Първоначално изпратено от smartinvest
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Мястото е на 10 мин от центъра с трамвай или автобус.
Общите части се оправят също. Обаче не е предпочитан квартал, но за 300-400 лв наем ще се намерят клиенти.
Това е работнически квартал и за това е ниско нивото, отделно и застаряващ.. От Сухата река до Съдебната палата ще е 40-60 минути. Ако брокер Ви ги разправя тия неща за 10-те минути го накарайте да се качи с Вас на трамвая/ автобуса и се пазарете на Младежкия театър.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://trud.bg/%D0%B8%D1%82%D0%BD-%...mveOAVkfr6dGoE
ИТН спира плана за еврото
И на лъжльовците им беше ясно, че 01.01.2024 е непостижима дата, но се надяваха, че няма да са на власт. ИТН спукаха балона...ще се окажат качествени тези хора!Last edited by Laconic; 30.05.2022, 17:21.
Коментар
-
https://www.investor.bg/po-sveta/453...yv-pyt-353095/
Делът на продавачите, намаляващи офертната си цена, и времето, нужно да се продаде жилище, обаче са се увеличили
Започваме да виждаме все повече и повече намаления на цените в имотните сайтове, което може би е ранен сигнал, че пазарът се забавя“.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Защо долар? Какви са доводите ти?
Защо долар ли ?
Защото световната търговия и бизнес работи основно с долари .
Коментар
-
https://www.standartnews.com/biznes/...te-494069.html
Айде честито ,като за начало скромно едни 1,50 % безрискови ,ама като за начало само ...
Лихвите тръгнаха нагоре. Първо по депозитите
От: Стандарт -
30 май, 2022
Копирано от standartnews.com
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Не слушат Купата, тези хора, ей ....
Я, кажете какъв ТВ да си купя за новата къща, че това ми е дерт сега
Последният ми е с Андроид 10 китайски бранд, бърз процесор и памет / бързо вървят менютата/ и микрофонче на дистанционното за гласови команди.... Управлява се и с телефон и дисплей с добра визия от страни и достатъчно входове за закачане на външни неща....... Разликата от модел на същата марка от предната година който ми е в друга стая е огромна като усещане....бързина и т.н......
Гледах преди няколко месеца нови модели на Xiaomi имаше в Китай, но не знам дали са стигнали до тук. Оптимално цена / качество/ размер/ функции....
Самсунг и ЛГ дето са уж най у нас според мен не си заслужават парите поради различната операционна система, която в даден момент ще е пътник като много такива при мобилните телефони.... Не че не можеш Андроид бокс да им закачиш , ама висят кабели и т.н.....
Да не се объркаш пиша не за компютри , а за телевизори :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 30.05.2022, 17:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Между другото да ти се изповядам, Песи - два имота отнесох ама в Плевен за две седмици, поредни сделки. Реших си битовите проблеми и за наем ще има.
Интересно че новия спортен министър е от Плевен, и това се случва сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от Naematel Разгледай мнение
Визирах "инвеститорите" с ипотеки.
Иначе аз лично от закъсал ипотекар няма да купя. Не че не са си заслужили съдбата, но не ме интересува да изкарам 10 или дори 20% на гърба на мъката на някой.....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Поздравления Левчо, особено ако цифрите са такива каквито ги говорихме преди....
Всъщност си решил и по-голям проблем....похарчен кеш :-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Така е ,да го спират ,евро не ни трябва ,писал съм по темата ,долара е нашата валута ,сега при борд ако стане нещо ще се закачим за долара ,еврото не ни е нужно .
Писал съм на партия Възраждане по проблема също така ,те ми казаха че ще има Референдум
Коментар
-
Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнение
Както ултрасите от агитките - религия, живеят само за да си уредят среща да се млатят с врага.Last edited by bulgarian lev; 30.05.2022, 16:46.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И аз това се чудя, що да продаваме, на къмпинг ли да идем с тези пари и да направим околосветско.
Между другото да ти се изповядам, Песи - два имота отнесох ама в Плевен за две седмици, поредни сделки. Реших си битовите проблеми и за наем ще има.
Всъщност си решил и по-голям проблем....похарчен кеш :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Така е ,да го спират ,евро не ни трябва ,писал съм по темата ,долара е нашата валута ,сега при борд ако стане нещо ще се закачим за долара ,еврото не ни е нужно .
Писал съм на партия Възраждане по проблема също така ,те ми казаха че ще има Референдум
Ние сме в ЕС и определено нашата валута трябва да е еврото ! Ето, дори и имотите си ги търгуваме в евро, наемите ни са в евро . Какви референдуми им се въртят в главите не знам
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнение
Коментар
Коментар