ЕЦБ ще създаде нов инструмент в помощ на задлъжнелите държави
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Всъщност не знам дали е фирмена политика , но нема по-големи измамници от персонала на офисите на мобилните оператори.... всички. Не знам толкова големи бонуси ли им дават за всеки набутан клиент или е фирмена политика , но направо не се търпи....
А най-тъпото е че изкупиха голяма част от малките интернет и тв доставчици и там вече има драма щото минава през тях. Ето аз съм с Нет 1 и при всяко влизане ме карат да си спра договора и подпиша нов с тях ...който е много по-неизгоден.... ама щели да ми го прекратят, ама не знам си какво, само да подпиша нов на двойна цена. Що да го правя....
Бизнеса е нишов,монополен,и няма къде да бягаш.
Гонили сме клиенти със СОТ,обиждани са били и после лазят отново да се молят за услуги,няма къде да ходиш,а капитала се налива от компании като Америка Мовил,за А1 и инвестициите за безкрайни.
Бонусите за търговците за корпоративния сектор стигат до 10 000 лева за тримесечие,повечето мениджъри са почнали от Германос,със схеми от едно време ама сега са чисти вече ,и не лъжат,но в офисите са големи измамници и таргетите са на основата да ти набият максимум такси и услуги по всевъзможни начини.
Това аз съм го избегнал щото си знам стоката и всичко правя онлайн,или през приложения,в най добрия случай комуникирам само с централа ниво задържане на клиенти.
В момента са те облъчвали за да могат да те мигрират от софтуера на Нет 1 който още може би паралелно функционира в този на А1,а и ако условията са ти били по облекчени да ти вдигнат и таксите.
Това е ,ще се съпротивляваш до едно време,има си схеми да минеш под ножа ама да не задълбавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЧетете си внимателно договорите и най-вече раздел Обезпечения, за да няма после:
https://www.youtube.com/watch?v=Cg8qMI9oW78Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеДизела за фирмите мина 3,50 с ДДС днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЧетете си внимателно договорите и най-вече раздел Обезпечения, за да няма после:
https://www.youtube.com/watch?v=Cg8qMI9oW78
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Прогресивното облагане е бъдещето в България
Коментар
-
"Безплатно е сиренето само в капана за мишки"
Марагарет Тачър
От толкоз промоции и безплатни неща питай клиентите на мобилните оператори как са им сметките ...книга мога да напиша -само като чуеха за безплатно и промоция подписваха без да гледат и без да четат .
Българина е особен чешит но за съжаление обича да го лъжат и да го източват -национален мазохизъм му викам аз
А най-тъпото е че изкупиха голяма част от малките интернет и тв доставчици и там вече има драма щото минава през тях. Ето аз съм с Нет 1 и при всяко влизане ме карат да си спра договора и подпиша нов с тях ...който е много по-неизгоден.... ама щели да ми го прекратят, ама не знам си какво, само да подпиша нов на двойна цена. Що да го правя....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ако върнат прогресивното облагане или осигуровки на пълен доход внезапно всички ИТ-та ще изреват на умряло. Дори да могат да си плащат вноските вече стреса ще оргомен ако не ги спасят със извъредни пари или изключение от закона. Ще има и серизна част които само от яд, дори да им е неизгодно ще напуснат страната и ще си разкарат жилището по най-нескопосания начин.
Изобщо прехода от плосък данък към прогресивен е много сложен. Това е правено няколко пъти и главно в страни с ниска гражданска задлъжнялост.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКъде видя 'грешно решение', че да има и солидарна отговорност?
Към днешна дата люлинЦкия панеляк го оценяват на половин милион битИконЯ - понеже каймака на Галактиката и изобщо целия Млечен път точно него спот си е харесал да живее - уреден, чист и приветлив! Банката ти отпуска 1/2 млн. при 100% обезпечение, но си има клауза - при промяна в пазарната стойност на обезпечението -> следва еди-какво си... и т.н. и т.н.
Ако панеляка продължи да расте - ОК, обезпечението е > ипотеката, банката си пуска Преслава.
Панеляка пада и става < заема и какво следва: Банката си пуска "И плачат и богатите"!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
И на 6% да я вдигнат пак са ти безплатни пари при тази инфлация. За наемите и преди го писах- в момента има широко отворена ножица между цената на имотите и наема и съответно е въпрос на време да се затвори поне малко- единия вариант е със спад на цената на имотите а другия е с покачване на наема. Вторият вариант е по- вероятен според мен.
Марагарет Тачър
От толкоз промоции и безплатни неща питай клиентите на мобилните оператори как са им сметките ...книга мога да напиша -само като чуеха за безплатно и промоция подписваха без да гледат и без да четат .
Българина е особен чешит но за съжаление обича да го лъжат и да го източват -национален мазохизъм му викам аз
- 2 Харесвания
Коментар
-
Прогнозата ми е до 6%.
Проблема при теб е друг .
Срока на кредита -ти разчиташ че този апартамент или апартаменти ще се изплащат от наеми ,да де ама отиваме в сценарии в който наемите няма да растат толкова заради предстояща криза ,отделно имаш наемен пазар които изобилства от предлагане + още задаващо се такова ,само виж колко се строи в София ,отделно още и още празни сгради и апартаменти чакат за наеми ...
Получаваш една висока цена на която си купил + увеличаваща се вноска по кредита + трудности с цената на наема ,има и риск да стои празен .
Сложи и рискове с амортизации ?
Къде сме ?
При теб сметката излиза само ако си купил на една ниска цена с едни да кажем 30 % минимум под тази на която си платил. За наемите и преди го писах- в момента има широко отворена ножица между цената на имотите и наема и съответно е въпрос на време да се затвори поне малко- единия вариант е със спад на цената на имотите а другия е с покачване на наема. Вторият вариант е по- вероятен според мен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тези хора видяхме че се изпариха като ланския сняг .,...една купчина никове
Ами онзи брокер ?
Мавриков,имаше и брокер ...той се точеше на украинците за сделки за милиони ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеднес там, за утре се сещайте къде
https://www.youtube.com/watch?v=g7_c7EJtDkc
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеНе споря, но ми се струва малко вероятно и затова ще попитам другата седмица.
https://www.youtube.com/watch?v=Cg8qMI9oW78
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар