Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Аз зареждам от един който кара нафтата от Гърция, но предполагам че и при него ще поскъпне.... Не ми е основният разход това ползвам СКГТ....
Остава само хода в Русия да скочат и да разкарат откачалника,отвън няма шанс,иначе отиваме в Световна война.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Да де ,ама дохода не идва от България както знаем ,та не се хвали с това че България ти давала не знам си какво,ако беше на БГ заплата си жив умрял
В България НА заплата имотно са ок малко хора.... Трудна работа.... общо под 10% от хората.... Затва всеки трябва да направи необходимото , че да се придвижи в група , която да му позволи да реализира мечтите си за имот.. Да го направи САМ, а не да чака имотите да дойдат до неговото ниво....второто нема да стане. Такава е тази система. Тя прави наематели и зависими от различни неща принудени да работят за оцеляването си роби....
- 2 Харесвания
Коментар
-
15 дни,това е.
В момента основния петрол е руски.Кара се на запаси,но нови доставки няма.Поне засега,дано вкарат през Гърция и други алтернативи .
Руския петрол го избягват заради санкциите.
- 1 like
Коментар
-
Ех, как се издадох без да искам.... От години ме разкриват така.
Уви тва не променя фактите и списъка с чакащите :-)
Иначе в реалността имам близки и деца за които трябва да се грижа. И няма по-добро място на света от България да го правя :-) Който не е в такава базова ситуация може да се спасява поединично по света и да си прави инвестиционни и лесно преносими експерименти..... Разбирам го от инвестиционна гледна точка.... Виж от житейска.... празно....:-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Я кажи сега в отдел продажби на кой инвеститор точно работиш. Ясен си ми като бял ден. Толкова безкрайно заблуден може да бъде само брокер или инвеститор. Нормален човек няма как.
Уви тва не променя фактите и списъка с чакащите :-)
Иначе в реалността имам близки и деца за които трябва да се грижа. И няма по-добро място на света от България да го правя :-) Който не е в такава базова ситуация може да се спасява поединично по света и да си прави инвестиционни и лесно преносими експерименти..... Разбирам го от инвестиционна гледна точка.... Виж от житейска.... празно....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 02.03.2022, 20:59.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Royal Dutch Shell Дилър съм на Шел,за фирми,това ми е една от дейностите с които се занимавам,продавам горива на фирми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеБлагодаря на всички! Караме напред смело и това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
майната им на цените - да няма дефицит.
В момента основния петрол е руски.Кара се на запаси,но нови доставки няма.Поне засега,дано вкарат през Гърция и други алтернативи .
Руския петрол го избягват заради санкциите.
- 1 like
Коментар
-
Royal Dutch Shell Дилър съм на Шел,за фирми,това ми е една от дейностите с които се занимавам,продавам горива на фирми.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
На бензиностанция ли работиш?
Last edited by nkavrakov1982; 02.03.2022, 20:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеНякой знае ли какво става със желязото? Няма никъде, проектите са замразени, а пазарът на зелено беше много горещ.
Масови фалити,на строежи на зелено,незавършени сгради.Цените не са основен фактор,няма материали,това беше по данни на БНБ ,лихвите казаха пак от там ще се вдигат.
Явно не са ме излъгали.
Днес имах разговор с търговец на метали.
Трудно си събира парите,казва че заради цените нямало търговия,явно цените вече са такива че наблюдаваме обратен ефект,спад в търсенето,което е добре,нека има охлаждане и липса на покупки
- 1 like
Коментар
-
Излез навън да видиш опашките по бензиностанциите.Получихме новите цени,с 5 стотинки без ДДС нагоре от утре.Масовия Дизел идва на 2.78 за фирмени клиенти .
На всички бензиностанции,особено на Лукойл тази вечер беше фраш с коли чакащи да заредят на по ниските.
Монтьора в сервиза казва,заради поскъпването на части,масла ,всичко вече имам голям спад в работата.
Хората не могат да си позволят да обслужват колите....и т.н.Ти чакай за опашки в Гоцето.
Джулиъса ти каза нещо за еластичността на търсенето на стоки от първа необходимост,нужни базово за живота.Имотите не са от тях,особено в България където масово хората имат имоти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Чак да умират за апарт в Гоцето надали, но чакащите за всеки нов проект са стотици :-)
На всички бензиностанции,особено на Лукойл тази вечер беше фраш с коли чакащи да заредят на по ниските.
Монтьора в сервиза казва,заради поскъпването на части,масла ,всичко вече имам голям спад в работата.
Хората не могат да си позволят да обслужват колите....и т.н.Ти чакай за опашки в Гоцето.
Джулиъса ти каза нещо за еластичността на търсенето на стоки от първа необходимост,нужни базово за живота.Имотите не са от тях,особено в България където масово хората имат имоти.
- 1 like
Коментар
-
Чак да умират за апарт в Гоцето надали, но чакащите за всеки нов проект са стотици :-)
Коментар
Коментар