If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не, приятел от Шумен продава и местния Текезесар му я купува. Казах му, не...аз я купувам и толкоз. Дадох му с по 100 лв на дка от оня говнар. И договора за рента е моя работа.
Честито!
Страхотна сделка.
Лепни и едно сглобяемо къще и си готов..
ако се дават под аренда - поискай продавача да си сключи анекс за прекратяване и да ги купиш чисти имотите, а после си сключи договор с арендатора.
в района има и кофти договори с неустойки , за много години и тн (неразваляеми)- та е добре ако купуваш да е 'чиста' земята.
поздрави
ПП имам приятели със земя около Търговище, които берат ядове с подобен арендатор с кофти договори.
ако не си проверил арендатора - само чисти парцели. там се работи много и няма да ти останат пусти сигура.
Благодаря, Берти! Ще погледна това, мерси че ме подсети. Щото той и приятеля ми е шушумига, ще видя къв договор има.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Не, приятел от Шумен продава и местния Текезесар му я купува. Казах му, не...аз я купувам и толкоз. Дадох му с по 100 лв на дка от оня говнар. И договора за рента е моя работа.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Договорих 24 дка 3 и 4та категория земя в Нови Пазар. По 1300 лв.
ако се дават под аренда - поискай продавача да си сключи анекс за прекратяване и да ги купиш чисти имотите, а после си сключи договор с арендатора.
в района има и кофти договори с неустойки , за много години и тн (неразваляеми)- та е добре ако купуваш да е 'чиста' земята.
поздрави
ПП имам приятели със земя около Търговище, които берат ядове с подобен арендатор с кофти договори.
ако не си проверил арендатора - само чисти парцели. там се работи много и няма да ти останат пусти сигура.
Кавръков не те ли е срам да продаваш на двойна цена от средната на пазара? Ми то има цели къщи по-евтини. На такива алчни като теб държавата трябва да им определя цената. Даже смятам че трябва да ти конфискуват етажа и да се ползва за благото на народа. Ти и без това не живееш там и тази къща не ти трябва - защо да не се даде на някой който ще я ползва, а ще ти пълнят на теб гушата а?
В Карлово има апарти на по 50,60 000 евра.
Ти за колко искаш да обявиш 100 квадрата,с три спални,два гаража,пълен юг на двора до топ локация парк,стадион и панорама целия Балкан пред очите ти????
Това е едното,другото е че такъв тип имоти са купувани за по 60000 евра,по инфо от самия пазар,цената е офертна и може да претърпи корекции,сложена е за да може да се лавира.
Пловдив ти е на час път, имотите в Карлово активно се купуват и от Пловдивчани,защото в Пловдив вече е гмеж отвсякъде.
Преди за плещите глупости се информирайте.
Другия етаж,без гаражи,с пълен север се продаде тотал щета за ремонт в кеш за 53000 лева,но това беше преди 10 години.
И тогава цената беше астрономическа,чичо каза че това ще е ,и накрая дойдоха хората платиха кеш и филма приключи.
Няма закономерности кое ,колко струва,ако искаш точно да купиш някъде където не се предлага друг имот,и няма предлагане плащаш цената,дори има вариянт и да е по скъпо от областен град като Пловдив,но това е алтернатива ,без аналог,защото географски града е защитен от север от целия Балкан,няма бури,няма темп.аномалии,няма наводнения,въздуха е чист,пътищата са нови,включително и Подбалканския+пътя до Пловдив...всичко е без дупчица нов асфалт.
В момента ще се отварят два нови търговски паркове,ще стъпи и Лидл,съвсем официално,Кауфланд е на изток на изхода за Пловдив.
Карлово и Сопот на практика са се сляли,между двата града е застроено почти на 100%.
И още и,още има....но какво да говоря като коментарите са смешни отвсякъде.
Района е по жив от колкото можеш да си представиш.
Кавръков не те ли е срам да продаваш на двойна цена от средната на пазара? Ми то има цели къщи по-евтини. На такива алчни като теб държавата трябва да им определя цената. Даже смятам че трябва да ти конфискуват етажа и да се ползва за благото на народа. Ти и без това не живееш там и тази къща не ти трябва - защо да не се даде на някой който ще я ползва, а ще ти пълнят на теб гушата а?
Джони, хора притежавщи 3-4 апарта в София вече са милионери!!!! Пониятието милионер отдавна е изпразнено от съдържание, а с инфлацията скоро ще има 2-3 пъти повече милионери.
И аз като песимиста планувам след година две да отворя пак малък портфейл, но само на БФБ. Към момента предпочитам нисколиквидните тухли. Никога не съм дължал и лев на банка и не желая, въпреки че е изгодно в момента.
Мелеонери, докато решат да продадат. Тогава рязко им се откроява разликата между офертна цена и сделка Некви 30%, какво са за офертния мелеонер...
Мъка, мъка - българи купуват на 500 евро от руснаци/англичани платили на 1500. Лятото като почнат пак новините че няма място по черноморието ще си мълчиш естествено.
Купувачите на 500 евро нива хич и не си задават въпроса защо някой е склонен да преглътне загубата
Купилите след тях на 300 - и те. Класика.
Гърция се изправя пред невиждана от 25 години насам инфлация
Рьъстът се вижда най-вече в резкия скок на цените на жилищата, транспорта и храните. Това стана ясно от данните на статистическата агенция на страната ELSTAT.
Коментар