Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Вярата тук няма място ! И откровено фантазията ти е слабо място , но кво пък толко ,очевидно не ти дреме а и в предвид ширещата се дезинформация на всички фронтове ,кой ще забележи мишките в тъмното . Щом нашия премиер използва нови-стари похвати от ченгеджийницата няма какво да говорим . Територия , държава йок !
Поне се наредих до мЕлеонерите в темата и аз не купувам като тях от години....:-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Въпроса е до кога ще можеш да изплащаш кредита ,дали ще имаш парите и за в бъдеще -лихвата е кукичката за шараните в проодукта кредит ,а кучето е заровено дълбоко в неизвестността след като го вземеш,сам видя ,долара падна и хоп удря те ,ами здравето къде го слагаш ?
Здравето е фактор номер 1,а и е най крехко ,какви кредити ,какви пет лева ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеОбръщам се към Радев и Джонито -вместо да нападате нашия приятел Песимиста за борсите ,дайте ,предложете му да го научите да инвестира защото така само го нападате пък той какво да каже като не знае ,не виновен за това ,мисля че ако му се предложии помощ като за начало ще е добре
Веднага давам пример с Лева ккойто е много доволен след интервенцията на Радев по въпроса и сега си свирка
Иначе да , имам нужда от актуализирано инфо. Радев ще помогне когато дойде момента сигурен съм пък аз ще го пусна да земе още 10 дона и да ги помни 5 години напред :-)
На Левчо му е по-спокойно със сигурност, но финансовият резултат ако беше продължил с имотите е много по-лош....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Яко а ? Направо Крети ще ми стане фен или аз на него...... ъъъъ второто трудно :-)
Да не се възползвам от 2.5% лихва при 20% инфлация би било топ пропуск....:-)
Здравето е фактор номер 1,а и е най крехко ,какви кредити ,какви пет лева ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Хехехехехе пенсия на кредит.Ти счупи уреда.
Да не се възползвам от 2.5% лихва при 20% инфлация би било топ пропуск....:-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеОбръщам се към Радев и Джонито -вместо да нападате нашия приятел Песимиста за борсите ,дайте ,предложете му да го научите да инвестира защото така само го нападате пък той какво да каже като не знае ,не виновен за това ,мисля че ако му се предложии помощ като за начало ще е добре
Веднага давам пример с Лева ккойто е много доволен след интервенцията на Радев по въпроса и сега си свирка
Коментар
� -
Обръщам се към Радев и Джонито -вместо да нападате нашия приятел Песимиста за борсите ,дайте ,предложете му да го научите да инвестира защото така само го нападате пък той какво да каже като не знае ,не виновен за това ,мисля че ако му се предложии помощ като за начало ще е добре
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Те вече имоти си имат :-) потенциалната инвестиция е за правнуците или за моя пенсия не знам....:-).....Имат си и всичко необходимо за образованието.....
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеНа един онлай семинар на ГЕРБ пуснаха интересен клип
Нашия премиер Кирил Петков е осъждан в едно от най гледаните шоута на Америка
https://www.nbox.bg/2022/03/%D0%BF%D...%D0%B0-%D0%BE/
После чакайте бежанци и инвеститори -това са го гледали милиони !!!
Няма защо да се спекулира и да се третират украинските бежанци по различен начин в сравнение с тези от Африка или Близкия изток. Защото министър-председателят на България каза: „Това не са бежанци, те са европейци. Тези хора са интелигентни, те са образовани хора“.
Да, малко е шокиращо бих казал. В същото време ще кажа, че съм впечатлен, че министър-председателят на България е намерил време, за да се запознае с повече от 1 милион бежанци, които напуснаха Украйна последната седмица. Сигурно е провел много разговори от типа: „Здрасти, как си, харесвам те“, заяви водещият Ноа.
- 1 like
Коментар
� -
Прав си да подхождаш с недоверие по принцип - в темата много се лъже.... , но ми е все тая дали вярваш или не. Нямам нужда/полза да те убеждавам в лични неща....:-)
- 1 like
Коментар
� -
На един онлай семинар на ГЕРБ пуснаха интересен клип
Нашия премиер Кирил Петков е осъждан в едно от най гледаните шоута на Америка
https://www.nbox.bg/2022/03/%D0%BF%D...%D0%B0-%D0%BE/
После чакайте бежанци и инвеститори -това са го гледали милиони !!!
Няма защо да се спекулира и да се третират украинските бежанци по различен начин в сравнение с тези от Африка или Близкия изток. Защото министър-председателят на България каза: „Това не са бежанци, те са европейци. Тези хора са интелигентни, те са образовани хора“.
Да, малко е шокиращо бих казал. В същото време ще кажа, че съм впечатлен, че министър-председателят на България е намерил време, за да се запознае с повече от 1 милион бежанци, които напуснаха Украйна последната седмица. Сигурно е провел много разговори от типа: „Здрасти, как си, харесвам те“, заяви водещият Ноа.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
99% от личните неща които "услужливо" споделяш са пълна измислица ... но играй , очакваме някога да има антракт и промяна в режисурата .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Ами като децата са ти приоритет,инвестирай тия 10% за самоучастие в образованието им вместо да им купуваш имоти на кредит.
Коментар
� -
Ъ ? Понякога не те разбирам какво имаш предвид....Кое точно не ми се получава ? Проспах миналата година лятото и сега много ме е яд, но не може всичко да е перфектно....
И да определено не съжалявам за имотният филм в последните години. Така ще бъде и в бъдеще....:-)
- 1 like
Коментар
�
Коментар