Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ти виж германия колко трилиона наля в перки и соларки и сега ги учат изпадналите германци как да се топлят на свещи
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Както писах многократно, Купата се е объркал с 2029. Годината на промото най-рано е 2039, а като гледам може и до 2049 да откара.
Иначе мустачките на котака от Гоуемото МЯУ вече и с телескоп не се виждат....:-)
''Двете основни цели на директивата са всички новопостроени сгради да бъдат въглероднонеутрални от 2030 г., а най-зле представящите се 15% от съществуващите сгради във всяка страна членка от гледна точка на енергийна ефективност да бъдат подобрени с поне един енергиен клас. Пенкова припомни, че за нежилищните сгради крайният срок за постигането на втората цел е до 2027 г., а на жилищните – до 2030 г.''.
При над 100 градуса водата се превръща в пара -същото е и с цените на жилищата ,когато количеството пари се ускори ,тогава пазара стига до един предел и рухва ,а колкото е по голямо количеството на парите и кратко времето толкова повече и структурни изменения ще получиш и в пазара.
Баланса в природата и всички процеси няма как да избегнеш
В момента се заформя перфектен коктейл :
По-високите ипотечни разходи в момент на нарастваща потребителска инфлация – особено ако сметките за енергия се повишат допълнително при положение, че има война или продължително напрежение около Украйна – биха могли да спукат жилищните балони на много пазари. В Европа, където голяма част от ипотечния риск е съсредоточен в балансите на кредиторите, банките ще понесат тежестта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Аха
я
Я виж в Италия какво става...мазало...
5 милиарда и фалити...
https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...-5-mlrd-dolaraНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/po-sveta/453...eriali-346501/
Как е ще строим ли живота нов? Зеленяците ще вземат да пробутат зелени материали и тогава цените на зеленото ще светят в червено....
Иначе мустачките на котака от Гоуемото МЯУ вече и с телескоп не се виждат....:-)
''Двете основни цели на директивата са всички новопостроени сгради да бъдат въглероднонеутрални от 2030 г., а най-зле представящите се 15% от съществуващите сгради във всяка страна членка от гледна точка на енергийна ефективност да бъдат подобрени с поне един енергиен клас. Пенкова припомни, че за нежилищните сгради крайният срок за постигането на втората цел е до 2027 г., а на жилищните – до 2030 г.''.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
Така е, ти няма какво да купиш щото мозъчето ти стига до тухлата и крайЗатуй стой и гледай като цигане пред баничарница
Поне най-сетне си вденал, че тухлата е скъпо занимание за спекулиране.
Айде светни ме кое е баницата , че наистина не вдявам ..... Ама да е със сирене, а не с извара....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/po-sveta/453...eriali-346501/
Как е ще строим ли живота нов? Зеленяците ще вземат да пробутат зелени материали и тогава цените на зеленото ще светят в червено....
я
Я виж в Италия какво става...мазало...
5 милиарда и фалити...
https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...-5-mlrd-dolara
Коментар
-
https://www.investor.bg/po-sveta/453...eriali-346501/
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Песимистчо - тез дет имат по 2-5 имота ще продават на тез дет имат по 100-1000 и неограничен достъп до плявата. Ти колко все от хеликоптерните пари? Не си ли взел няколко десетки МИЛИОНА ще те фалират.
Примерно интел печелят по 20млрд годишно и си уредиха 30 МИЛИАРДА правителствена помощ щот са "бедни"
Иначе Левяо който попада в горната група как биха го накарали да продаде ? Не е ли ясно, че доброволно няма да го направи, с ''добра'' оферта също.... И за мен се отнася същото В една от сградите дето кмам нещо наскоро имаше офертна искана цена 2800. В настоящият момент и 5000 да ми предложат няма да продам....
Помниш ли като се шегувахме с Берти за Мадара и той обясняваше, че ще продаде на 1500 или на 2000. Предложи му сега 2000 и виж дали ще се съгласи ?Last edited by pesimist4o na kvadrat; 23.02.2022, 12:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.investor.bg/novini/130/a...podhod-346471/
Пореден член на УС на ЕЦБ настоява за по-твърд подход
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
На мен ми е все тая дали ще се спука или надуе понеже не мисля скоро да участвам, нито като продавач, нито като купува, който си мисли, че може с писане във форум да свали цената на имотите и в същото време продава къща до ромската махала в Карлово на двойна цена от средната на пазара и прогнизира пукане на балон - такива чиляци ме оставят безмълвни...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Ха ха, те ме канят да коментирам целия пазар публично,ти за бан бленуваш.
Запомни едно,балона ще се спука тази година 2022.
Разпечатай си го и си го залепи някъде
Барем още 5 години така да "си го залепваш някъде"
- 6 Харесвания
Коментар
-
Ха ха, те ме канят да коментирам целия пазар публично,ти за бан бленуваш.
Запомни едно,балона ще се спука тази година 2022.
Разпечатай си го и си го залепи някъде
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Би ли изяснил как ще ми се наложи ПОВЕЧЕ да продавам от този който няма или има 1 имот ?
Иначе тези с по 1 имот ако са след 2015 строени и няма кой да им ги купи може да се прежаля да ги ''спася''....:-)
Примерно интел печелят по 20млрд годишно и си уредиха 30 МИЛИАРДА правителствена помощ щот са "бедни"Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар