Първоначално изпратено от Бедният брoкер
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ти си нискоинтелигентен вероятно. Тази жена като споделя с мен, разговора тръгна за имоти и работа, защото тя и съпругът и имат я Сф защо да ме лъже. А аз документи от сделката ли да им искам. Тя не знае че има форум за имоти в инвестора пълен с калпазани които си мислят че са фактор на пазара.
Що ли банкерите не стоят у Инвестора да слушат тебе, лорда и бакшишите, ами гледат едни сухи таблици, изказвайки друуууго мнение?
Питам и отговор не чакам.Last edited by Бедният брoкер; 22.07.2023, 23:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Имаш лесен достъп до дрога, нямаш проблеми, не знаеш какво говориш.
Само че, дай факти другия път, тука не е разговор под лозата.
Не че, една сделка е меродавна, особено във центъра, ама големи сте фантазьори със лорда.
Другата седмица, даже и Блитц ще е на обратното мнение.
Да. Не е меродавна една сделка. Ако не е бил този мастит адвокат едва ли всеки ще се бръкне с 420К€. За месец е продаден този апартамент. Не че за мен Витошка е топ на топа в Сф. Не. Аз не бих купил там точно.Last edited by bulgarian lev; 22.07.2023, 23:24.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
И аз имам депозит там на 2,1лихва, но преди години, 2020г., като имах друг депозит при тях, те ме втрещиха с една странна оферта, давали 10 000лв., кредит с изплащане до три месеца!! Казах им, че за тези три месеца за да изплатя подобен кредит, трябва да ям само продукция от градините ми и да изпразня всички фризери. Не дадоха смислено обяснение към кого е предназначен този култов финансов инструмент. Не, че имах нужда от това де...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДнес чух нещо което показва къде са цените. 88 кв стар, ама стар и за тотал ремонт апарт на Витошка, малко под Съдебна палата продаден от 75 годишен човек за 420К€. Ужас, сметнете цената на метър. И отива под наем за 300€. Сам е и му е по-изгодно под наем. Настанил се е при негов приятел с имоти който го пуснал на символичен наем. Но редовен и дълъг, докато е жив. Истина е, с внучката му говорих. Ето че има и тарикат възрастни хора. Като цар ще живее докато е жив. Купувача е някакъв топ адвокат който имал и кантора там някъде. Когато ти върви, ти върви.
Само че, дай факти другия път, тука не е разговор под лозата.
Не че, една сделка е меродавна, особено във центъра, ама големи сте фантазьори със лорда.
Другата седмица, даже и Блитц ще е на обратното мнение.Last edited by Бедният брoкер; 22.07.2023, 23:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Идеално. Продавам два имота, гушвам 500К€ и ги набивам в TBI.Да дават на комарджиите кредити, почти като бързите кредити. Така оперират те.
Коментар
-
Днес чух нещо което показва къде са цените. 88 кв стар, ама стар и за тотал ремонт апарт на Витошка, малко под Съдебна палата продаден от 75 годишен човек за 420К€. Ужас, сметнете цената на метър. И отива под наем за 300€. Сам е и му е по-изгодно под наем. Настанил се е при негов приятел с имоти който го пуснал на символичен наем. Но редовен и дълъг, докато е жив. Истина е, с внучката му говорих. Ето че има и тарикат възрастни хора. Като цар ще живее докато е жив. Купувача е някакъв топ адвокат който имал и кантора там някъде. Когато ти върви, ти върви.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
TBI даже 2,8% дават.Не ч покрива инфлацията ама все е нещо.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Виж сега и най тъпия да си за 12 месеца на 100 хиляди евро банката вече ти дава 1.7%.3400 лева ей така ,близо 300 лева на месец доход без никакъв риск .Да не говорим за играчите дето взимат вече двойно и тройно през сделки с облигации ,и други инструменти.Самия обрат в лихвите вече удря навсякъде.Парите имат цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеИзвънредно повишаване на възнагражденията в държавния сектор1. Не мисля, че е възможно при залповото увеличение на доходите на гражданите, да говорим за спадащи цени на недвижимите имоти.
1. Служителите на МВР ще получат исканото увеличение от 10% на заплатите
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023Истината е че лесните пари и глобализацията свършиха и няма вече да се върнат. Доминациятана Западът също приключи и няма да е такава каквато беше след студената война или докато не победят пак в новата надпревара.Но говорим за десетилетия със сигурност докато възникне нов световен ред.От там вече идват големите беди в БГ. Ще видите сега как на никой не му пука за бедните, всеки сам да се оправя както може и ЕС няма да е токоз щедър както беше, икономиките в ЕС присъхват и идва нова реалност.
Дали ще има фалити - Да, съвсем скоро предстоят.
Нещо като 90-те в Бг.
2007 ще ни се стори добра година и дано не иде към депресия...
Света се разделя на две и това няма как да не доведе до огромни трусове и вълни.
И както винаги,най-бедните държави ще бъдат ударени най-силно
Last edited by petrg5s; 22.07.2023, 20:24.
Коментар
-
Извънредно повишаване на възнагражденията в държавния сектор1. Не мисля, че е възможно при залповото увеличение на доходите на гражданите, да говорим за спадащи цени на недвижимите имоти.
1. Служителите на МВР ще получат исканото увеличение от 10% на заплатите
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
На плъшока ще може да му вземеш обора на минус 70-80% от сегашните хелиеви фантасмагории ,стига да имаш волята и силата на духа да изчакаш 3-5г.....
Казвал съм ти го вече
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://blitz.bg/ikonomika/mnogo-los...ews965935.html
Я виж тука ..Ще ги купуваме по 2 за лев имотите
Казвал съм ти го вечеLast edited by petrg5s; 22.07.2023, 19:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023
Трендът беше последните няколко години висок заради глобализацията и евтините кредити а не заради тиквата която беше на власт над 10г и още е или за калпавия матрял.Лесни пари и наливаш където ти падне.В Судан или Албания или България или панелка за 250к в Перник или Кърджали.Купонът свърши на 23.02.2022г.
От тук нататък нещата загрубяват и първи ще го усетят неграмотните,мързеливите,наглите и наивните.Познай кои държави ще изтеглят късата сламка и къде е Бг ?
Я виж тука ..Ще ги купуваме по 2 за лев имотите .Така пишат в сайта Блиц на моя приятел Байлора
Коментар
Коментар