If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не, като начало ще съм в района на Конщанц. Имам и готово жилище, където ще отида в началото. После ще наема или ще купя нещо, най-вероятно къща. Вече съм почти готов, още месец макс и ме няма.
Около езерото Бодензее (и другите им зее-та)? Точно там сметките с покупки не излизат Ама може да пробваш да бачкаш през границата поне.
Дългият спад на имотния пазар в Китай прави предприемачите несигурни за бъдещето Историческият бум на имотната индустрия приключи, пазарът ще се влоши преди да се подобри, твърдят анализатори
В най-големите градове в страната цените са нараснали с 0,4% на месечна база спрямо повишението от 0,5% през февруари, докато във второстепенните градове е отчетен нулев растеж.
Дългият спад на имотния пазар в Китай прави предприемачите несигурни за бъдещето Историческият бум на имотната индустрия приключи, пазарът ще се влоши преди да се подобри, твърдят анализатори
Дури моля ти се излез от твоя свят.Точно в Швейцария са най мръсните и кървави пари...Не можело кеш смях...Те прибрали мръсотията ама се борят срещу обикновения човек
Пиша как е в ежедневието за фантазиите не отговарям. С кеш в Швейцария, не можеш да си купиш почти нищо освен дребни покупки.
Пишеш пълни глупости ! Спри се !!!
В Швейцария не се гледа с добро око дори и за дребни покупки кеш. Дори и децата след определена възраст са с банкови карти.
Дури моля ти се излез от твоя свят.Точно в Швейцария са най мръсните и кървави пари...Не можело кеш смях...Те прибрали мръсотията ама се борят срещу обикновения човек
Абе има 20 "държави" които ЖИВЕЯТ САМО ОТ НЕЗАКОНЕН КЕШ.
В европа са Швейцария, монако и други села има. Нямало за какво да ги ПОХАРЧИШ? Как да ги запазиш/множиш вече е мнооого трудно
Пишеш пълни глупости ! Спри се !!!
В Швейцария не се гледа с добро око дори и за дребни покупки кеш. Дори и децата след определена възраст са с банкови карти.
Радев, обикновено при продажба на НИ парите се използват или за друга покупка на НИ или за друга скъпа такава. М/у другото данъчните са ме проверявали за такива покупки и добре, че бях продавала на реална цена за да си докажа дохода.
В конкретният пример става въпрос грубо за 1 мЕлеон дето няма да го сложиш в банката. Не съм сигурен освен за някоя изключително сгодна кака наета за 5-10 години напред за какво друго може да го похарчиш....
Ботич гледай в бъдещето - артиеният кеш нема такова особено като е много. Освен за някои майстори не съм го ползва за нищо друго в последните 5 години.....
Абе има 20 "държави" които ЖИВЕЯТ САМО ОТ НЕЗАКОНЕН КЕШ.
В европа са Швейцария, монако и други села има. Нямало за какво да ги ПОХАРЧИШ? Как да ги запазиш/множиш вече е мнооого трудно
В конкретният пример става въпрос грубо за 1 мЕлеон дето няма да го сложиш в банката. Не съм сигурен освен за някоя изключително сгодна кака наета за 5-10 години напред за какво друго може да го похарчиш....
Ботич гледай в бъдещето - артиеният кеш нема такова особено като е много. Освен за някои майстори не съм го ползва за нищо друго в последните 5 години.....
Ами с тоя мелелон строителя ще се разплати с работниците,без осигуравки и готово,
Проблем е след като продадеш и искаш да купиш нещо няма как да докажеш доход . При големи суми не е практично за продавача. Затова и се учудвам ако има такива продавачи, аз не бих се съгласила.
"Напълно амортизиран"? Това да не е лек автомобил? Изхабяването на обзавеждането няма нищо общо с това на имота. За 20 години нищо няма да стане на инсталациите, врати, под и прозорци. Всичко останало, вкл. санитарията е обзавеждане.
Това го говоря от години. В момента обитавам къща строена в края на 30-те години. Всичко подлежи на подмяна и ремонт. Според амортизиращите "умници", тази къща досега да се е изпарила. Я да подкарат някоя кола от 30-те
Проблем е след като продадеш и искаш да купиш нещо няма как да докажеш доход . При големи суми не е практично за продавача. Затова и се учудвам ако има такива продавачи, аз не бих се съгласила.
Може да на продавача да му трябва много кеш за нещо бЕло.
Строителите не ги мисля, но те също не ядат "доматите с колците ". Всички останали продавачи не вярвам да се съгласят да продават на данъчна оценка. Това е все едно аз като продавач да се съглася да изпера парите на купувача, а после да се чудя как да узаконя собственият си капитал. Няма как да се съглася !
Голям резил ще е
Last edited by RUBLA; 17.04.2022, 16:39.
Причина: Линк към конкурентна медия.
Къф е проблема да си купищ 1000 декара земя и да декларираш че си дал по 100лв.
Коментар