Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
А-а-а, значи викаш горивата поскъпват, а цените на имотите според теб щели да падат. Все едно, че транспорта на материали и консумативи за строителните обекти не става със същите горива и не се калкулира в крайната цена на имотите. Ти направо извади страшна анти-логика.
Кавръков, хайде признай си, че цените на имотите няма да падат, а ще се вдигат още повече.
а собствените му доводи работят в обратна посока.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
А-а-а, значи викаш горивата поскъпват, а цените на имотите според теб щели да падат. Все едно, че транспорта на материали и консумативи за строителните обекти не става със същите горива и не се калкулира в крайната цена на имотите. Ти направо извади страшна анти-логика.
Кавръков, хайде признай си, че цените на имотите няма да падат, а ще се вдигат още повече.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Обясних ти нещо.
Стегай гащите и си приготви колело за наесен.
Колата ще я гледаш като музеен експонат,а имоти ще се продават срещу парче хляб..
Тук ти обяснихме, че цените на горивата оскъпяват доставната цена на всички строителни материали, и повишават разходи за строеж, следователно се калкулират индиректно в крайната цена, затова и имотите не само че няма да спаднат, ами и предстои да се вдигнат още с много. Ама ти не вдяваш и не вдяваш.
Моята аматьорска прогноза е догодина имотите с нов ръст от + 30% ↑ нагоре. А ти продължавай да се радваш на мизерното вдигане на лихвите с 0,3%
Даже бабата Лагард ти го е казала, че това няма да окаже никакъв ефект.
Лагард подчерта също, че планираното за юли повишаване на лихвените проценти няма да окаже непосредствено въздействие върху инфлацията. Целта обаче е да се повлияе на очакванията на хората. Със стъпката ЕЦБ искала да покаже, че е решена да понижи инфлацията. Това би могло да окаже влияние например върху преговорите за заплати, където очакванията за бъдещата инфлация играят важна роля.
„Очакваме ли увеличението на лихвите да окаже веднага влияние на инфлацията? Не“, каза французойката.Last edited by Frosty; 09.06.2022, 19:09.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Чакай сега ,и хората ти обясниха,това е началото .
До края на годината лихвите ще скочат със около 133 пункта,това е на ниво Централна банка.
Както ти каза и Левонката,на гише,тоест на търговската банка вече лихвата скача с 3%.
В момента лихвите са около 3,4%,сметни още толкоз,двойно отиват
Както каза и друг потребител стягай гащите за криза,мен не мисли,на мен вече ми се молят за горивата.
- 1 like
Коментар
-
В Пловдив поскъпването на жилищата вce oщe не е дocтигнaло двyцифpeни cтoйнocти. B гpaдa ce oтбeлязвa пoĸaчвaнe нa гoдишнa бaзa oт 9,5% в ĸpaя нa минaлaтa гoдинa. Tyĸ oбaчe, зa paзлиĸa oт Bapнa, cтapитe жилищa ca пocĸъпнaли пoвeчe - c 13,2%
https://blitz.bg/obshtestvo/iznenada...ews890337.html
- 1 like
Коментар
-
Стегай гащите и си приготви колело за наесен.
Колата ще я гледаш като музеен експонат,а имоти ще се продават срещу парче хляб..
Коментар
-
https://m.dnevnik.bg/biznes/2022/06/...e_na_imoti_da/
Кредитни консултанти съветват купувачите на имоти да имат и План Б
Опааа ?!!!
Защо така сега ...
План Б за ипотекарите ...ха ха ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеКризата я чакайте през цените на петрола.
Вече вдигаме цените 3 пъти седмично вместо само в Петък,В момента сме на 3.40 за дизела с ДДС.
Петък още не е дошъл.
Това е ,мисля че бях точен.
Цените ще се вдигат докато не клекне икономиката.
Кавръков, хайде признай си, че цените на имотите няма да падат, а ще се вдигат още повече.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
ОК, щом така казвате, значи няма повод за притеснение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеайде честито -прогнозите са за още по-високи лихви
https://www.investor.bg/novini/130/a...temvri-353812/
Лагард намекна за по-силно увеличение на лихвите към септември
Ако темповете останат над целевото равнище за целия период, през деветия месец на годината ЕЦБ може да увеличи лихвата с 0,50 пункта
ПРИПОМНЕТЕ СИ ПРИКАЗАКАТА ЗА БАНКЕРА И ЧАДЪРЧЕТОтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Защото не е купил, когато е могъл и го е яд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеКавръков, питам се защо постоянно пишеш в тази тема, след като изобщо не си в час!
Това ли ти е "великото" повишение на лихвите - 0,25% ?!Last edited by X_Y; 09.06.2022, 18:21.
- 1 like
Коментар
Коментар