова изгодно и рентабилно в България, отдавня същите щяха да са навлезли. Отсъствието им (и същевременно присъствието им в други държави в ЕС) говори само колко безперспективна е имотната инвестиция тук.
И само не ми казвай как ти, песимиста и още няколко великоимотни сте по-умни от шефчетата на разните там фондове с милиарди капитал...
Точно това е целта на лудото печатане на долари. С хартийки без никакво покритие (след Афганистан се видя, че и с оръжие не са покрити), да се взимат съвсем реални активи. Ако не гръмне до две три години. и до нас ще дойде.
И защо реши, че София може да се сравнява с милионните градове по света? Било ценно. Кое му е точно ценното на един апартамент в София? Ценно е там, където има недостиг. Накупил ми сульо и пульо по няколко празни имота с цел инвестиция - това го няма никаде по света драги.
И защо реши, че София може да се сравнява с милионните градове по света? Било ценно. Кое му е точно ценното на един апартамент в София? Ценно е там, където има недостиг. Накупил ми сульо и пульо по няколко празни имота с цел инвестиция - това го няма никаде по света драги.
Решил съм и купувам тук, на теб като не ти е ценно купувай другаде :-)
Няма го щото там не могат да купят.
Скоро и тук ще е така и ще си въртим синджирчето:-) Хихихихи
Не, общо 5 обяви (двустаен и тристаен) - конкретно в Гео Милев.
То и баба знае средно цената на квадрат да е 2К евро, при 5 обяви хаха
Кой е собственика на Имот.бг? Някой има ли информация в този форум или нямате правомощията да казвате? Знаете кои потребители питам
Собственикът на Имот.бг е Резон Медия, които притежават още mobile.bg, fakti.bg, bazar.bg, zaplata.bg и др.
Последната им грижа е да манипулират двустайките в Гео Милев.
Качи една обява и виж дали кукловодите ще я свалят
От тези 5 половината са набирателни дето току преди теб са продадени, останалите са с някакви сериозни проблеми не описани в обявата.
Може и да има 1 обява дето се продва примерно поради ъпгрейд и да е ок, но вероятността е малка.
За мое съжаление хората у нас заради тъпият вирус бързо се научиха кое е ценно и кое не много....
Така е и в другите добри квартали и цените са толкова ниски само поради разхлабените правила за ново строителство и голямото му количество.
По света в милионните градове обявите за продажба са с пъти по-малко като процент от жилищата..
ПП Не знам какво общо има собственикът на даден сайт с лошото предлагане.....
Не, общо 5 обяви (двустаен и тристаен) - конкретно в Гео Милев.
То и баба знае средно цената на квадрат да е 2К евро, при 5 обяви хаха
Кой е собственика на Имот.бг? Някой има ли информация в този форум или нямате правомощията да казвате? Знаете кои потребители питам
От тези 5 половината са набирателни дето току преди теб са продадени, останалите са с някакви сериозни проблеми не описани в обявата.
Може и да има 1 обява дето се продва примерно поради ъпгрейд и да е ок, но вероятността е малка.
За мое съжаление хората у нас заради тъпият вирус бързо се научиха кое е ценно и кое не много....
Така е и в другите добри квартали и цените са толкова ниски само поради разхлабените правила за ново строителство и голямото му количество.
По света в милионните градове обявите за продажба са с пъти по-малко като процент от жилищата..
ПП Не знам какво общо има собственикът на даден сайт с лошото предлагане.....
Коментар