Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Не пишете глупости. Не обърквайте хората, ако изобщо някой нормален, решил да купи чете тази тема. Тук е пълно с бодри понижители, които от 10 години рутят пазара и ако някога са имали пари за читав имот и от простотия и стиснатост не са купили нищо, сега имат пари за читав гараж, евентуално.
Много ми е интересно кои имоти ще паднат д 50 процента и защо. Защото безимотният понижител от форума така е решил.
Преди седмица говорих с познат инвеститор. Без да влизам в детайли неговото мнение е че цените няма да паднат и цент / той познава и всички други големи инвеститори/. Може да има забавяне на продажби, проекти, но цени няма да се свалят каквото и да стане.... Негово мнение...., а той има опит като инвеститор и в други държави не само у нас.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ох, успокоих се че спада няма да е 300%, начи шъ стискам до последно :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Тази прогноза вече се е потвърдила веднъж, сега ще се сбъдне още веднъж. Но аз ще посъветвам младите купувачи да не започват живота си с губеща покупка и да изчакат. След една година при някои имоти е възможен спад в размер на 50%.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТи знаеш ли какво говориш? Я виж статистиката. В момента безработицата е на рекордно ниско ниво БВП расте с около 5%. Инфлацията не е от войната.
БВП разсте заради износа и държавните разходи, стимулирани от инфлацията.
Става дума за едно "инфлиране" на паричната маса, което напомня за началото на 90-те години.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнениеКакво ви е мнението за новият антикризисен пакет!
https://www.vesti.bg/bulgaria/prieha...SNUIX2bqa_mkkk
ПП: и защо се нарича антикризисен.
Без да се спирам в детайли / има купища мнения / например на Постната пица / освен, че ще ям течен хляб без ДДС = бира., сладък хляб / торти също и т .н.... Пълни популисти и некадърници.... Всъщност са кадърни де, но след нас и потоп.... Ако тези се задържат още 2-3 години ще сме в състоянието на Гърция или дори по-зле.
Антикризисен, защото няма да ги свалят този месец....отложиха кризата....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
За Бога братя, не купувайте)))
Коментар
-
Тази прогноза вече се е потвърдила веднъж, сега ще се сбъдне още веднъж. Но аз ще посъветвам младите купувачи да не започват живота си с губеща покупка и да изчакат. След една година при някои имоти е възможен спад в размер на 50%.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе виждам смисъл да преповтарям нещата, които съм писал преди 14 год. Разликата м/у тогава и сега е, че тоя път първата фаза /доброволната/ както гледам направо ще я прескочим. Пазарите вече почват да се охлаждат, а хората тепърва ще си изкарат лятото, обсъждайки изоставащата информация за инфлацията и септември /наесен с песен/ като се върнат ще осъзнаят, че вече няма кой да финансира купувачите и пазарът изцяло се е обърнал в тяхна полза, но...... под диктовката на онези с високата ликвидност! Така че ако някой планира да продава - по-добре ударно сега едни 15-20%, че след 3 мес. подобно намаление може е само формалното начало на започване на какъвто и да е разговор.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хахахаха, за Бога братя ПРОДАВАЙТЕ)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
За съжаление сме в лоша фаза от бизнес цикъла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Да. Предстои ми обзавеждане и отдаване под наем.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
https://www.infostock.bg/infostock/c...i-inflatsiyata
Пауъл: Може да се наложи „известна болка“, за да се забави инфлацията
18 Май 2022 12:00
Председателят на Федералния резерв Джером Пауъл каза във вторник, че централната банка ще продължи да повишава краткосрочните лихвени проценти - което вероятно ще забави икономическата активност - докато има "ясни и убедителни доказателства", че инфлацията се понижава.
„Ще отидем до тази точка и няма да има колебание за това“, каза Пауъл по време на събитие на Wall Street Journal.
Пред лицето на темповете на инфлация, невиждани от 80-те години на миналия век, Фед увеличи разходите за краткосрочни заеми в опит да намали разходите и инвестициите. Предпочитаната мярка за инфлация от Фед показа, че цените се покачват с 6,6% на годишна база през март, много над целта на централната банка от 2%.
„Възстановяването на ценовата стабилност може да е свързана с известна болка, но смятаме, че можем да поддържаме силен пазар на труда“, каза Пауъл. Равнището на безработица беше на исторически ниските 3,6% през април.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти успя ли да купиш?
- 2 Харесвания
Коментар
-
От март съм в твърд КЕШ и прогнозите ми се сбъдват! Заради изборите в САЩ ФЕД решиха да борят инфлацията, сега "придумаха" и ЕЦБ да направят същото. Този филм го гледахме вече, но малко са го разбрали! Не чакам за имоти, а за американските акции, имотите след 2-3 години, но ми е жал за младите, които, ако купят сега ще плащат цял живот.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар