Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от smartinvest Разгледай мнение
Чаках, и 2013 напазарих първото си жилище. Някой се бяха набалбукали на два пъти и половина по-голяма цена 2007-2008. Все още си изплащат ипотеките. А аз имам средства да взема второ скоро. Което пак ще бъде на оферта. Ако бях слушал повишителите, още нямаше да съм изплатил първия, които купих кеш, благодарение на добрия момент. Сега само се чака голямото мяу - евентуално след година две. И пак ще има атака.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от smartinvest Разгледай мнениеЦените от 2017 ме устройват. Кеша е цар. Даже и цените от 2018 не са лоши. Просто се влагат свободни пари. С цел влагане на средства да се купува на пик не е оферта. Отделно и е трудно да се вземе нещо супер добро. Взема се това което е на сметка и има стойност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от smartinvest Разгледай мнениеЦените от 2017 ме устройват. Кеша е цар. Даже и цените от 2018 не са лоши. Просто се влагат свободни пари. С цел влагане на средства да се купува на пик не е оферта. Отделно и е трудно да се вземе нещо супер добро. Взема се това което е на сметка и има стойност.Last edited by bulgarian lev; 30.05.2022, 16:40.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Чаках, и 2013 напазарих първото си жилище. Някой се бяха набалбукали на два пъти и половина по-голяма цена 2007-2008. Все още си изплащат ипотеките. А аз имам средства да взема второ скоро. Което пак ще бъде на оферта. Ако бях слушал повишителите, още нямаше да съм изплатил първия, които купих кеш, благодарение на добрия момент. Сега само се чака голямото мяу - евентуално след година две. И пак ще има атака.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
А защо трябва да продаваме въобще ?! Особено след като всички всъщност искаме да купуваме още и още :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Naematel Разгледай мнение
Като са надути с 400% от 5 години дали имат да изпуснат до 30% инфлация едни 370%Който продал продал.
ти за всеки случай гледай да не закъсняваш с наема, поне докато паднат с 370%..препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
А защо трябва да продаваме въобще ?! Особено след като всички всъщност искаме да купуваме още и още :-)
Между другото да ти се изповядам, Песи - два имота отнесох ама в Плевен за две седмици, поредни сделки. Реших си битовите проблеми и за наем ще има.Last edited by bulgarian lev; 30.05.2022, 15:58.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Продавачииии, що сте така изтръпнали бе?
Срива при имотите вече започна и с писаниците в този форум няма как да го спрете! Експертите ви казаха: 20-25% отстъпка от цената още преди Добър ден на огледа, иначе няма как да се случат нещата! Кредитите умряха...няма вече прости хора.
ПП След войната отстъпката ще е по-голяма!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Naematel Разгледай мнение
Като са надути с 400% от 5 години дали имат да изпуснат до 30% инфлация едни 370%Който продал продал.
- 1 like
Коментар
-
Чаках, и 2013 напазарих първото си жилище. Някой се бяха набалбукали на два пъти и половина по-голяма цена 2007-2008. Все още си изплащат ипотеките. А аз имам средства да взема второ скоро. Което пак ще бъде на оферта. Ако бях слушал повишителите, още нямаше да съм изплатил първия, които купих кеш, благодарение на добрия момент. Сега само се чака голямото мяу - евентуално след година две. И пак ще има атака.
Шъ стане само почакай малко....до 2029 :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеГолями сладури са тези понижители. Загрижили са се пак за лихвите на кредитополучателите, докато кака Инфлация им изяде спестяванията за първо и единствено жилище.
От 12 години една плоча въртят. Ами сменете я тая изтъркана плочаКойто продал продал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Айде де, веднага ще си купя нещо ново. От кога го чакаме тоя срив. Вместо това, бам, 30 процента нагоре и пляс , инфлация 30 процента.
Който купил, купил.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Айде де, веднага ще си купя нещо ново. От кога го чакаме тоя срив. Вместо това, бам, 30 процента нагоре и пляс , инфлация 30 процента.
Който купил, купил.
Коментар
Коментар